Nationalparker og Yangtze 15 dage

Om rejsen

Oplev Kina fra den bedste side.
Beijing, med de vidunderlige seværdigheder og muren, herefter tages med toget vestpå til Xi’an for at opleve det gamle historiske Kina, med Kejser Qin Shi Huang Di’s fantastiske terracottahær.
Efter Xi’an tid til at slappe af på et krydstogt der sejler  langsomt ned af den mægtige Yangtzeflod, igennem de 3 smukke kløfter.
Efter at være gået fra borde i Yichang, tages med toget til
Hunan provinsen, hvor første stop er byen Fenghuang også kaldet Phønix byen. En meget smuk gammel by med pælehuse ud i floden.
Derefter via Furong til Zhangjiajie, og de store natioanlparker, smukke bjerge og fantastiske natur, hvor man føler man går på skyerne.
Hjemrejse via Shanghai. 

Om Zhangjiajie

Zhangjiaie er beliggende i den nordvestlige del af Hunan-provinsen, omkring 400 km væk fra Changsha. Regionen Zhangjiajie i det nordvestlige Hunan-provinsen er som en naturlig labyrint. Wulingyuan i Zhangjiajie er blevet optaget på verdensarvslisten og vurderet som et nationalt 5A naturskønt område.
Naturens mesterværk i Wulingyuan byder på tusindvis af rene bjergtoppe i rød farve, klare vandløb og urskove, som er ideelle levesteder for sjældne dyr og fugle.
I Jiutian Cave, kendt som “mesteren for mærkelige huler i verden”, er der farverige drypsten og stenskove i forskellige former. Solitary Tianmen (Heavenly Gate) Peak, flankeret af to dybe kløfter, rejser sig højt op i himlen.
Det usofistikerede lokale liv i eventyrland – som Zhangjiajia tiltrækker mange turister. “Tujias etniske folks høvdingslot”, bygget af træ og sten, og en udstillingshal med lokale skikke viser turister en livsstil fri for bekymringer

Om Yangtzefloden

Yangtze eller Yangzi er den længste flod i Asien, den tredjelængste i verden og den længste i verden, der flyder helt inden for ét land. Det rejser sig ved Jari Hill i Tanggula-bjergene (tibetansk plateau) og flyder 6.300 km (3.900 mi) i en generelt østlig retning til det østkinesiske hav. Det er den sjettestørste flod efter udledningsvolumen i verden. Dens afvandingsbassin omfatter en femtedel af Kinas landareal og er hjemsted for næsten en tredjedel af landets befolkning.
Krydstogt på Yangtzefloden starter som regel i Chongqing og slutter i Yichang. Man sejler ned ad floden, og har 3 overnatninger på krydstogtskibet. Undervejs ned ad Yangtze sejler man igennem de 3 store kløfter Qutang, Wu og Xiling på en 311 km lang strækning. Qutang er 8 km. lang, Wu er 45 km. lang og Xiling er 66 km. lang.
På 4 dagen står man af i Yichang ved middagstid, og kan fortsætte rejsen herfra.

Program

Dag 1 Afrejse fra københavn til Beijing
Dag 2 Ankomst til Beijing og indlogering på Hotel
Dag 3 Oplevelser i Beijing Ming Gravdalen og Den Store Mur
Dag 4 Oplevelser i Beijing Den Himmelske Freds Plads, den Forbudte By, Hutonger om aftenen nattog til Xi’an
Dag 5 Xi’an – ankomst til Xi’an – udflugt til Terracottasoldater museet – Om aftenen mod et tillæg Dumplingmiddag og Tang Dynasty Show
Dag 6 Xi’an – Chongqing – I Xi’an Store Vildgås  Klostret – Den gamle Bymur og det indre af Xi’an – Flyvning til Chongqing – og start på Yangtze krydstogt
Dag 7  Sejlads ned ad Yangtze floden – udflugter undervejs
Dag 8 Sejlads ned ad Yangtze floden – forbi de 3 store kløfter – om aftenen ved den store dæmning
Dag 9 Udlugt til den store dæmning – fra borde i Yichang – med tog til Fenghuang i Hunan Provinsen
Dag 10 Fenguang – Den gamle by – Sejltur på Taujiang floden
Dag 11 Fenghuang – Zhangjiajie – kørsel med stop i Furong fra Fenghuang til Zhangjiajie
Dag 12 Zhangjiajie – National Parker – Tianshan  bjerget- Bailong sky elevator – sejltur på Baofeng søen
Dag 13 Zhangjiajie – Verdens længste svævebane – Tianmenshan udsigtsbjergene – Om aftene med fly til Shanghai
Dag 14. Shanghai – Dag på egen hånd – Udflugter kan tilkøbes
Dag 15 Shanghai – København – Hjemrejse med ankomst til København først på aftenen

Dag 1
København
Afrejse til Beijing med internationalt luftfartsselskab, om aftenen.
Flyvetid ca. 9 timer

Dag 2
Beijing
Ankomst til Beijing ved middagstid. Modtagelse i Lufthavnen og transport til hotellet. Check in. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 3
Beijing
Oplevelser i Beijing. Startende med kørsel ud af Beijing til en Closisonne fabrik, og oplev produktionen af et kinesisk kunsthåndværk. Kørsel videre til Ming Grav dalen, Åndernes Alle
Ming Graven Changling for den 3. Ming Kejser Yong Le. Ming gravdalen ligger 13 af de i alt 16 kejsere under Ming Dynastiet begravet. Herefter køres til den store mur ved Badaling. Gåtur på den store mur ved Badaling sektionen. Sidst på dagen køres tilbage til Beijing.
Om aftenen kan man tilkøbe det berømte Kung Fu Show med middag.

Dag 4
Beijing
Oplevelser i Beijing. Først til Byplanlægningsmuseet centralt i Beijing. Stor model af Beijing findes i museet. Herefter går man til Den Himmelske Freds Plads. Pladsen ligger midt i Beijing, og siges at være den største plads i verden. Videre til Den Forbudte By, der ligger lige ved pladsen. Man går ind af sydporten, og kommer igennem byens forskellige afdelinger. Den Forbudte By er det største paladskompleks i verden. Vi forlader byen igennem nordporten. Hutong tur i Rickshaw, med besøg hos en lokalfamilie. Hutongerne er de smalle gader med små gårdhavehuse, som Beijing en gang kun bestod af. I dag er der ikke så mange områder tilbage, men man kan stadigvæk opleve den specielle atmosfære i disse gamle gader. Dagen sluttes af med et besøg på et kinesisk traditionel medicin center. Man kan nyde fodmassage under foredraget for kun 30 yuan, som betales til massøren.
Herefter spises en middag, og man kører til den vestlige banegård for at tage med nattoget til Xi’an. Toget kører fra banegården ved 21 tiden.

Dag 5
Xi’an 
Ankomst til Xi’an, og transport til hotellet for at spise morgenmad og check in.
Op ad formiddagen køres til museet for de berømte terracotta soldater. Museet ligger ca. 30 kilometer udenfor Xi’an. Museet er bygget ovenpå det område hvor soldaterne er fundet, og de udgravne soldate står på det sted, de blev stillet for mere end 2.200 år siden. Det meste af dagen tilbringes på museet.
Om aftenen kan man som et tillæg deltage i en dumplingsmiddag samt se et show, Tang Dynasty Show, der viser optræden som det foregik ved hoffet under Tang Dynastiet (618 – 907)

Dag 6
Xi’an – Chongqing
Der tages på udflugt, først til Store Vildgås Pagoden, der har stor betydning for Buddhismens indførelse i Kina, i det 6. århundrede.
Derefter til den gamle bymur fra Ming tiden (1368 – 1644).
En af de bedst bevarede bymure i Kina. Gå en tur på den 600 år gamle mur, og bliv imponeret over størrelsen og bredden af muren.
Efter dette til det indre Xi’an, og den gamle Moské fra det 6. århundrede.
Herefter skal vi sige farvel til Xi’an og køre til lufthavnen for at flyve til Chongqing.
Efter ankomst til Chongqing er der transport til krydstogtskibet for at checke ind på skibet.
Krydstogtskibene ligger ved floden centralt i Chongqing
Check in og afsejling ved 22 tiden.

Dag 7 og Dag 8
Yangtze 
Sejlads ned ad den mægtige Yangtzeflod.
Man kan nyde de smukke landskaber der flyder forbi, enten fra skibets top-dæk, eller man kan sidde på sin egen balkon og nyde det.
Skibet lægger til bredden 1 gang pr. dag, hvor man er på udflugt ind i landet.
Man følger skibets udflugtsprogram.
På anden dagen sejles igennem de 3 store kløfter, inden man når den store dæmning ved Sandouping, sidst på dagen dag 9.
Om aftenen dag 8, sejler man ind i slusen, og skibet sænkes 116 meter ned til det nedre løb i Yangtzefloden.

Dag 9
Yichang – Fenghuang 
Skibet lægger til kaj om morgenen i Sandouping, og man tager på udflugt til den store dæmning, og museet for dæmningen.
Herefter sejler skibet det sidste stykke til Yichang, hvor man går fra borde ved middagstid
Der er transport fra skibet til banegården i Yicahng, hvorfra man tager med tog til Fenghuang i Hunan provinsen.
Togrejsen er med lokaltog og varer ca. 5 timer.
Sidst på eftermiddagen ankomst til Fenghuang. Transport til hotellet og check in.

Dag 10
Fenghuang 
Fenghuang der også kaldes Fønixtown, er en gammel idylliske by der deles midt over af Toujiang floden. I dag er der udflugt til det indre af Fenghuang, og den gamle bydel langs med Toujiang floden der er utrolig spændende og charmerende.
Dagen tilbringes i byen, og man tager på en sejltur på Toujiang floden, så man kan beundre de gamle træhuse, der står på pæle ud i floden. Også den gamle overdækkede træbro besøges.
Om aftenen kan man nyde de oplyste røde lygter hængende fra husene ud over floden.

Dag 11
Fenghuang – Zhangjiajie
Vi forlader Fenghuang og der køres mod Zhangjiajie.
Køretiden er ca. 4,5 timer.
På vejen stoppes i den gamle by Furong, hvor man spiser frokost.
Ankomst midt på eftermiddagen til Zhangjiajie. Check in på hotellet, og resten af dagen er til egne oplevelser.

Dag 12
Zhangjiajie
Zhangjiajie er omgivet af bkerge, og ligger midt i Nationalparkområdet.

I dag tages på udflugt til Zhangjiajie National Park mm.
Vi går ind i Nationalparken, og følger de anlagte stier rundt. Vi stopper ved Golden Whip Kanalen go går højere op i parken. Snart vil man kunne beskue de fantastiske forrevne klippetoppe, der netop er så karakteristiske for dette område.
For at komme helt op til toppen af parken benyttes Bailong Elevatoren der først kører inde i bjerget, men pludselig kommer op af bjerget, og der er frit udsyn over bjergtinderne.
Vi tilbringer nogen tid i parken.
Om eftermiddagen køres til den smukke Baofeng sø, der ligger helt gemt inde imellem bjergene. Vi sejler en tur på denne smukke, men også lidt uhyggelige sø.
Sidst på dagen retur til hotellet

Dag 13
Zhangjiajie – Shanghai
Om formiddagen,  kørsel til midten af Zhangjiajie, hvor man tager med verdens længste svævebane til Tianmenshan bjerget og udsigtsområdet. Svævebanen er ca. 8 kilometer lang, og varer ca. 40 minutter. Det sidste stykke af turen, rejser svævebanen sig næsten lodret op af bjergsiden, for at kunne nå til toppen. Toppen af Tianmenshan bjerget giver en fantastisk udsigt over området. I området findes også skywalk, og andre interessante stier man kan gå på. Skywalk er især kendetegnet ved at sektioner er lavet af glas, med frit udsyn til bunden af kløften. Det meste af dagen tilbringes i området.
Sidst på eftermiddagen, samling og kørsel til en restaurant. Senere på aftenen er der flyvning til Shanghai Pudong Lufthavn. Ankomst til Shanghai og transport til hotellet.

Dag 14
Shanghai
Dagen er som udgangspunkt på egen hånd, til at gøre egne oplevelser i Shanghai. Shanghai har en fantastisk metro, der gør det nemt at komme rundt i byen.
Vil man heller købe en udflugt, er dette muligt som et tillæg. Se vores udflugtsprogram i Shanghai længere nede på denne side.

Dag 15
Shanghai – København 
Vi skal til at forlade Kina i dag, og om formiddagen køres der til lufthavnen i Pudong, hvor maan lidt efter middag tager flyveren hjem til København.
Ankomst til København først på aftenen.

Dag til dag program på Yangtze

Yangtze

Sinex Rejser benytter 5 stjernede krydstogtskibe til sejlads på Yangtze.

Vores foretrukne rederier er America Victoria Line og Century Line

Priser og afrejsedatoer 

RejsedatoerPriser (pr. person ved deltagelse af.....)
AfrejseHjemrejseAntal Dage2 personer3 - 5 personer6 -9 personer *

Individuel **Individuel1523.814,-22.534,-21.600,- Bestil

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man vælger et større værelse med en opredning (prisen er angivet for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, tag venligst kontakt til os. 

**Ved individuelle rejser bestemmer man selv datoer for afrejse og hjemrejse. Datoer angives på bestillingssiden. Rejsen er på 15 dage, og prisen der er angivet er for 15 dage. Ønskes en rejse af længere varighed, brug bestillingssiden for individuelle rejser med eget program

Pris for 1 person er ikke oplyst, og hvis man ønske at rejse som enkeltperson, vil der blive givet et tilbud for rejsen. Angiv i bestilling at man ønsker tilbud for 1 person.

Indeholdt i rejsen

 • Flyrejse imellem København og Beijing med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imellem Shanghai og København med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imellem Xi’an og Chongqing samt Zhangjiajie og Shanghai, begge i økonomiklasse
 • Togrejse fra Yichang til Fenghuang, 2. klasse
 • 5 stjernet cruise på Yangtze fra Chongqing til Yichang
 • 9 overnatninger på hotel i delt dobbeltværelse eller bestilt enkeltværelse med morgenmad, 
 • 1 overnatning i toget imellem Beijing og Xi’an i Softsleeperklasse
 • 3 overnatninger på krydstogtskib i delt dobbeltkahyt med balkon
 • Transfers som beskrevet i programmet
 • Togrejse med nattog imellem Beijing og Xi’an på softsleeperklasse
 • Udflugter som nævnt i programmet
 • Assistance fra engelsktalende kinesisk guide under opholdet
 • Fortæring: 13 x morgenmad, 10 x frokost, 6 x middag
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke indeholdt i rejsen

 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Evt. Udflugter i Shanghai – Udflugtspakke kan tilkøbes
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm.
 • Måltider udover nævnt i indeholdt i rejsen
 • Drikkevarer
 • Udflugter i Shanghai og nævnte shows (tilkøb)
 • Cykeltur på bymuren i Xi’an
 • Enkeltværelse – indbefatter et et tillæg
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

Hoteller

Grupperejsen benytter Great Wall Hotel i Beijing og Grand Noble i Xi'an
Lee Boutique Resort

Udflugter

Udflugtspakke Shanghai kan tilkøbes

Visum til Kina

Man skal have et gyldigt visum for at kunne rejse til Kina

Flyrejse

Forskellige flyselskaber benyttes, kan benyttes.
Se hvilke der er aktuelle

Hvordan er vejret i Zhangjiajie
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L7/09/214/720/1224/1727/2130/2329/2226/1920/1415/89/2
Nedbør mm751021572232583032891561021119631
Nedbør dage891213121314128987
Hvordan er vejret på Yangtze (Chongqing area)
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L10/513/718/1123/1527/1929/2233/2534/2428/2122/1617/1212/7
Nedbør mm202545 145195185135105855025
Nedbør dage101012141616131113161210
Hvordan er vejret i Fenghuang
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L8/211/416/820/1224/1628/2030/2230/2227/1821/1415/910/3
Nedbør mm5777139 316410397273183938446
Nedbør dage11141922222225241815149
Vidunderlige Kina - Yangtze floden

Om Xi’an

Xi’an med de berømte udgravninger af terracotta soldaterhæren fra kejser Qin Shi Huangdi’s tid. Den berømte Kejser der bl.a. lod opføre Den Store Mur.
Terracottahæren består af ca. 8.000 lersoldater i menneskestørrelse. En helt unik seværdighed.
I Xi’an findes den 1300 år gamle pagode ved navn Store Vildgås Pagoden. Denne har spillet en stor rolle i indførelsen af Buddhisme i Kina.
Xi’an er et fint sted at gå på indkøb, opleve akrobatik og teater samt mange andre spændende fornøjelser.

Om Fenghuang

Fenghuang Ancient Town, også kendt som Phoenix Ancient Town, er beliggende i Xiangxi Tujia og Miao Minorities Autonome Region. Det kan prale af en historie på 1.300 år og byder på smukt landskab ved floden, særskilte boligpæle, elegante broer, mystiske tårne ​​og pagoder
Byen blev bygget i 1704 under kejser Kangxi fra Qing-dynastiet, og byen bevarer sit layout og oprindelige udseende efter flere hundrede år.
Fenghuang er også et etnisk minoritetsgruppeområde, hvor over halvdelen af ​​byens befolkning tilhører Miao- eller Tujia-minoriteterne. Med traditionelle beklædningsgenstande og sølvsmykker interagerer Miao-folket med besøgende og holder traditionel underholdning og aktiviteter. Fenghuang var hjemsted for Shen Congwen, en alsidig moderne forfatter og forsker i kinesisk litteratur. Hans mesterværk The Border Town, skrevet i 1934, beskriver et primitivt og rent liv i Fenghuang, der i høj grad bidrager til byens verdensomspændende berømmelse. Æret af lokalbefolkningen er hans tidligere bolig blevet en af ​​de mest populære turistattraktioner
Diaojiao-bygningerne langs Tuojiang er suspenderet eller ofte understøttet af flere træsøjler, og de fleste er beboet af Tujia-lokalbefolkningen

Andre lignende rejser

Beijing - Xi'an - Sichuan og Yangtze krydstogt

Storslået rejse vestpå fra Beijing - Oplev Kinas vugge i Xi'an - Pandabjørne - og afslut med krydstogt på Yangtze
Kun som individuel rejse

Det bedste af Kina i 17 dage - Rundrejse

Oplev de bedste steder i Kina i 17 dage - fra nord til syd, fra øst til vest - Unikke oplevelser - en rejse der huskes længe

Det Autentiske Kina - Unik Rundrejse i 14 dage

Rundrejse til nogle af de ældste seværdigheder i Kina - helt unik rejse - foregår kun med tog rundt i Kina