Vidunderlige Kina 14 dage med sejltur på Yangtze

Om rejsen

Alt hvad man ønsker sig af et ophold i Kina
Når man har været disse steder kan man med ro i sindet sige, ja jeg har været i Kina, ja jeg har set de store seværdigheder som alle taler om.
Beijing, Kinas fantastiske hovedstad, med de store kejserlige palæer, de smukke parker, med al den mystik der findes i templerne, samt den store mur mod nord, der har beskyttet Kina igennem hundredvis af år, fra at blive erobret af barbarerne fra nord.
Xi’an forbindes til Beijing med et af de lynhurtige tog der forbinder snart hele Kina med hinanden.
Xi’an hvor Kinas vugge stod, og den første kejser af Kina Shi Huangdi startede murbyggeriet, og grundlagde den største kejsergrav i verden.

Mere end 8000 store lersoldater, skulle være hans hær i den anden verden, til at beskytte ham. Det er storslået at opleve disse mere end 2000 år gamle soldater, stå side om side, netop hvor de blev stillet for første gang.
Østpå til den bjergrige provins Sichuan, pandabjørnenes hjemsted. En udrydningstruet art, som er Kinas stolthed,
og der gøres alt for at bestanden kan vokse sig større.
Leshan i Síchuanprovinsen, med verdens største Buddhafigur, den 72 meter høje Buddha der sidder og vogter 3 floders sammenløb.
Chongqing, Kinas største by, hvorfra  et vidunderligt krydstogt ned af Yangtzefloden, forbi de 3 smukke kløfter, inden man når den store dæmning ved Sandouping.
Fra det øvre løb til den nedre løb er højden 118 meter, og man må igennem en af de mest imponerende dæmninger i verden.
I Yichang forlader man krydstogtskibet, efter 3 dejlige dage på Yangtzefloden.
Shanghai, Kinas største internationale metropol.
Shanghai, hvor Kinas højeste huse findes, ligger ved Huangpufloden, der deler byen i nyt og gammelt.
Shanghai hvor man fornemmer stemningen fra den nyere historie i Kina, med indflydelse fra England, Frankrig og andre lande, der hver havde sin egen del af byen, som et resultat af Opiumskrigene i det 19. århundrede.
Det gamle Shanghai findes også, med centrum omkring den smukke Yu Yuan have, en have fra Ming tiden (1368 – 1644) beliggende som den blev skabt midt i den pulserende by.
En heldagsudflugt til de spændende seværdigheder i byen, og om aftenen en sejltur på Huangpufloden for at de byens lys fra vandet..

Om Yangtzefloden

Yangtze eller Yangzi er den længste flod i Asien, den tredjelængste i verden og den længste i verden, der flyder helt inden for ét land. Det rejser sig ved Jari Hill i Tanggula-bjergene (tibetansk plateau) og flyder 6.300 km (3.900 mi) i en generelt østlig retning til det østkinesiske hav. Det er den sjettestørste flod efter udledningsvolumen i verden. Dens afvandingsbassin omfatter en femtedel af Kinas landareal og er hjemsted for næsten en tredjedel af landets befolkning.
Krydstogt på Yangtzefloden starter som regel i Chongqing og slutter i Yichang. Man sejler ned ad floden, og har 3 overnatninger på krydstogtskibet. Undervejs ned ad Yangtze sejler man igennem de 3 store kløfter Qutang, Wu og Xiling på en 311 km lang strækning. Qutang er 8 km. lang, Wu er 45 km. lang og Xiling er 66 km. lang.
På 4 dagen står man af i Yichang ved middagstid, og kan fortsætte rejsen herfra.

Om Chengdu

Chengdu er mest berømt for at være hjemsted for Kinas storslåede kæmpepandaer.
Turister både lokalt og internationalt flokkes til pandacentrene i Chengdu for at se disse unikke skabninger i deres naturlige habitat.
Der er fire pandabaser omkring Chengdu. Hvis du kun vil se pandaer, er Chengdu Panda Base nær byen det rigtige for dig. Hvis du ønsker at deltage i et panda-frivilligt program, kan Dujiangyan, Wolong og Bifengxia være dine muligheder.
Hvis du spørger nogen i Kina, hvor man kan finde den mest krydrede mad, vil de fortælle dig i Sichuan.
Chengdu er berømt for sin krydrede hot pot og mange andre mundprikkende retter. Dette er på grund af de verdensberømte Sichuan peberkorn, der dyrkes i regionen.
Krydderiet giver en bedøvende følelse til alle de retter det bruges i, hvilket er en stor favorit hos den kinesiske gane. Det kan tage lidt at vænne sig til i starten, men den krydrede mad i Chengdu er et regionalt køkken, man ikke må gå glip af.
Chengdu er en by kendt for fritid og underholdning, og dens befolkning lever i et langsomt tempo. Det er det perfekte sted for ældre at bo nemt.
Chengdu er et glimrende sted at overvære en opførelse af en traditionel Sichuan Opera.
Mange af de gamle steder omkring Chengdu afspejler buddhismens indflydelse, såvel som regionens landbrugshistorie.
Kæmpe statuer af Buddha, som den i Leshan, viser buddhismens varige tilstedeværelse på området.
Ligeledes afspejler byens struktur og gamle steder, såsom Dujiangyan Irrigation Project, Jinsha Ruins dens historie som et vigtigt sæde for kultur og landbrug

Program

Dag 1 Afrejse fra københavn til Beijing med Internationalt flyselskab
Dag 2 Ankomst til Beijing, transport og indlogering på Hotel
Dag 3 Oplevelser i Beijing Sommerpaladset, Den Himmeelske Freds Plads og Den Forbudte By – Aften mod tillæg, middag og Kung Fu Show
Dag 4 Oplevelser i Beijing Cloisonne Fabik, Ming Gravdalen og Den Store Mur – Aften mod tillæg Peking And Middag og kinesisk underholdning
Dag 5 Formiddag på egen hånd – Eftermiddag med hurtigtog til Xi’an – Transport og check in på Hotel
Dag 6 Xi’an – Udflugt til museet for Terracotta krigere – Aften mod tillæg Dumplingsmiddag og Tang Dynasty Show
Dag 7 Xi’an – Chengdu. Formiddag i Xi’an udflugt til Store Vildgås Pagoden – Eftermiddag med hurtigtog til Chengdu – Transport og check in på hotel – Aften mod et tillæg middag og ”Face Changing Show”
Dag 8 Udflugt fra Chongqing til Leshan – Den store Buddha ved de 3 floder – Templer og klostre – retur til Chengdu
Dag 9 Chengdu  – Chongqing – Formiddag udflugt til et Pandaresrvat – Eftermiddag med tog til Chongqing – og start på Yangtze krydstogt
Dag 10  Sejlads ned ad Yangtze floden – udflugter undervejs
Dag 11  Sejlads ned ad Yangtze floden – forbi de 3 store kløfter – om aftenen ved den store dæmning
Dag 12 Udlugt til den store dæmning – fra borde i Yichang – Flyvning til Shanghai – Transport og check in på hotel
Dag 13 Shanghai – Som udgangspunkt på egen hånd – Udflugt kan tilkøbes – Se Shanghai udflugter
Dag 14 Shanghai – København – Afrejse fra Shanghai til København med internationalt luftfartsselskab

Dag 1. 
København
Afrejse fra København med internationalt luftfartsselskab sidst på dagen.

Dag 2.
Beijing
Ankomst til Beijing ved middagstid. Kontakt med Sinex Rejsers repræsentant. Transport til hotellet og check in. Resten af dagen på egen hånd.

Dag 3. 
Beijing
Dagen starter med at der køres til Sommerpaladset lidt uden for Beijing. Her kunne kejseren søge ly for sommerens hede inde i byen.
Den store, kunstige Kunming sø sørgede for kølighed og en smuk udsigt.
Paladset har været nedbrændt flere gange, men er hver gang blevet opført på ny bl.a. efter englændernes og franskmændenes hærgen under opiumskrigen i 1860.
Paladset blev genopført i 1888 af den berømte Dowager Cixi. Genopbygning tog ca. 10 år.
I 1900 blev sommerpaladset igen hærget under Boxeropstanden og genopført kort efter.
man ser både Det politiske område, Beboelsesområdet, Teaterområdet samt det Religiøse område.
I Sommerperioden er der sejltur på Kunming søen og udgang fra sydporten
Om vinteren forbi Marmorbåden og udgang af nordporten.
Herefter besøges en perleproducent. Man får viden om hvordan man dyrker kulturperler, også kaldet ferskvandsperler. Her er der mulighed for at se perlemuslingerne blive åbnet og afsløring af deres funklende indhold.
Senere til verdens største plads i en bymidte, Den Himmelske Freds Plads, som ligger i centrum af Beijing.
Pladsen blev til, da man i 1959 på 10-årsdagen for oprettelsen af Den kinesiske Folkerepublik, opførte de nuværende bygninger, Folkets Store Hal (det kinesiske parlament) og Det Historiske Museum på hver side af pladsen.
Midt på pladsen i sit mausoleum ligger det balsamerede lig af Formand Mao til skue i en glaskiste.
Fra hele Kina strømmer folk stadig til for at få et glimt af den store befrier, manden der gjorde en ende på den store borgerkrig og grundlagde Den kinesiske Folkerepublik i 1949.
Fra Den Himmelske Freds Plads spadserer man igennem Den Himmelske Freds Port med det store portræt af Mao Zedong til det store kejserpalads Den Forbudte By – et mesterværk i arkitektur – og bolig for 24 regenter i ca. 500 år.
Inde bag de tykke mure omgav Kinas skiftende kejsere sig med hele deres hof af eunukker, konkubiner og tjenestepiger, og beskyttet af den kejserlige livgarde havde det store palads nærmest karakter af en lille by. Vi går fra syd til nord igennem byen. Udgang fra nordporten. Herefter tilbage til hotellet
Aftenen er på egen hånd. Man kan tilkøbe et show, The Legend of Kung Fu inkluderet med middag og transport.

Dag 4. 
Beijing
Køresel ud af Beijing mod nord.
Først skal vi besøge en Cloisonne fabrik. Cloisonné er et kinesisk kunsthåndværk og formentlig det eneste sted i verden, hvor traditionen fortsat lever. På fabrikken ses fremstillingen skridt for skridt og kan samtidig se arbejdsforholdene på en kinesisk virksomhed.
Efter at have besøgt Cloisonné fabrikken tages ud til Ming-gravdalen. Her kan man spadsere på den 800 m lange Udødelighedens eller Åndernes allé (Shengdao), som kejserne blev båret igennem på vej til deres gravsted i det omkring liggende landskab.
13 af de 16 Ming kejsere ligger begravet i dette område.
Åndernes vej er flankeret af 36 store stenfigurer der skal bevogte kejseren og beskytte mod onde ånder.
Stenfigurerne står parvist overfor hinanden 24 dyr og 12 soldater og embedsmænd.
Efter Åndernes Alle køres til en af selve Minggravene (Changling), hvor den 3. Ming kejser Yongle er begravet. Man ses paladserne der omgiver graven samt nogle af de skatte der er gravet ud. Disse skatte stammer dog ikke fra Changling graven men fra DingLing graven der huser Wanli Emperor (1563 – 1620).
Disse to grave er de eneste der er gravet ud. De resterende 11 grave er ikke udgravet endnu.
Derefter tages en køretur igennem et utroligt smukt område med lave bjerge og marker.
Vi skal bestige Den store Mur, som er 2000 år gammel. Muren er 6000 km lang, og er det eneste menneskeskabte værk, der kan ses fra rummet.
Muren er stor og imponerende og ligger i et bjergrigt og vildt landskab, som kan få selv den største kriger til at føle sig lille.
Man tilbringer resten af dagen på muren.
Benyt aftenen til at tilkøbe den berømte Peking And Middag. Vi tilbyder Peking And middag på en Peking And Restaurant, som har specialiseret sig i den kulinariske spise “Peking And”. Restauranten ligger i det smukke Ho Hai område.

Dag 5.
Beijing
Formiddagen er på egen hånd.
Om eftermiddagen togrejse med hurtigtog fra Beijing til Xi’an, fra den Vestlige Banegård i Beijing.
Denne banegård er en af Asiens største banegårde, og som navnet antyder, ligger den i den vestlige del af Beijing.
Det er også herfra at alle tog der går vestpå i Kina, med afrejse fra Beijing, starter.
Rejsen går fra Beijing til Xi’an, og togrejsen vi ske med et af de lynhurtige tog der forbinder mange byer i Kina.
Hastigheden ligger på omkring 310 kilometer i timen.
Afstanden til Xi’an er godt 1200 kilometer.
Der er god komfort på 2. klasse i toget, hvor sæderne er af samme standard og funktionalitet, som et sæde i turistklasse på et rutefly.
Trods de 1200 kilometer, er man fremme i Xi’an ved 18 tiden, hvor man ankommer til Den Nordlige banegård i Xi’an. Herfra er der transport til hotellet, og check in på hotellet.

Dag 6.
Xi’an
Om formiddagen er der udflugt til musset for Terracottasoldater.
De berømte Terracottasoldater der blev skabt af Kinas første kejser, Xin Shi Huangdi, for godt 2.200 år siden.
Kejser Qin, der døde i 206, fik lavet denne hær af mandshøje lersoldater til at beskytte sig i underverdenen.
I dag er der ca. 3.000 soldater udgravet og samlet igen, og man mener at hele hæren består af godt 8.000 soldater.
Soldaterne bestod ikke længe efter at kejseren var død, for allerede samme år han døde rejste der sig et oprør, hvorunder hele gravkomplekset blev indtaget og soldaterne slået i stykker.
I 1974, blev de genopdaget i forbindelse med at 3 bønder var ved at grave en brønd, og stødte på et lerhoved fra en soldat i den forbindelse.
Siden 1981, har det været muligt for publikum at besøge museet.
Man besøger også en fabrik, som laver reproduktioner af Terrakotta soldater, heste og tilbehør. Terrakotta hær Museet, er et absolut højdepunkt på en rejse til Kina. Seværdigheden ligger lidt udenfor Xi’an og består af en hær af soldater, heste og vogne lavet i ler i naturlig størrelse.
Gravmælet er optaget på FN’s liste over verdens mest bevaringsværdige kulturelle seværdigheder.
Inden man selv går rundt i de forskellige haller, bliver der vist en film i cirkelbiografen. Filmen fortæller en om den historiske begivenhed da
Terrakotta gravene blev fundet af intetanende bønder, som var ude for at grave brønde; vi ser hvordan gravene engang blev ødelagt af rasende bønder, og vi lærer om udgravningsarbejdet samt museets oprettelse.
På vej til museet, besøges en workshop, hvor man får mulighed for at se hvordan de oprindelige terracottasoldater blev lavet, af det samme terracottamateriale, som de oprindelige soldater er lavet af.
Så hvis man har lyst at købe en soldat med hjem, er dette stedet at gøre det.
Om aftenen kan man mod et tillæg spise dumplings, eller jiaozi, som de hedder på kinesisk samt se et show.
Dumplings er en art kinesiske ravioli med fyld af forskellig slags, og meget lækre.
Derefter oplever man en danseforestilling. Forestillingen er et show, som viser hvordan man mener at kejserens konkubiner og eunukker underholdt kejseren under Tang-dynastiet (år 618-907).

Dag 7.
Xi’an
Sidste dag i Xi’an
Vi tager ud til Store Vildgås Pagode (Dayanta), som engang lå i byens centrum. Pagoden er 64,1 meter høj, og er i syv etager. Den blev bygget i begyndelsen af Tang-dynastiet i det 7. århundrede.
Pagoden er oprindelig bygget til at huse de skrifter som munken Xuán Zàng, medbragte fra Indien. Skrifter om Buddhisme. Pagoden står i midten af et kloster til Buddhas tilbedelse.
Herefter køres til den nordlige banegård i Xi’an, for at tage hurtigtoget videre til Chengdu i Sichuan provinsen.
Ankomst sidst på eftermiddagen til Chengdu.
Efter ankomst til Chengdu kører man til People’s Park og de smalle gader i det indre Chengdu.
Check in på hotellet
Om aftenen mod et tillæg kan man se et show, hvor man overværer den meget specielle kinesiske kunstart “Face Changing Mask”, på godt dansk kaldet Maskemanden og hans dans. Denne optræden er en typisk Sichuantradition.

Dag 8.
Leshan
Om morgenen kørsel til Leshan der  ligger ca. 2 timers kørsel i bil fra Chengdu.
Leshan, der ligger hvor de 3 kendte floder Qingyi River, Dadu River og Minjang River (Minjiang der senere bliver til Yangtze River) samles.
Og netop lige hvor de 3 floder samles, står verdens største Buddhafigur, de 72 meter høje Leshan Buddha.
Ankomst til Leshan efter et par timers kørsel, og man går ombord i en båd, der sejler en til foden af Buddha figuren. Båden stopper, og man kan tage flotte billeder.
Herefter lægger båden til, og man har så mulighed for at gå op langs med Buddhaen, på snævre snoede trappetrin, eller tage den mere sikre vej bagom Buddha op til Buddhas hoved, hvor man kan iagttage Buddha fra siden.
Om eftermiddagen køres til den gamle by Huanglongxi, der er kendt for vandmøller, små kanaler, gamle broer, og gamle huse der står helt ude i vandet. Et tidstypisk billede på en gammel kinesisk landsby i provinsen.
Eftermiddagen tilbringes i de snævre gader og nyder den specielle atmosfære her, inden kørsel tilbage til Chengdu.

Dag 9.
Chengdu
Om formiddagen tages til et Pandacenter for opfostring af Pandabjørne i Chengdu.
Her har man mulighed for at komme helt tæt på de specielle bjørne, og blandt se nogle helt små nyfødte pandabjørne.
Mange pandabjørne starter deres opvækst i en kuvøse, hvor de opfostres af de dygtige kinesiske plejeforældre.
Pandabjørne føder ikke så mange unger ad gangen, 1, 2 eller sjældent 3. Men moderen tager sig kun af den ene, og efterlader de andre. Disse får nu en opvækst i Panda reservatet inden de
kan sættes ud i naturen.
Efter dette besøg, køres til banegården i Chengdu, og man tager med toget til Chongqing.
Ankomst til Chongqing, efter endnu en gang at have suset afsted med 310 kilometer i timen.
I Chongqing modtages man af vores guide, og man spiser middag, inden man tager til krydstogtskibet, for at starte rejsen ned af Yangtzefloden mod den store dæmning og Yichang.
Skibet sejler fra Chongqing ved 22 tiden.

Dag 10 og Dag 11. 
Yangtze
Man begynder det spektakulære krydstogt ad den mægtige Yangtze-flod, som strækker sig gennem bakket landskab med terrasser
af marker.
Man kan slappe af på dækket eller i salonerne, og nyder det smukke sceneri, som de tre kløfter udgør.
Under sejladsen ned ad floden på dag 11 opleves kløfterne Qutang (8 km lang), Wu (40 km lang) og Xiling (80 km lang), en strækning på omkring 200 km, og nyder en tur op ad Shennong floden.
Udflugter på land omfatter Fengdu, “spøgelsesbyen”, og San Dou Ping, Kina Dæmningen, eller de tre slugters dæmning.
I november 1998 markerede man her begyndelsen på bygningen af verdens største dæmning, der kommer til at strække sig omkring 2310 meter. Dæmningen blev færdig i 2009 og regnes for at være Kinas største bygningsprojekt siden opførelsen af Den Store Mur.
Udflugtsprogrammet er skibets program, og man følger dette, med ændringer der måtte være i henhold til denne tekst.
Ved aftenstid dag 11 når man til den store sluse der skal tage en 116 meter ned til nedre løb.

Dag 12.
Yangtze – Yichang – Shanghai
Man går fra borde i Sandouping, og bliver kørt til dæmningen, for at opleve det gigantiske dæmningsprojekt, der ikke alene er verdens største dæmningsanlæg, men også verdens største kraftværk. Ved siden af slusen er der et spændende museum, der viser hvordan byggeriet blev foretaget.
Tilbage til båden og der sejles det sidste stykke af floden til Yichang.
Der stiges fra borde i Yichang. Transport til lufthavnen for at flyve til Shanghai.
Ankomst til Shanghai. Transport til hotellet og check in.

Dag 13.
Shanghai
Dagen er som udgangspunkt på egen hånd. Shanghai er nem at komme omkring i. Der findes en fantastisk god Metro, der kan bringe en hvorhen man vil i Shanghai, på en fleksibel måde.
Vil man gerne købe en udflugt, har Sinex Rejser et udflugtsprogram i Shanghai, man kan vælge fra.

Dag 14. 
Shanghai
Om formiddagen køres til Pudong Lufthavnen, hvorfra man lidt over middag flyver til København.
Ankomst til København, først på aftenen.

Dag til dag program på Yangtze

Yangtze

Sinex Rejser benytter 5 stjernede krydstogtskibe til sejlads på Yangtze.

Vores foretrukne rederier er America Victoria Line og Century Line

Afrejsedatoer og Priser

RejsedatoerPriser (pr. person ved deltagelse af.....)
AfrejseHjemrejseAntal Dage2 personer3 - 5 personer*6 - 9 personer

IndividuelIndividuel**1426.500,-25.100,-23.150,- Bestil

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man vælger et større værelse med en opredning (prisen er angivet for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, tag venligst kontakt til os. 

**Ved individuelle rejser bestemmer man selv datoer for afrejse og hjemrejse. Datoer angives på bestillingssiden. Rejsen er på 15 dage, og prisen der er angivet er for 15 dage. Ønskes en rejse af længere varighed, brug bestillingssiden for individuelle rejser med eget program

Pris for 1 person er ikke oplyst, og hvis man ønske at rejse som enkeltperson, vil der blive givet et tilbud for rejsen. Angiv i bestilling at man ønsker tilbud for 1 person.

Indeholdt i rejsen

 • Flyrejse imellem København og Beijing med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imellem Shanghai og København med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • 9 overnatninger i delt dobbeltværelse eller valgt enkeltværelse med morgenmad, og 3 overnatninger i delt dobbeltværelse ombord på krydstogtskib med morgenmad
 • Transfers fra lufthavn til hotel t/r, transfers  Banegård – Hotel t/r
 • Togrejse med hurtigtog imellem Beijing og Xi’an, Xi’an og Chengdu, Chengdu og Chongqing på 2. klasse
 • Flyrejse fra Yichang til Shanghai i økonomiklasse
 • Udflugtsprogram i henhold til programmet
 • Assistance fra engelsktalende kinesisk guide under opholdet
 • Fortæring: 12 x morgenmad, 8 x frokost, 4 x middag
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke indeholdt i rejsen

 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Udflugter i Shanghai – Udflugtspakke kan tilkøbes
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm.
 • Måltider udover morgenmad
 • Drikkevarer
 • Show og middage angivet som tillæg
 • Enkeltværelse – indbefatter et et tillæg
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

Hoteller

Hotelpakke der tilbydes denne rejse. Man kan under bestilling nævne at man vil benytte andre
Tibet Hotel Chengdu

Udflugter

Udflugtspakke Shanghai kan tilkøbes

Visum til Kina

Man skal have et gyldigt visum for at kunne rejse til Kina

Flyrejse

Forskellige flyselskaber benyttes, kan benyttes.
Se hvilke der er aktuelle

Hvordan er vejret i Chengdu
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L3/-410/-215/322/726/1432/1635/2232/1826/1523/1013/38/0
Nedbør mm81625506652957011066257
Nedbør dage47810121013101412105
Hvordan er vejret i Xi’an
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L11/415/620/1125/1629/2031/2231/2332/2327/2022/1617/1112/6
Nedbør mm1111235177110340338146532514
Nedbør dage991218171925262318119
Hvordan er vejret på Yangtze (Chongqing området)
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L10/513/718/1123/1527/1929/2233/2534/2428/2122/1617/1212/7
Nedbør mm202545 145195185135105855025
Nedbør dage101012141616131113161210

Om Xi’an

Xi’an med de berømte udgravninger af terracotta soldaterhæren fra kejser Qin Shi Huangdi’s tid. Den berømte Kejser der bl.a. lod opføre Den Store Mur.
Terracottahæren består af ca. 8.000 lersoldater i menneskestørrelse. En helt unik seværdighed.
I Xi’an findes den 1300 år gamle pagode ved navn Store Vildgås Pagoden. Denne har spillet en stor rolle i indførelsen af Buddhisme i Kina.
Xi’an er et fint sted at gå på indkøb, opleve akrobatik og teater samt mange andre spændende fornøjelser.

Om Beijing

Kinas berømte hovedstad, hvor skiftende kejsere igennem 500 år har regeret, hvor Mao har udråbt folkerepublikken samt hvorfra det moderne Kina i dag ledes.
Vidunderlige seværdigheder i Beijing hvis lige ikke findes andre steder.
Den Forbudte By
hvor kejserne har levet deres isolerede liv med konkubiner og embedsmænd.
Sommerpaladset
hvor den forunderlige Dowager Cixi havde sine kronede dage og styrede Kina igennem 50 år.
Se de smukke templer i Beijing hvor verdens største tempelkompleks,
Himlens Tempel er helt enestående.
Besøg på den kinesiske mur. Den Store Mur skal bestiges og Formand Mao’s ord om at man først er en rigtig mand (Hao Han) når man har besteget den store mur, skal efterleves. Dette gælder selvfølgelig for alle.
Tid på egen hånd er vigtigt,
Beijing er et spændende sted at gå på indkøb og gøre oplevelser på egen hånd.
Ud over dette bør de udsøgte udbud fra det kinesiske køkken opleves og smages.

Andre lignende rejser

Nationalparker og Yangtze floden

Nationalparker i Hunan Provinsen - Fenghuang (Phoenix Town) samt krydstogt på Yangtze - Xi'an og Beijing
Individuel rejse

Det Autentiske Kina - Rundrejse i 14 dage

Rundrejse til nogle af de ældste seværdigheder i Kina - helt unik rejse - foregår kun med tog rundt i Kina
Også som Grupperejse

Det bedste af Kina i 17 dage - Rundrejse

Oplev de bedste steder i Kina i 17 dage - fra nord til syd, fra øst til vest - Unikke oplevelser - en rejse der huskes længe
Også som grupperejse