Erhvervsrejser

Erhvervsrejser

Sinex Rejser arrangerer erhvervsrejser for virksomheder og organisationer til en række lande i verden

Senest har vi lavet rejser for virksomheder til Kina, Japan, Taiwan, USA, Chile, Peru, Grækenland, Tyrkiet, Indien, Finland, Letland og Tyskland.

Vi har en pragmatisk tilgang til disse erhvervsrejser, hvor vi naturligvis sætter kundens ønsker i første række. Vi er i stand til at være en god sparringspartner, og kan give gode råd og vejledninger for på den måde at kunne opnå det bedste arrangement, og tilfredshed hos den virksomhed der køber rejsen.

Sinex Rejser er Kinaspecialist, og har i den forbindelse den længste erfaring med dette land.

Vi har brugt denne erfaring, til at komme ud i verden, og har derfor fokus på at rejser til alle vores valgte destinationer, har samme gode standard som vi har opbygget igennem årene.

Har Deres virksomhed brug for en rejse til en konference, et forretningsmøde, en kongres, er Sinex Rejser sikker på at vi kan sparre på højeste niveau, og bringe ønsker og forventninger frem til en udførelse af rejsen, der vil overgå forventningerne.

Tag venligst kontakt til Sinex Rejser, enten på 33882266 eller via rejser@sinex.dk

Rejseinformation

Et snævert udpluk af kunder der har været på erhvervs tur til Kina med Sinex Rejser:

 • DRRB
 • VL66
 • PIL30
 • Coloplast
 • Dansk Aktionærforening
 • Dragsholm Sparekasse
 • Jackson FamilieInvest
 • Apotekerforeningen
 • Kung Futze Instituttet
 • lborg Universitet
 • Grontmij Carl Bro
 • BIG, Bjarke Ingels Group
 • NOVO Nordisk
 • Byens Netværk
 • SLA Arkitekter

Erhvervsrejser til kina

Har deres virksomhed eller interesseorganisation brug for at rejse til Kina for at søge forretning i Kina, tage på virksomhedsbesøg eller deltage i events, kan Sinex Rejser arrangere dette.

Vi gør det nemt at rejse i Kina.

Vi har igennem en årrække arrangeret erhvervsrejser og besøg for uddannelsesinstitutioner, virksomheder og interesseorganisationer til Kina, hvor et fagligt indhold kombineret med inspirerende sightsseing programmer, har været en stor succes.

Foruden selve rejsen, hoteller og andre arrangementer, sørger Sinex Rejser for kontakt til de firmaer de måtte ønske at besøge. Vi laver kontakt på højeste niveau så man får den viden på det niveau man ønsker.

Vi har gode kontakter til Den Danske Ambassade i Beijing, Generalkonsulatet i Shanghai, Guangzhou og Chongqing, samt Det Danske Innovationscenter i Shanghai.

Vi har repræsentation både i Beijing og i Shanghai.

Sinex Rejser har siden 2006 været medlem af Det Danske Handelskammer i Beijing, og er som sådan en del af det danske netværk i Kina.

Sinex Rejser har et godt ry indenfor det offentlige Kina, og vi har ikke svært ved at få arrangeret møder med politiske instanser, såsom byråd eller andre offentlige organisationer der styrer Kina. Vores ry er godt, og dette har som sidegevinst gjort at Sinex Rejser er vidt benyttet når kinesiske delegationer rejser til Danmark.

Erhvervsrejser til Kina med Sinex

Kunne det have interesse for Deres virksomhed eller Interesseorganisation at arrangere erhvervsrejser til Kina kan de kontakte Michael Carstensen eller Laila Liu på 33882266, skrive til rejser@sinex.dk eller benytte kontaktformularen.

Har de behov for mere viden og information inden De tager en beslutning, vil vi gerne komme til Dem og fortælle om mulighederne. Sinex Rejser tilbyder også foredrag både om Kina som turistland men også om Kina som forretningsland.

Laila Liu, der er født og opvokset i Kina, holder inspirerende foredrag om kinesisk kultur, væremåde og opførsel, kombineret med sin store indsigt i det moderne Kina. Laila opholder sig i Kina mere end halvdelen af året.

Michael Carstensen der er tidligere partner i Deloitte i Danmark, har været i Kina siden 2002, deltager som rejseleder på mange erhvervsrejser til Kina, har stor indsigt i kinesiske forhold og er meget velfunderet i den kinesiske historie og kultur.

Michael rejser i hele fjernøsten, og giver et inspirerende foredrag om Kina, gerne med paraleller til de forskellige lande i området.

Sinex rejser arrangerer erhvervsrejser til Kina

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Erhvervsrejser

Erhvervsrejser Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION