Sinex Rejser udbyder grupperejser og individuelle rejser til Vietnam

I øjeblikket udbydes 3 grupperejser til Vietnam, hvor den ene er i kombination med Cambodia og Laos som en rundrejse i Asien, hvor alle 3 lande besøges på samme rejse.

De 2 andre grupperejser, indeholder begge dage med badning.
Grupperejser har et fastlagt program, som rejses sammen med andre deltagere.

Derudover har vi Vietnam 11 dage i International Gruppe med Engelsktalende rejseleder. Garanteret afrejse ved 2 deltagere. Vietnam 11 dage Sit In Coach. se mere nederst på siden.

Har man behov for at have flere dage end grupperejsen har, kan man mod en merpris tilkoble individuelle dage på rundrejser i Vietnam.

Man opnår således grupperabatten for de dage man er sammen med gruppen, og betaler individuel pris for de dage man er på egen hånd.

Er dette aktuelt, bedes man tage kontakt til en af Sinex Rejser konsulenter, der så vil udregne merprisen for rejsen.

Sinex rejser benytter gode 4 stjernede hoteller i Vietnam, og sikrer at standarden og kvaliteten er i orden.

Togrejser i Vietnam, kan dog være af en lavere standard, men Sinex Rejser finder altid den højeste mulige standard på eventuelle togrejser og rundrejser i Vietnam.

Individuelle rejser til Vietnam samt skræddersyede rejser

Individuelle rejser til Vietnam og skræddersyede rejser laves efter kundens ønske.

Under individuelle rejser i Vietnam, er der i øjeblikket tilbudt én rejse, og flere følger, hvor man oplever områder, hvor der ikke kommer så mange turister.

Denne rejse er beskrevet og prissat, og kan bruges som inspiration til andre rejser.

Hvis man gerne vil kombinere Vietnam med Cambodia og Laos, tilbydes dette også som en rundrejse.

Flyrejsen til Vietnam vil altid have en mellemlanding undervejs.

Rundrejser i Vietnam

Vietnam er et kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikeret teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

Oplev det hele på rundrejser i Vietnam.

Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne.

Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet.

Man oplever også mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand på rundrejser i Vietnam.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværkere i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på.

Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh.

Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. Det er to storbyer helt i top, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i både på individuelle rejser og rundrejser.

Trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land, der byder på en fantastisk palette af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

Billige Vietnamrejser sommeren 2020

2020 Sommerkampagne til Vietnam

Byg din egen rejse til Vietnam

Rejseperiode er imellem 1. maj og 30 september.

Sinex Rejser tilbyder forskellige pakker med 4 overnatninger til forskellige steder i Vietnam.

Med disse pakker kan man bygge sin egen Vietnamrejse. Man kan vælge 2 pakker, 3 pakker eller flere og bygge rejsen sammen i den rækkefølge man vil. Kun pakken med Mui Ne strand ophold kræver at man også vælger pakke med ophold i Ho Chi Minh City.

Priser for fly imellem de forskellige steder, er nævnt med ca. priser, der ligger tæt på de faktiske priser. Den nøjagtige pris fås ved endelig booking.

Man kan vælge hvilken afrejsedato man vil, og rejserne gennemføres ved minimum 2 deltagere.

Oplev Ho Chi Minh City på individuelle rejser i Vietnam

Vietnam 12 dage

Tropisk sommer og sol inkluderet badeferie

Et fantastisk 12 dages program til Vietnam, med 5 dages badeferie ved pragtfulde badestrande og masser af solskin.

Om man er til blot at dyppe tæerne i vandet og ligge under et palmetræ, tage på trekking i den nærliggende jungle, eller virkelig få svømmet i det skønne hav, ja så er dette den rigtige ferie blandt rundrejser i Vietnam.

Rejsen kommer også til Ho Chi Minh City, hvor store oplevelser venter, i denne livlige og spændende by.

Denne rundrejse udbydes som grupperejse med faste afrejsetidspunkter, men kan også bestilles som en individuel rejse, for 2, 3 eller et andet antal personer. I det tilfælde kan man modificere programmet som man ønsker.

Rundrejser i Vietnam bringer dig også til stranden

Klassisk Vietnam 15 dage

Rundrejse i Vietnam fra Nord til Syd.

Super god 15 dages rundrejse i Vietnam.

Rejser starter i Hanoi, Vietnams hovedstad, hvor man tilbringer 2-3 dage.

Herefter går turen til Halon Bugten, hvor man sejler på en junke, imellem de smukke pukkelbjerge der stikker op af vandet.

Derefter til midten af Vietnam, i området omkring Da Nang, Hue og Hoi An, med mulighed for badning i Hoi An + andre oplevelser som flodsejlads mm. i området.

Flyvning videre til Ho Chi Minh City. Denne spændende by i det sydlige Vietnam, har et pulserende liv omkring Mekong floden, som man også skal sejle på, samt opleve de spændende markeder. Området omkring HCMC, byder også på museumsbesøg fra Vietnamkrigen, og de berømte tunneler ved Cu Chi.

Rejsen afsluttes i HCMC, med flyvning retur til Danmark.

Individuelle rejser Vietnam - Oplev det klassiske Vietnam

Indokinarejse 17 dage

Vietnam, Cambodia og Laos

Rundrejse i 17 dage, til Vietnam, Cambodia og Laos, startende i Hanoi, hvor man møder den gamle hovedstad, med alle de spændende historiske oplevelser.

Sejlads i Halong bugten på en af de skønne junker, imellem de smukke pukkelbjerge.
Videre til Hoi An, midt i Vietnam ved kysten, hvor der er mulighed for en badetur.

Herefter videre til HCM City, hvor man oplever det spændende Mekong delta, og den pulserende by, med museer fra den gamle tid.

Så til Cambodia for at se de gamle templer, Angkor Wat, hvis lige ikke findes i verden.

Rejsen ender i Laos, nærmere betegnet i den meget afslappende by Luang Prabang, og med en sejlads ned ad Mekong floden.

Angkor wat i Siam Reap Cambodia

Vietnam 11 dage i International Gruppe

Fra Hanoi til Ho Chi Minh City via Hoi An

Grupperejse med international gruppe Engelsktalende rejseleder Garanteret afrejse ved 2 personer

Rejse på 11 dage startende i Hanoi og, hvor man ser de spændende seværrdigheder i denne historiske og maleriske by.

En tur til Halong bugten, for at sejle med en overnatning ombord på en luksusjunke imellem smukke øer og bjerge der stikker op af vandet.

Videre til midt i Vietnam, Dananong og Hoi An ved kysten. Hoi An den smukke maleriske lille by med de gule huse, og det intime og hyggelige miljø

Videre herfra til den brølende metropol Saigon, eller som den hedder nu Ho Chi Minh City. Fantastiske oplevelser her, og specielt en tur med flodsejlads i Mekong Deltaet. Flydende markeder og meget mere. Hjemrejse foregår fra HCMC.

En super spændende rejse, sammen med andre i en international gruppe. Her er virkelig muligheden for at starte nye internationale bekendtskaber.

Rundrejser Vietnam - Hele landet rundt