Skolerejser og Studierejser

Om skolerejser og Studierejser

Skolerejser og Studierejser for skoler, gymnasier eller højere uddannelsesinstitutioner har Sinex Rejser arrangeret igennem mange år

Vi er især specialister indenfor de 4 lande, som er Kina, Vietnam, Korea og Indien, men vi har også arrangeret skolerejser til forskellige andre lande, f. eks Tyskland og USA

Vi laver programmerne i tæt dialog med uddannelsesinstitutionen, og rådgiver og vejleder for at kunne opnå det bedst mulige resultat.

Som beskrevet på denne side, kan Sinex Rejser også tilbyde rejser, hvor vi arrangerer det hele, så man nærmest blot køber en færdigpakket rejse.

Men i de fleste tilfælde foregår det i tæt dialog, hvor skolens egne ønsker bindes sammen med turistoplevelser, hotel, fortæring og transport til en samlet helhed.

Vi sidder klar til at hjælpe, send en forespørgsel og beskriv om hvad der ønskes, eller ring til os på 33882266.

Få et uforpligtende tilbud

Send en beskrivelse af hvad man gerne vil, og vi giver et uforpligtende tilbud

Ring til Sinex Rejser

Vi sidder klar til at hjælpe Ring 33882266

Om skolerejser og studierejser til Kina

Sinex Rejser har igennem mange år arrangeret kinarejser for mange uddannelsesinstitutioner, gymnasier, folkeskoler, voksenuddannelser og erhvervsrettede gymnasier eller handelsskoler, der tilbyder kinesisk sprog i undervisningen på enten A eller B niveau.
Vi arrangerer flyrejse, hotelophold samt land arrangementer med udflugter til de seværdigheder, man måtte ønske at tilknytte en studietur eller skoletur.
Vi har gode kontakter til Den Danske Ambassade i Beijing, Generalkonsulatet i Shanghai og Guangzhou, Det Danske Handelskammer samt det Danske innovationscenter i Shanghai.
Sinex Rejser arrangerer studieophold og virksomhedsbesøg overalt i Kina, vi er ikke begrænset til kun at arrangere besøg i Beijing eller Shanghai.
Mange byer i Kina, har store velrenommerede universiteter inden for næsten alle retninger.
Via vores gode kinesiske forbindelser har vi adskillige kontakter indenfor det offentlige Kina.
Sinex Rejser har ligeledes kontakt til mange skoler i Kina, og etablerer gerne besøg til skoler, hvor man kan deltage i undervisningen og komme til at bo privat hos de kinesiske elever.
Vi kan arrangere undervisningsprogrammer på forskellige universiteter, vi har vist et eksempel på et 3 dages program.
Derudover tilbyder vi også muligheden for virksomhedsbesøg og Universitetsbesøg, hvor man kan komme til at overvære en forelæsning.
Er man interesseret i landbrug, kan man komme til at deltage i landbrugsarbejde og opleve hvordan en arbejdsdag på landet foregår ved selv at være ude i marken.
Foruden selve rejsen, hoteller og andre arrangementer sørger Sinex Rejser, også for kontakt til de firmaer de studerende ønsker at besøge i forbindelse med deres rejse i Kina.
Vi laver kontakt på det højeste niveau, så man får også viden præsenteret af personer der ved hvad de taler om.
Har din skole eller institution interesse for rejser til Kina i forbindelse med skoletur eller studietur, for at gøre Kina til en levende del af undervisningen, kan vi forud for en evt. rejse tilbyde skolen et fagligt indhold til de studerende, ved et foredrag om Kina, både som turistland, studieophold og forretningsland.
Lærere og forældre kan også deltage.
Kan det ovenstående have interesse for din skole eller institution send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud, eller ring og aftal et møde, hvor vi kan komme og præsentere et program.

Temaer

 • Skolebesøg 
 • Venskabsskoler
 • Besøg på Universiteter
 • Virksomhedsbesøg
 • Landbrug 
 • Kreative skolebesøg,
 • Madlavning og Sport
 • Kulturelle indslag
 • Biblioteker og boghandler
 • Danske uddannelsesinstitutioner i udlandet
 • Viden om at studere i udlandet
 • Sightseeing
 • Socialt netværk
 • Landeforhold
 • Familie – Religion
 • Økonomi – Politik
 • Socialt Samvær

Eksempel på et 3 dages undervisningsprogram

BIT University Campus Beijing
DagTiderAgenda
109:00 - 09:20Velkomst og gennemgang af program og faciliteter
09:20 - 10:30Den kinesiske arv: Familie, uddannelse og filosofi
10:30 - 11:30Introduktion til kinesisk økonomi
11:30 - 12:30Frokost i universitetes kantine - spise sammen med de studerende
12:30 - 14:30Udforsk og få erfaring med Virtual Reality, 3D film udvikling af 3D programmer i gruppearbejde
208:00 - 10:00Kinas udenrigspolitik, relationer og interaction med andre lande
10:20 - 12:20Kulturelle sammenligninger og inspiration imellem Østen og Vesten
12:20 - 13:00Frokost i universitetes kantine - spise sammen med de studerende
308:00 - 10:00Medie Marketing i Kina ved brug af ny teknologi
10:00 - 11:30Robotudvikling - Studie i robotters kunnen - Robotmodellering
11:30 - 12:00Opsamling - evaluering og feed back
12:20 - 13:00Frokost i universitetes kantine - spise sammen med de studerende - Farewell

Udpluk af skoler vi har arrangeret for

 • Niels Steensens Gymnasium
 • Køge Handelsskole
 • Skanderborg Odder Uddannelsescenter
 • Ringkøbing Handelsskole
 • Handelsskolen Nord Hillerød
 • Handelsskolen HHX Lyngby
 • Gladsaxe Gymnasium
 • Rødovre Gymnasium,
 • Grenå Handelsskole
 • Nyborg Private Realskole
 • Langebjerg Skolen
 • Bjerringbro Gymnasium
 • Alssund Gymnasium
 • Vestfyns Handelsgymnasium (Synergiskolerne)
 • Nærum Gymnasium
 • Steenhus Kostskole- og Gymnasium
 • Hadsten Højskole
 • Kegnæs Friskole
 • Esbjerg Højskole

Om skolerejser og studierejser til Indien

Sinex Rejser arrangerer skole- og studierejser til Indien, hvor vi har gode kontakter til Universtiteter og firmaer, der gør det muligt at kunne hjælpe med at få planlagt og udført en ønsket rejse til dette spændende land.
Vores indgangsvinkel til at arrangere en rejse til Indien, er med vægt lagt på Kultur – Økonomi og Uddannelse.
Vi finder at de mest spændende steder i Indien, og for at kunne opnå en synergi imellem de 3 ovennævnte områder, vil rejsen som oftest være til Bangalore, Mumbai og Delhi. Men andre byer kan også blive indføjet i programmet.
Bangalore, her de fleste IT firmaer til huse, og udvikling indenfor teknologi finder sted. Dette er også afspejlet i udbuddet af gymnasier og universiteter i byen.
Mere end 50 forskellige universiteter beskæftiger sig med økonomisk og teknologisk udvikling.
Mange store virksomheder har deres hovedkvarter eller indiske hovedkvarter i byen.
Turistmæssigt byder Bangalore, ikke på de helt store oplevelser, men dette kompenseres der for ved rejse til andre byer.
Mumbai, liggende ved vestkysten af Indien, er især kendt for at huse en af Indiens allerstørste virksomheder, TATA. En anden kendt institution i byen er Bollywood, mekkaet i den indiske filmindustri.
I Mumbai, ligger også en stor dansk virksomhed, Larsen og Toubro, der er en verdensomspændende virksomhed. Derudover har Ålborg Universitet en afdeling i Mumbai.
Mumbai, er Indiens økonomiske dynamo, og Sinex rejser kan arrangere et superophold her med et indholdsrigt program.
Søger man reel indisk atmosfære, er Mumbai også et sted hvor man kan opleve slum og hvordan tilpasning i slumkvartererne har fundet sted, små forretninger eller industri der er opstået i slumkvarterne.
Delhi, som i en studierejse til Indien, ville være den 3. destination, byder på et hav af elite uddannelsesinstitutioner, samt erhvervsvirksomheder.
Her ville det være nærliggende at kombinere et studieophold til Indien, med at få det kulturelle sat på plads.
Delhi i sig selv, rummer et hav af historie, både fra de sidste 150 år, men også fra tiderne hvor maharajaerne regerede Indien.
Religion og Indien, er nært forbundet, og afspejles alle steder, med bygninger og templer.
Inden for rækkevidde af Delhi, ligger Agra og Taj Mahal, som kan opleves som en del af en rejse.
Sinex Rejser kan udfærdige spændende programmer til Indien, som vil opfylde alle de ønsker en uddannelsesinstitution måtte have.

Om skolerejser og studierejser til Korea

Sydkorea åbner op for mange mange muligheder for studierejser. Sydkorea har udviklet sig fra et fattigt landbrugsland til et af verdens rigeste lande, hvor nogle af de største industrivirksomheder findes, Samsung og flere store bilproducenter bl.a. Hyundai. Samsung Technology Center er som regel en del af besøget. Endvidere findes nogle af de største skibsværfter i verden i Sydkorea. Sydkorea er i dag den 13 rigeste nation i verden, og nr. 3 i Asien.
I Sydkorea dyrker man E-Sport på højeste niveau, og Riot Games er kæmpe begivenheder, der trækker folk til fra hele verden. Sinex Rejser integrerer disse i vores programmer, hvis skolen har fokus på dette.
Sydkorea har virkelig gode universiteter, og det er blevet meget populært at studere i Korea. De bedste universiteter er, Seoul National University, Korea University og Yonsei University, som vi kan integrere i et program.
En studierejse vil som regel koncentrere sig om Seoul, hvor man besøger universiteter, museer og store virksomheder som Samsung og Hyundai.
Der bruges en 3 – 4 dage i Seoul, hvorefter man med hurtigtog kører til Busan i den sydlige del af landet
I den sydøstlige del af landet ligger Busan og Ulsan, hvor store skibsværfter er placeret. Vi arrangerer besøg på et af skibsværfterne i Ulsan
Busan rummer derudover en mængde andre spændende virksomheder. Her joint ventures med franske bilfabrikker.
Sydkorea er rig på gamle traditioner, som man oplever på mange forskellige måder, og får indpasset i ture. Blandt andet besøg til de gamle kejserbyer, for at se hvordan livet blev levet før i tiden. Skolebesøg er et vigtigt element i en studierejse.
Korea er delt i Nordkorea og Sydkorea, og har været det siden 1953. Vi tager nordpå fra Seoul, til Den Demilitariserede Zone DMZ, for at komme tæt på grænsen til Nordkorea, og få indsigt i denne konflikt.
En rejse til Korea rummer et hav af muligheder. Vi har nogle standardprogrammer og vi rådgiver gerne om hvordan rejsen kan tage sig ud, og få indarbejdet egne ønsker i programmet. Ellers kan vi også arrangere et helt nyt og skræddersyet program.

Om skolerejser og studierejser til Vietnam

For skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner.
En studierejse til Vietnam kan starte i Ho Chi Minh City eller i Hanoi. Som regel indbefatter rejsen begge byer, da man hermed får et afveklsende indblik i hvordan landet er opvokset forskelligt, hvis man kommer fra syd eller kommer fra nord. Et program kan  indeholde, besøg til virksomheder, lokale skoler eller gymnasier, universiteter samt også besøg til dan danske ambassade i Hanoi, samt til NGO organisationer. Foruden alm. besøg til turistattraktioner, som er en naturlig del af en rejse til Vietnam
I det nordlige Vietnam omkring Hanoi, ligger mange store internationale virksomheder, som der bliver besøg til. Her ligger også en del danske virksomheder, som vi arrangere besøg til, for at høre om hvordan forholdene er i Vietnam.
Opholdet i Hanoi, er en del koncentreret om Ho Chi Minh, der var den ledende figur under Vietnamkrigene.
Rejser til Vietnam er både en rejse til Hanoi, Vietnams hovedstad og til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam.
Alt afhængig om man starter i nord eller syd vil flyves imellem de 2 byer da afstanden er omkring 1200 km.
Ønsker man en togrejse, kan dette lade sig gør, men man skal så afsætte nogle flere dage til dette.
Opholdet i Ho Chi Minh City, kan indbefatter som regel besøg til museer og mindesmærker for Vietnamkrigen. Her ligger Krigsmindemuseet for Vietnamkrigen, med rigtig mange gode udstillinger, der viser krigens rædsel. Udenfor Ho Chi Minh City ligger de berømte tunneller, hvorfra der blev udført guerillakrig mod de amerikanske styrker. Sejlads op ad Mekongfloden til små industrivirksomheder, giver et godt indblik i mangfoldigen af hvad der kan produceres under beskedne kår.
Sinex Rejser arrangere gerne hele opholdet i Vietnam, virksomhedsbesøg, skole- universitetsbesøg og sammenkobler det med spændende kulturelle aktiviteter og sightseeing.
Flyrejse og ophold er en del af det hele.
Har man sine egne kontakter, kombinerer vi gerne med disse.
Studieopholdsrejser til Vietnam er som regel på 10 – 11 dage.

Om skolerejser og studierejser til USA

En studierejse til USA, kan gå til østkysten af USA, hvor der lægges vægt på ophold i New York og Boston området, eller til vestkysten af USA, med fokus på San Francisco og Los Angeles.
I disse områder findes de bedste universiteter og uddannelsesinstitutioner i USA.
Sinex rejser har mulighed for at kunne arrangere besøg på uddannelsesinstitutioner og til kendte virksomheder, hvor der gives en indsigt i de nyeste teknologier i verden.
Igen lægger vi vægt på at økonomisk og teknologisk indsigt må være indgangsvinklen til disse besøg.
I San Francisco området, findes nogle af verdens førende virksomheder inden for mediebenyttelse, som vi kan hjælpe med at arrangere besøg hos.
En kombination af at få undervisning og se højdepunkter i hvad USA kan tilbyde, er en perfekt kombination af en studierejse.
At nævne specifikke universiteter, firmaer eller andre organisationer i forbindelse med planlægning af rejse er umuligt. Vi tager hellere en dialog, og får udarbejdet programmet sammen.
Sinex Rejser kan hjælpe med det hele.

Ring til Sinex Rejser

Vores erfarne konsulenter er klar til at hjælpe med at få den bedste rejse
Ring 33882266

Bestil et møde

Vi holder gerne et møde om rejsemuligheder og om hvordan rejsen kan blive den perfekte oplevelse

Få et uforpligtende tilbud

Send en beskrivelse af hvilken rejse man gerne vil have, og vi giver et uforpligtende tilbud

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Skole og Studierejser

Skole og Studierejser Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION