VIETNAM - CAMBODIA og LAOS 16 DAGE

Indokina oplevelser over 16 dage

Der vil være masser af store oplevelser på denne 16 dages Indokina tur til Vietnam, Cambodia og Laos.
Oplev en sand perlerække af seværdigheder som kun kan opleves i disse fantastiske lande, med høj komfort og super service.
Inkluderet er Hanoi, Halong bugten og en speciel kokke klasse oplevelse i Hoi An, midt i Vietnam ved det sydkinesiske hav.
Rejsen går videre til alle de spændende seværdigheder i Ho Chi Minh City og omegn. Mekong floden og de flydende markeder.
Videre til Cambodia, og de gamle templer, hvor især Angkor Wat er helt enestående.
I Laos skal man opleve den idylliske by Luang Prabang ved Mekong flodens breder.
Tag på en afslappet tur gennem Indokina til de bedste oplevelser i disse 3 lande, kombineret i en flot palette med super service og kvalitet, det som kendetegner Sinex Rejser.

PROGRAM

Dag 1. Afrejse fra København
Dag 2. Ankomst til Hanoi. Orientering om byen og middag
Dag 3. Hanoi Sightseeing tur.
Dag 4. Transport fra Hanoi til Halong Bay. Ombord på junke og overnatning.
Dag 5. Transport Ha Long Bay til hanoi. Fly til Da Nang og overnat i Hoi An.
Dag 6. Formiddag SIC Cooking Clas – Eftermiddag Hoi An by tur.
Dag 7. Hoi An – Dag på egen hånd.
Dag 8. Transfer fra Hoi An til Da Nang- Fly til Ho Chi Minh City. Check in på Hotel.
Dag 9. Ho Chi Minh City Sightseeing – Cu Chi tunnellerne – Flyvning til Siem Reap.
Dag 10. Siem Reap tempel tur – Angkor Wat
Dag 11. Siem Reap cykeltur – madlavningmed lokal befolkningen.
Dag 12. Siem Reap halv dags tur – Flyvning til Luang Prabang i Laos – Check in i Luang Prabang.
Dag 13. Sigtseeing in Luang Prabang.
Dag 14. Mekong floden- sejlads – Pak Ou hulerne og Kuangsi vandfaldene
Dag 15. Luang Prabang afrejse til Hanoi
Dag 16. Hanoi afrejse til København

Highlights

 • Hanoi stemning og gamle bydel
 • Ho Chi Minh minder
 • Vietnamesisk kultur
 • Sejtur i halong Bugten
 • Badning i Hoi An
 • Ho Chi Minh City
 • Mekong deltaet, og sejlads på Mekong floden
 • Flodmarkeder
 • Angkor Wat i Camdodia
 • Luang Prabang i Laos (sejlads på Mekong floden)

Hoteller - Indokina 16 Dage

Hanoi
The Ann Hanoi er et 4 stjernet hotel ikke langt fra centrum i Hanoi.
http://theann.com.vn

Ha Long
Bhaya Cruise lækre kahytter med et bad og TV mm.
https://www.bhayacruises.com

Hoi An
Little Hoi An – Little Boutique Hotel & Spa
http://www.littlehoian.com

Ho Chi Minh City
Silverland Yen Hotel, centralt beliggende i Ho Chi Minh City
https://www.silverlandhotels.com/grand-silverland-

Siem Reap
Tara Angkor Hotel, 4 stjernet hotel (Superior class)
www.taraangkorhotel.com

Luang Prabang
Sada Hotel, 4 stjernet Deluxe class
http://www.sada-hotel.com

Visum til Vietnam

Ved rejser til Vietnam af maximum 15 dages varighed er visum ikke nødvendigt. Danske statsborgere, der ønsker at besøge Vietnam i mere end 15 dage, skal have visum.

Visum for rejser med varighed over 15 dage skal søges gennem den vietnamesiske ambassade i København.

Visum til Cambodia og Laos

Visum opnås i lufthavnen i Siem Reap og i lufthavnen i Luang Prabang.

Program

Dag 1. København.
Afrejse fra Københavns Lufthavn mod Indokina og Hanoi.

Dag 2. Hanoi 

Ved ankomst til Hanoi bliver du budt velkommen af ​​din guide og kørt til hotellet for check-in. Tag resten af ​​morgenen til at hvile lidt og forfriske.
Om eftermiddagen tager vi på en rolig orienteringstur i Hanoi. En original måde for dig at få et generelt overblik over byen og en mere global forståelse af dens historie og udvikling.
Først går vi fra vores hotel tværs over det tidligere koloniale beboelseskvarter. Vi passerer foran Operahuset, det legendariske Metropole-hotel, og vi når Hoan Kiem-søens bred. Guiden vil fortælle dig historien om den legendariske skildpadde og det restituerede sværd.
Derefter går vi ind i det gamle kvarter og forkæler en forfriskning på en café på taget, hvor vi har udsigt over hele det 36-gaders kvarter.
Vi kører derefter i bil til Tran Quoc-pagoden, et ikon af Hanoi som byens ældste tempel. Vi besøger den og afslører yderligere to søer i Hanoi (byen er oversået af omkring 100 søer). Der starter vi så en el-vognstur rundt om den største af søerne kaldet Ho Tay. Det vil give os et glimt af et mere moderne Hanoi, også et mere stivnet.
Vi vender tilbage til hotellet for at forfriske os, inden middagen serveres i en hyggelig restaurant, en kort gåtur fra hotellet.
Overnatning i Hanoi.

Dag 3. Hanoi 

Efter morgenmaden besøges etnologisk museum, som giver et glimrende overblik over landets etniske grupper, deres skikke og levevis. Højdepunktet her er det store, smukke udendørsområde med ægte huse og sammensætninger som bygget og brugt af de mange forskellige etniske grupper.

Om eftermiddagen kan du besøge Litteraturtemplet – Vietnams første universitet bygget i det 11. århundrede, dedikeret til Confucius blev bygget i det 11. århundrede. Det var det første universitet i Vietnam, og studerende kommer stadig her for at brænde røgelse. Du vil finde en fredelig atmosfære præget af røgelse røg og sunkne lotusdamme befolket af fisk og skildpadder.

Derefter går vi på opdagelse i præsidentpaladsets have med gigantiske mangotræer, en-søjle-pagoden og teakhuset på pæle, hvor Ho Chi Minh tilbragte sine sidste år. Vi afslutter på Ngoc Ha-gaden, hvor vi nyder et forfriskende glas bia hoi. Bia Hoi er typisk for Hanoi, en stor gård, hvor folk samles efter arbejde for at drikke en kølig øl og spise lidt snacks. Vi går tilbage til det gamle kvarter (kan være i bil, hvis du føler dig træt) langs den smukke Phan Dinh Phung-gade, den tidligere hovedgade i det koloniale administrationsdistrikt. Vi når frem til hotellet om eftermiddagen, slutningen af ​​dagen i ro og mag.

Overnatning i Hanoi

Dag 4. Hanoi – Halong Bay 

Morgenmad på hotellet, inden vi kører ud til Ha Long Bay, som er på UNESCOs verdensarvsliste.
Gå ombord på dit krydstogt. Nyd velkomstdrinks, mens vores Cruise Manager laver rejseplanen og sikkerhedsbriefingen. Lad ferien begynde med en velsmagende frokost, mens båden sejler mod den sydvestlige del af Halong-bugten. Opdag den mystiske Tien Ong-grotte, som ikke kun er et skønt sted, men også et arkæologisk sted. Grotten dækker et areal på 1.000 m2 med fantastiske drypsten og stalagmitter og er en af ​​de fineste grotter i Halong Bay.
Baren åbner til Happy Hour “Køb en få en gratis”. Tag chancen for at få flere lækre drinks og sjov. Deltag i spændende “Master-Chef Competition” og demonstration af frugtudskæring, lær og prøv dine hænder med autentisk vietnamesisk mad. Det er også tid til at beundre solnedgangen over den fortryllende Halong-bugt, mens båden ankrer for en overnatning.
Nyd middag med fast menu ombord, mens din Cruise Manager introducerer det følgende dags program. Træk dig tilbage til din hytte eller slutt dig til vores stabe til blækspruttefiskeri.
Overnatning ombord.
Bemærk: Krydstogts rejseplan og tidsplan kan ændres på grund af vejr, tidevandsniveauer og strømforhold

Dag 5. Halong Bay – Hanoi – Fly til DaNang – Hoi An 

Start din dag med en Tai Chi-lektion på soldækket med gratis te og kaffe, der serveres. Foryng din krop og sind med den langsomme bevægelse af Tai Chi og nyd daggryet ved bugten. Let morgenmad serveres ombord. Båden vejer anker for at sejle til Cua Van flydende fiskerby. Tag dig tid til at besøge landsbyen, som er kåret som en af ​​de 11 sindssygt smukke små byer rundt om i verden af ​​huffingtonpost.com. Du kan vælge enten kajak eller traditionel robåd for at gå rundt og opdage det lokale liv på vandet. Vend tilbage til din båd og slap af. Nyd brunchen inden du tjekker ud.
Sammen med tur guiden køres der direkte til lufthavnen i Hanoi for dit fly til Da Nang
Foreslået flyafgang: VN181 HAN DAD 1630 1750
Ved ankomst, transfer med guide til hotel i Hoi An. Om aftenen på egen hånd.
Overnatning i Hoi An.

Dag 6. Hoi An 

Om morgenen kan du følge kokken på en madlavningsoplevelse. Vi besøger markedet og køber nødvendige ingredienser, mens kokken peger på de forskellige urter og krydderier, der former vietnamesisk mads smag. Vi sejler derefter med båd til en smuk villa ved bredden af ​​Thu Bon-floden. Nyd en praktisk madlavningslektion og kulinarisk oplevelse. Spis på de kurser, du har forberedt.
Om eftermiddagen kan du gå de gamle gader i Hoi An, foret med kinesiske handelshjem og træhuse, der er reinkarneret som restauranter, caféer og forretninger for lokale kunstnere, håndværkere og skræddere. Udforsk den smukke japanske bro fra det 16. århundrede. Hoi Ans unikke fusion af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur er godt vist her, i hvad der uden tvivl er Vietnams mest turistvenlige by.
Overnatning i Hoi An.
Aftenen er på egen hånd.

Dag 7. Hoi An
Dagen er på egen hånd. Man kan bade eller videreudforske Hoi An.
Vil man gerne gøre mere, kan der tilbydes 1 udflugt i Hoi An og Omegn. (tillæg).
Guiden vil komme til hotellet kl. 08:00, hvor man begynder en cykeltur til Duy Vinh Kommunen. En smuk cykeltur igennem rismarker, lokale haver og til et marked.
Man kan stoppe når man vil, og fotografere eller tage et hvil i naturen. Der stoppes også ved en lokal familie, der fabrikerer forskellige produkter af strå, måtter og madrasser.
Efter 1½ times cykeltur, skifter man cyklen ud med en kajak, og der sejles via floden ind i Cam Thanh kokospalme skoven.
Turen slutter med en frokost, serveret i et lokal vietnamesisk hus, inden man bliver kørt tilbage til hotellet.
(Se prisoversigt).

Dag 8. Hoi An – Da nang – Ho Chi Minh City 
Morgenmad på hotellet, derefter check ud.
Transfer (uden guide) til lufthavnen i Da Nang, for at flyve til Ho Chi Minh City.
Flyvning ca. kl 10:00, ankomst til Ho Chi Minh City kl. 11:25.
Afhentning i lufthavnen og byrundtur i Ho Chi Minh City. Kørsel forbi Reunification Palace, Det tidligere præsidentpalads, indtil Saigons fald d. 30 april 1975. I dag er bygningen et museum, og bliver brugt til at afholde forskellige officielle receptioner.
Tæt ved ligger Notre Dame katedralen et andet kendetegn for Ho Chi Minh City. Et andet eksempel på fransk arkitektur i byen er Saigon Post Office.
Turen går igennen China Town og til Thien Hau templet, et af de ældste templer i HCMC.
Herefter til hotellet og check ind.
Aftenen er på egen hånd.

Dag 9. Ho Chi Minh City -Mekong Delta – Ho Chi Minh City 
Efter morgenmad på hotellet, tager man afsted på en 1½ times køretur fra HCMC til Ben Tre, der ligger i Mekong deltaet.
I Bentre venter et antal motorcykler med sidevogn, som man går ombord i (Hver motorcykel sin egen chauffør). Der køres igennem rismarker og frugtplantager, på smalle veje langs med markerne.
Når man når til deltamundingen, går man ombord i en båd, og man sejler i deltaet, mens man nyder en kokosnød juice.
Man stopper ved en murstensfabrik, hvor man ser hvordan hundrede års traditioner i murstenslavning stadigvæk benyttes. Samtidig udleveres cykler, som man tager en tur rundt om l byen Phong Nam Vilage med.
Herefter besøges Mrs. Huaongs hjem. Denne familie lever af at fiske rejser og have landbrug. Man nyder en juice af tropiske frugter og en honning te i hendes have.
Så går man ombord i en Sampan, hvor en roer sejler én igennem de smalle kanaler i deltaet.
Tilbage til udgangsstedet og her spiser man frokost.
Efter frokost, en ny cykeltur på ca. 500 meter af landsbyvejen til Mr Sau Tongs hus. Mr Sau Tong er tidligere VietCong soldat, og har i dag sammen med sin kone, en fremstilling af rispapir. Vi sætter os, og man kan samtale med Mr. Tong, og se hvordan rispapir fremstilles.
Efter et stykke tid, går man ombord i båden, og sejler tilbage til Ben Tre City. Her venter bussen. Kørsel tilbage til hotellet.
Aftenen er på egen hånd.

Dag 10. Ho Chi Minh City -Cu Chi Tunnels – Siem Reap (Cambodia) 
Morgenmad på hotellet. Check ud.
Herefter kørsel ud af HCMC til de berømte Cu Chi tunneller.
Cu Chi tunnellerne ligger ca 70 km., nordvest for HCMC downtown, og er et velkendt symbol over den vietnamesiske revolution.
Dette edderkopspindslignende net af tunneller strækker sig over 200 kilometer under jorden, nogle steder i flere lag, med møderum, soverum og forsvarsområder.
Efter ankomst ser man en introduktionsvideo, der viser hvordan tunnellerne blev konstrueret, inden man ser forskellige snedige fælder samt amerikanske tanks og bombe kratere lavet af 500 punds amerikanske bomber smidt fra B52 bombefly.
Man bruger en times tid til at udforske tunnellerne, for at se hvordan VietCong kommunister var i stand til at overleve under jorden.
Efter besøget, om eftermiddagen køres til lufthavnen i Ho Chi Minh City, for at flyve til Siem Reap, og fortsætte Indokina turen i Cambodia.
Afgang med Vietnam Airlines kl 16:20. Ankomst til Siem reap kl. 17:30.
Ved ankomst til lufthavnen i Siem Reap, er der visumbehandling på stedet.
Herefter kørsel til hotellet med guide og chauffør. Check ind på hotellet.
Aftenen er på egen hånd.

Dag 11. Siem Reap Tempel tur.
Morgenmad på hotellet.
Efter morgenmad, afhentning på hotellet ved guide og chauffør.
Kørsel til Angkor Thom sydporten, hvor man bjergtages af scenarierne i dette “wonder of the world” the eerie Bayon, Baphuon, Phimeanakas, Terrace of Elephants and Terrace of Leper King.
Herefter fortsættes til Ta Prohm, der er blevet efterladt til naturen, og består som det er fundet.
Stedet er helt opslugt af kæmpetræer, hvor rødderne går ind igennem vinduer og døre. Stedet er kendt fra filmen Tomb Raider med Angelina Jolie. Stedet er meget fotogent, og fremstår helt unikt.
Frokost spises lokalt.
Om eftermiddagen, besøges perlen af alle templer, Angkor Wat, bygget til Kong Suryavarman II i begyndelsen af det 12. århundrede, som både det største tempel og hovedstad.
Templet, er enestående, og har i begyndelsen været et Hindu tempel, siden har det været et Buddhistisk tempel.
Efter dette besøg, køres retur til hotellet.
Aftenen er på egen hånd i Siem Reap, hvor et hav af spændende spisesteder findes.
Flere har også optræden med traditionel tempel dans, som kan overværes.

Dag 12. Siem Reap cykeltur og madlavning med lokale. 
Morgenmad på hotellet.
Fra hotellet cykler man under ledelse af guiden til Bong Thom, for at deltage i en gang madlavning med lokale.
Inden madlavning, starter man naturligvis med at gå på marked, for at lære om Cambodias grøntsager, krydderier og andre ingredienser der benyttes i Khmer køkkenet, og få købt ind til frokosten.
Herefter fortsættes til madlavningsstedet, hvor man under kyndig vejledning guides igennem proceduren for at lave delikate retter.
Maden der tilberedes minder lidt om Thai køkkenet, men er mindre krydret. Afslutningsvis, nyder man sin egen tillavede frokost. Cykling tilbage til hotellet.
Eftermiddagen er på egen hånd. Der findes en mængde spændende forretninger i Siem Reap, samt et meget stort marked, hvor mange smukke ting kan købes.
Aftenen er ligeledes på egen hånd.

Dag 13. Siem Reap ½ dags udflugt – flyvning til Luang Prabang (Laos). 
Morgenmad på hotellet. Herefter check ud.
Kørsel fra hotellet til den flydende by Kompong Kleang, der i det basale er huse bygget på pæle, og rummer omkring 20.000 beboere. Nogle af konstruktionerne kan være helt op til 10 meter over vandoverfladen.
Mens vi sejler igennem vandområdet, ser vi befolkningen vinke venligt til os. Der lægges til, og man får et glimt af de lokale forhold, og familieforhold.
Frokost lokalt.
Over frokost transport til lufthavnen i Siem reap, for at flyve til Laos, Luang Prabang.
Sabaidee! Velkommen til Luang Prabang.
Vi bliver budt velkommen af den lokale guide og kørt til hotellet. Inden afgang til hotellet, er der visumbehandling lokalt i lufthavnen.
Ankomst til hotellet og check ind.
Aftenen er på egen hånd.
Luang Prababng er en lille by, og det er nemt at finde et godt spisested, måske med balkon ud over Mekong floden.

Dag 14. Luang Prabang. 
Morgenmad på hotellet.
Fra hotellet tager man en ældre Tuk-Tuk, for at komme rundt og se Luang Prabang som ingen anden har set Luang Prabang.
Undervejs peger guiden forskellige steder ud og fortæller om dem, og fortæller om det daglige liv i byen, og om de mennesker der lever i byen.
Der stoppes ved det mest kendte og beundrede tempel i byen, Wat Xieng Thong. Templet med det smukke tag, der går næsten ned til jorden.
Herefter videre til et formiddagsmarked, og kørsel til en mole, hvor man går ombord i en båd, for en kort sejltur til den botaniske have Pha Tad Ke.
Tur igennem haven, og man fortælles om den store indsats der gøres for at bevare regionens fauna. Man deltager i en kort seance, om pasning og pleje af orkideer.
Herefter serveres en overdådig frokost i det fri.
Der sejles tilbage fra haven mod Luang Prabang, hvor man stopper ved Chomphet Village.Her får man muligheden for at gå langs med Mekong Floden, igennem byen og se villaer og templer, og chancen for at interagere med den lokale befolkning, se deres levemåde, og man får set Luang prabang, fra en helt anden vinkel.
Der stoppes ved Wat Chompet, der ligger på en lille top, hvorfra der en en enestående udsigt over Luang Prabang og Mekong floden.
Venter man lidt, får man også set solen gå ned over området. Der kan tages nogle meget smukke billeder. Retur til hotellet
Aftenen er på egen hånd.

Dag 15. Luang Prabang – Pak Ou Caves & Kuangsi Waterfall .
Morgenmad på hotellet.
Dagen, og fortsættelsen af Indokina turen starter med et besøg i lokale landsbyer, inklusiv Ban Xang Khong Village, hvor man får viden om Saa papir, og ser hvordan man laver det.
Næste stop er i Ban Xanghai, hvor man smager den lokale ris vin.
Der fortsættes til Ban Pak Ou og tværs over floden til Pak Ou Caves, lokalt kendt som Tam Ting, hulerne her er fyldt med tusindvis af guldbelagte Buddha statuer.
Efter dette, går man ombord i en smal flodbåd (der er redningsveste ombord), og sejler ned ad Mekon floden mod Luang Prabang, et enestående scenarie findes på begge sider af båden, både med lokale fiskere og dagligt liv langs med bredderne af floden.
Man få frokost ombord på båden.
Sejlturen går omkring 2o kilometer længere ned ad floden, hvor man ankommer til landsbyen Ban Ou, hvor en transport venter.
Der køres til Kuang Su Vandfaldene, der falder nedover limstensbjerge i alle mulige formationer, og ned i forskellige søer, der giver en dejlig forfriskning i det ellers varme klima.
Der bliver mulighed for at soppe rundt i de forskellige damme eller søer der er skabt af vandfaldet.
Der bliver også mulighed for at besøge Sun Bear Reserve, et center der gør hvad det kan for at sikre overlevelse for de vilde dyr i området.
Til sidst køres tilbage til hotellet i Luang Prabang.
Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 16. Luang Prabang – Vientiane – Bangkok.
Morgenmad på hotellet.
Check ud af hotellet, og kørsel til lufthavnen.
Flyvning til Hanoi eller HCMC for at skifte fly til International flyrute til Danmark
Ankomst til København sidst på dagen

Rejseinformation

Med i prisen:

 • International flyrejse fra og til  Danmark i økonomiklasse
 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, Cambodi og Laos, herunder beskrevne fly og tog
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke Med i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til flyselskaberss gældende regler
 • Rejserne gennemføres ved minimum 10 tilmeldte pr. rejse

Priser og afrejsedatoer for Indokina grupperejser

Faste afrejsedatoer for grupperejser Indokina 16 dage
Grupper, minimum 10 personer skal være tilmeldt for at rejsen gennemføres. Ved 15 personer er der dansk rejseleder med.

Indokina 17 dage

AfrejseHjemrejsePris kr.Enk vær tillægTur id
03.07.202417.07.202426.884,-6.800,-SRIK24
06.09.202420.09.202423.770,-6.800SRIK241

Individuelle rejser er for mindre end 10 personer.

For 2 personer eller mere er prisen for ophold i delt dobbeltværelse.

Ønsker man enkeltværelse i forhold til prisen i delt dobbeltværelse er der et tillæg for at bo i enkeltværelse. 

Ønsker man at bo på et hotel efter eget valg, send en forespørgsel og Sinex Rejser giver et tilbud på rejsen med ønsket hotel (Individuelle priser er vejledende).

Pris i dkkPerioder 
AntalJanuar – AprilMaj – AugustSeptember – DecemberEnk vær tillæg
2 – 3Bed om tilbudBed om tilbudBed om tilbud
4 – 5Bed om tilbudBed om tilbudBed om tilbud
6 – 7Bed om tilbudBed om tilbudBed om tilbud

Indokina rundrejse til bl.a. Hoi An i Vietnam

Vietnam souvenir udvalg

Temple of Literature i Hanoi besøges på Indokina rejsen til 3 lande

Indgangen til temple of Literature Hanoi

Gadesælger i Hanoi

Gadesælger Hanoi

Cruise på en junke i Halong Bay, er en del af Indokina rundrejsen

Cruise Junke i Halong Bay

Havnen i Hoi An - Vietnam

Havnen i hoi an

Gadebilledet i Hoi An, Vietnam

Gadebillede fra Hoi An

Marked på Mekong floden

Flodmarked på Mekong Floden

Oplev Ho Chi Minh City på individuelle rejser i Vietnam

Gadebillede Ho Chi Minh City

Se alle seværdigheder i Ho Chi Minh City på denne Indokina tur

Gadebillede Ho Chi Minh City

Det fantastiske Angkor Wat ved Siem Reap i Cambodia

Angkor Wat ved Siem Reap Cambodia

Wat Xieng Thong Templet i Luang Prabang, Laos

Wat Xieng Thong Templet i Luang Prabang

Se Royal Palace Museum i Luang Prabang på rejser til asien

Royal Palace Museum i Luang Prabang

Oplev Mekong floden på en enestående Indokina rundrejse

Mekong Floden i Laos

Bestil rejse Vietnam 16 dage

Rejsen er først bestilt når du har afgivet accept samt modtaget en bekræftelse fra Sinex Rejser

Indtast navne oplysninger

Af hensyn til flybilletter er det vigtigt at navnet opgives ligesom det står i ens pas


Indtast navne på øvrige rejsende

Indenrigstilslutning

Ønskes tilslutning fra an0den lufthavn and København
Ved afrejse fra en provinslufthavn vil der blive fremsendt et tilbud på tilslutning

Forsikringer

Sinex Rejser samarbejder med Gouda Forsikringselskab og kan tilbyde følgende forsikringer

Flowers in Chania Flowers in Chania
Flowers in Chania Flowers in Chania
Wat Xieng Thong Templet i Luang Prabang, Laos
Det fantastiske Angkor Wat ved Siem Reap i Cambodia

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Indokina 17 dage

Indokina 17 dage Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Kære kunde

Sinex Rejser takker for  bestilling af Tilbud eller Rejse.
Vi vender hurtigt tilbage.

Formular modtaget d.