Rejser til Taiwan

Rejser til taiwan

Taiwan er et af de smukkeste lande i asien. På rejser til Taiwan vil man se alt hvad man kan ønske sig af flot natur, smukke seværdigheder og historisk arv og kultur.
Snyd ikke dem selv for en oplevelse i verdensklasse med en rejse til Taiwan.
Se alle de berømte skatte fra Den Forbudte By i Beijing. I Taipei Palace Museum, opbevares 640.000 effekter fra Den Forbudte By i Beijing. Effekterne stammer fra de kinesiske kejserfamiliers skattekammer, og blev bragt til taiwan i 1949 af Chiang Kai-Shek, da han flygtede hertil.
Oplev den fantastiske natur på rejser til Taiwan
Rejser til Taiwan byder på landets fantastiske natur fra øst til vest, fra nord til syd. Midt på øen ligger den smukke sø Sun Moon Lake, længere mod syd den smukke national park Alishan, med gode muligheder for trekking og cykelture. Helt mod syd ligger Kenting national parken, hvor der også er lækre badestrande og gode bademuligheder.
På østkysten, ved Taitung er der varme kilder og Luksus Spa hoteller, smukt beliggende i de lave bjerge. Kør langs med Stillehavet fra syd til nord og få samme oplevelse som var man på Highway 1 i USA.
Tarokokløften er en af Asiens største turistattraktioner. Turen op langs østkysten af Taiwan bringer en til denne fantastiske seværdighed, hvor bjerge og slugter giver det ene smukke landskab efter det andet.
Ved at rejse til Taiwan opnår man en uforglemmelig oplevelse.

Værd at vide om Taiwan

Størrelse Taiwan er på størrelse med Belgien, med et areal på 36.000 km2 men har 23 millioner indbyggere Belgien har kun 11 millioner indbyggere. Dette gør det til et tæt befolket land... Især når man tænker på, at 50% af øen er dækket af skov og derfor ubeboet.

Praktisk information om Taiwan

Ved indrejse i Taiwan, har man med dansk pas visumfrihed i 90 dage. Passet skal være gyldigt i mere end et halvt år ud over afrejsedato fra Taiwan. Man skal kunne fremvise en returbillet fra Taiwan ved indrejse.

Hvordan er vejret i Taiwan

grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L18/1318/1320/1525/1827/2230/2432/2532/2630/2427/2423/1819/14
Nedbør mm20254080205445410360210252025
Nedbør dage101113111414141312101010

Rundrejse 12 dage med dansk rejseleder

Afrejsedato d. 22. april - 3. maj
Rundrejse med dansk rejselder i 12 dage i fantastiske Taiwan
Alle de store seværdigheder, 2 nationalparker, varme kilder, sejltur på Sun Moon Lake, Alishan National Park mm.
Lækre hoteller og super god mad.
Enestående rejse til smukke Taiwan

RUNDREJSE TAIWAN 8 DAGE

Rundrejsen starter i Taipei og slutter i Taipei. Rejser til Taiwan som denne kan bestilles for blot 2 personer. Mange afrejsedatoer, se videre i det udførlige program. Rejsen gennemføres sammen med rejsende fra andre lande, så man kommer ikke blot på en spændende rejse rundt i Taiwan, man får også mulighed for at møde mange andre spændende mennesker på rejser til Taiwan. Se mere om rejsen via nedenstående link.

RUNDREJSE TAIWAN 15 DAGE

Oplev det bedste af Taiwan på denne fantastiske rundrejse i 15 dage. Taipei, Taipei 101, The Palace Museum, med mange skatte fra den forbudte by i Beijing, Natur, Aboriginals i Taiwan, Varme kilder, Nationalparker, og Taiwans historie. Sun Moon Lake midt i Taiwan, Alishan National Park med den gamle jernbane. Østkysten af Taiwan, leder tankerne hen på Highway 1 i USA langs med Stillehavet. Taroko, en af Asiens største tur turistattraktioner. En enestående rejse der ikke udbydes af andre.

VÆRD AT VIDE OM TAIWAN

Befolkning
Kun 2,3 % af den taiwanske befolkning er indfødte De øvrige 97,7% er etnisk kinesere. Dette skyldes, at Taiwan blev regeret af Qing-dynastiet i 200 år fra 1683 til 1895. I løbet af denne tid blev lokalbefolkningen skubbet ud.

Størrelse
Taiwan er på størrelse med Belgien, med et areal på 36.000 km2 men har 23 millioner indbyggere
Belgien har kun 11 millioner indbyggere. Dette gør det til et tæt befolket land… Især når man tænker på, at 50% af øen er dækket af skov og derfor ubeboet.

Navn
Taiwans officielle titel er Republikken Kina (RoC)
Republikken Kina (RoC) må ikke forveksles med Folkerepublikken Kina (PRC). Begge parter kæmpede under den kinesiske borgerkrig, som sluttede i 1949 og ignorerer hinandens suverænitet.

Mad
Nationalretten er stinkende tofu
Som fakta om Taiwan kan man ikke undlade at tale om mad.
Mad er af største betydning for taiwaneserne, og de vil ofte sige ‘har du spist?’ i stedet for ‘hvordan har du det?’. Stinky tofu er lige så ildelugtende, som det lyder.

Sprog
Taiwans nationale sprog er mandarin
Heldigvis taler masser af lokale engelsk, så du skal ikke bekymre dig, hvis din mandarin er mindre end flydende

Historie
Taiwan har både været regeret af Portugal, der opdagede øen for mere end 500 år siden, og Holland har også ejet øen for omkring 450 år siden.

Klima
Taiwan ligger i tempereret, subtropisk og tropisk klima, afhængig om du er nord eller syd på. Vejret i Juli og August er meget varmt.
Juli og August er de mest udsatte måneder for at opleve tyfoner i Taiwan.

Taipei
Taipei er Taiwans hovedstad. Der bor omkring 4 millioner mennesker i Taipei

Natur
Taiwan indeholder flere store nationalparker, med et rigt dyreliv, smukke bjergegne, søer, og  en meget flot kystlinie mod Stillehavet. I syd ligger Kending NP, der er vidt berømt for sin natur og strande.

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Taiwan

Taiwan Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION