Taiwan

Rejser til taiwan

Taiwan er et af de smukkeste lande i asien. På rejser til Taiwan vil man se alt hvad man kan ønske sig af flot natur, smukke seværdigheder og historisk arv og kultur.

Denne rejse kan tilkøbes som en ekstrarejse når man nu er i Kina eller på rundrejse i Asien, eller rejsen kan købes som en enkeltrejse med afrejse fra Danmark og retur.

Snyd ikke dem selv for en oplevelse i verdensklasse med en rejse til Taiwan.

Se alle de berømte skatte fra Den Forbudte By i Beijing. I Taipei Palace Museum, opbevares 640.000 effekter fra Den Forbudte By i Beijing. Effekterne stammer fra de kinesiske kejserfamiliers skattekammer, og blev bragt til taiwan i 1949 af Chiang Kai-Shek, da han flygtede hertil.

Oplev den fantastiske natur på rejser til Taiwan

Rejser til Taiwan byder på landets fantastiske natur fra øst til vest, fra nord til syd. Midt på øen ligger den smukke sø Sun Moon Lake, længere mod syd den smukke national park Alishan, med gode muligheder for trekking og cykelture. Helt mod syd ligger Kenting national parken, hvor der også er lækre badestrande og gode bademuligheder.

På østkysten, ved Taitung er der varme kilder og Luksus Spa hoteller, smukt beliggende i de lave bjerge. Kør langs med Stillehavet fra syd til nord og få samme oplevelse som var man på Highway 1 i USA.

Tarokokløften er en af Asiens største turistattraktioner. Turen op langs østkysten af Taiwan bringer en til denne fantastiske seværdighed, hvor bjerge og slugter giver det ene smukke landskab efter det andet.

På rejser til Taiwan opnår man en uforglemmelig oplevelse.

Rejseinformation

Oplev smukke seværdigheder på rejser til Taiwan

Rundrejse i Taiwan 15 dag

Oplev det bedste af Taiwan på denne fantastiske rundrejse i 15 dage.

Taipei, Taipei 101, Palace Museum, med mange skatte fra den forbudte by i Beijing, Natur, Aboriginals i Taiwan, Varme kilder, Nationalparker, og Taiwans historie.

Sun Moon Lake midt i Taiwan, Alishan National Park med den gamle jernbane.

Østkysten af Taiwan, leder tankerne hen på Highway 1 i USA langs med Stillehavet.

Taroko, en af Asiens største tur turistattraktioner.

En enestående rejse der ikke udbydes af andre.

Se Palace Museum, med mange skatte på rejser til Taiwan

Rundrejse 7 dage i Taiwan

Rundrejse med international gruppe engelsktalende rejseleder.

Rejsen er uden international flyforbindelse.

Rundrejsen starter i Taipei og slutter i Taipei.

Rejser til Taiwan som denne kan bestilles for blot 2 personer.

Mange afrejsedatoer, se videre i det udførlige program.

Rejsen gennemføres sammen med rejsende fra andre lande, så man kommer ikke blot på en spændende rejse rundt i Taiwan, man får også mulighed for at møde mange andre spændende mennesker på rejser til Taiwan.

Se mere om rejsen via nedenstående link.

Rundrejse 7 dage i Taiwan med Sinex Rejser