Den smukke tur i Kina 15 dage

OM REJSEN

En fordybelse i den rige kulturarv som Kinas mangfoldige minoritetsgrupper repræsenterer.
Etniske grupper og buddhistisk spiritualitet mødes på denne fascinerende tur gennem Kinas mindre besøgte provinser.
Man vil stifte bekendtskab med forskellige minoritetsgrupper i Kina, og opleve deres traditionelle levevis, der ligger langt fra det hektiske Kina i storbyerne.
Provinsen Guizhou er en af Kinas mest farverige provinser, og har bl.a. lagt jord til en del af Maos Lange March, hvor Formand Mao blev udråbt til leder af det kommunistiske Parti i 1935 i byen Zunyi. Guizhou er Kina på landet, og byder på helt specielle seværdigheder.
Rejsen indeholder også ikoniske seværdigheder i Den Kinesiske Mur, Den forbudte by, Terracotta Krigere og farverige etniske landsbyer, rismarker, skønne landskaber og floder. Man rejser med tog ind i landets indre provinser.
En skøn rejse tilbage til det originale Kina.

Rejsedatoer

Afrejse

Hjemrejse
16.05.202430.05.2024
Individuel rejse**Andre Rejsedatoer
Individuel rejse
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Pris ved deltagelse af 2 personer*
FRA KR. 32.751,- (tillæg for enk. vær kr. 4.416,-)***
Bed om tilbud på rejsen

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man kan vælge et større værelse med en opredning (bed om pris for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, tag venligst kontakt til os.
**Ved individuelle rejser bestemmer man selv datoen for afrejse . Datoen angives på bestillingssiden.  Ønskes en rejse af længere varighed, brug bestillingssiden for individuelle rejser med eget program
*** Priser fra, er angivet udfra billigts mulige flypris (1 mellemlanding undervejs) og prisen kan blive anderledes hvis flyselskabet ikke har pladser eller hæver prisen.

PROGRAM

Dag 1 Afrejse fra københavn til Beijing
Dag 2 Ankomst til Beijing og indlogering på Hotel
Dag 3 Oplevelser i Beijing – Den Himmelske Freds Plads – Den Forbudte By. Om aftenen kan man tilkøbe show – The Legend of Kung Fu
Dag 4 Oplevelser i Beijing – Den Store Mur – Sommerpaladset – Silkemarked. Om aftenen kan man tilkøbe Peking And middag med show.
Dag 5 Oplevelser i Beijing og tog til Xi’an – Himlens Tempel – Antik gade Dashilan – nattog til Xi’an (sover i toget)
Dag 6 Ankomst til Xi’an – udflugt til Terracottasoladater museet – Store Vildgås Pagoden. Om aftenen kan man tilkøbe Dumplingsmiddag med Tang Dynasty Show.
Dag 7  Xi’an – og tog til Chengdu – Den gamle bymur i Xi’an – Tangbo Art Museum – Kalligrafi – Eftermiddag hurtigtog til Chengdu. Ankomst til Chengdu og gamle Chengdu.
Dag 8 Chengdu og nattog til Guiyang – Pandabjørne reservat udenfor Chengdu – aften nattog til Guiyang.
Dag 9 Gyiyang – Ankomst om morgenen – Sightseeing i Guiyang – eftermiddag kørsel til landsby Kaili – overnatning i Kaili.
Dag 10 Kørsel til Zhenyuan – besøge minoritetsgrupper – kulturoplevelser – retur til Kaili.
Dag 11 Forskellige minoritetsbefolknings landsbyer besøges – kunsthåndværk – landskaber og lokal mad. Aften tog til Guilin – ankomst til Guilin.
Dag 12  Sejlads på Li floden til Yangshuo – oplevelser i  Yangshou – retur til Guilin.
Dag 13 Sen morgen på hotellet – først på eftermiddagen med fly til Shanghai
Dag 14 Shanghai – dag på egen hånd. Man kan tilkøbe udflugt i Shanghai. – Se udflugtsprogram
Dag 15 Hjemrejse til Danmark – I Danmark ved 19 tiden om aftenen.

UDFLUGTER I SHANGHAI

Se alle de spændende udflugter i Shanghai. Sidste dag på rejsen er i Shanghai og man kan tilkøbe en udflugt til denne dag eller man kan også bare slappe af på egen hånd

INDEHOLDT I REJSEN
 • Flyrejse imellem København og Beijing med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imellem Shanghai og København med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imlellem Guilin og Shanghai på økonomiklasse
 • 13 overnatninger i delt dobbeltværelse eller valgt enkeltværelse med morgenmad, 3 i Beijing og 1 i Xi’an, 1 i Chengdu,  2 i Guizhou provinsen, 2 i Guilin, 2 i Shanghai og 2 i toget.
 • Transfers fra lufthavn til hoteller t/r, transfers Banegård – Hoteller t/r
 • Togrejse med nattog imellem Beijing og Xi’an, Kaili og Guilin på 2. klasse
 • Udflugtsprogrammer, undtaget i Shanghai
 • Assistance fra engelsktalende kinesisk guide under opholdet
 • Fortæring: 13 x morgenmad, 11 x frokost, 6 x middag
 • Kendte skatter og afgifter betalt
IKKE INDEHOLDT I REJSEN
 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Udflugter i Beijing – Udflugtspakke kan tilkøbes
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm
 • Drikkevarer
 • Show dag 3 og 6, peking and dag 4
 • Cykeltur på bymuren i Xi’an
 • Enkeltværelse – indbefatter et et tillæg
 • Udflugt i Shanghai
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

Dag 1
Afrejse til Beijing
Afrejse Københavns Lufthavn sidst på dagen. Afrejse med anerkendt internationalt luftfartsselskab

Dag 2 
Ankomst til Beijing Lufthavn ved middagstid. Møde med repræsentant for Sinex Rejser. Transport til hotellet og check in. Resten af dagen er på egen hånd.

<Dag 3 
Udflugt til Tiananmen Square (Den Himmelske Freds Plads). For at se en af verdens største pladser i en bymidte. Efter at have været rundt på pladsen, tage foto etc. Går man videre ind i Den Forbudte By. Den Forbudte By, er verdens største paladskompleks, og det har være her fra Kina blev regeret fra 1420 – 1911. Man går igennem byen, og ser de forskellige afdelinger og pavilloner i byen. Udgang fra byen af nordporten.
Om aftenen kan man mod et tillæg se det berømte show Legend of Kungfu i Det Røde Teater. Man spiser middag inden showet, med i tillægsprisen.

Dag 4 
Kørsel ud af Beijing, mod nord til Den Store Mur ved Mutianyu.
Den Store Mur strækker sig ud mod Det Kinesiske Hav nord for Beijing, og er et fantastisk bygningsværk. Man tilbring nogle timer på muren, og får en fantastisk oplevelse over hvor stor muren rigtigt er.
Om eftermiddagen kører man til Sommerpaladset. Sommerpaladset er stedet hvor kejserfamilien, tilbragte sommeren, når temperaturen inde i Beijing blev for høj. Sommerpaladset er fra omkring 1720. Man går igennem Sommerpaladset og ser de forskellige afdelinger af paladset.
Efter at være kommet ud af Sommerpaladset, køres tilbage til Beijing og shopping på det berømte Silkemarked.
Om aftenen er det en god ide at smage den lækre og sprøde Pekingand. Som en tillægsydelse arrangeres Peking And middag med et lille show af kinesiske optrædener.

Dag 5 
Om formiddagen tages på sightseeing til Temple of Heaven (Himlens tempel Park). Himlens Tempel Park, er opført samtidig med Den Forbudte By, og er blevet brugt af kejserne til forskellige ceremonier. Den mest betydningsfulde er begivenheden, hvor kejseren beder himlens fader om god høst. (Et af templerne i parken, hedder templet til god høst). Man går igennem parken fra sydporten, og ser de forskellige afsnit, og får viden om hvad de forskellige bygninger har været brugt til.
Efter at være kommet ud af parken, spises frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen er man ved Liulichang Antique culture street and Qianmen Dashilan området.
Om aftenen tager man med nattoget til Xi’an. Der spises middag umiddelbart før man kører til banegården, for at gå ombord i nattoget. Der overnattes  i 4 sengs kupeer. Køjerne i kupeerne er udstyret med rigtigt sengetøj, og er ret behagelige. De går under navnet Softsleeper.
Toget afgår mod Xi’an ved 21 tiden, og er et nonstop tog.

Dag 6 
Ankomst til Xi’an kl. 08:30 om morgenen.
Kørsel til hotellet for at spise morgenmad og gøre check in
Herefter udflugt til museet for de berømte Terracotta soldater.
Terracotta soldaterne udgør en hær af mandsstore soldater, udført i terracottaler, ca 8.000 soldater. Hæren skulle beskytte kejser Qin Shi Huang Di, Kinas første kejser i de dødes rige.
Kejseren døde i år 221 før kristus.
Man tilbringer nogle timer i museet, for at se de forskellige udgravninger og hærenheder.
Man spiser også frokost på museet i løbet af opholdet.
Om eftermiddagen køres til Store Vildgås Pagoden i Xi’an. Pagoden har haft betydning for buddhismens indførelse i Kina, og stammer fra det 6. århundrede. Videre tager man til det indre af Xi’an, og det spændende muslimske kvarter, med en af Kinas ældste muslimske pagoder.
Det er en god ide om aftenen at opleve et teaterstykke, der viser hvordan livet blev levet under Tang dynastiet. Det er med musik og dans. Tang dynastiet, regerede Kina fra 618 til 907. Show og dumplings middag som et tillæg.

Dag 7 
Om formiddagen besøges den gamle bymur i Xi’an. Bymuren omkranser den gamle bydel i Xi’an, og er omkring 13 kilometer hele vejen rundt. Bymuren stammer fra ca. 1420.
Efter besøget på bymuren, spiser man en frokost.
Om eftermiddagen tager man til et Tangbo Art Museum, hvor man blandt andet deltager i en kalligrafi lektion, for at prøve at lære nogle få kinesiske skrifttegn. Man skriver selv med kinesisk pen og blæk.
Der tages nu til Xi’an nordlige banegård, for at tage med det kinesiske bullet train (hurtigtog) til Chengdu. Toget kører med en hastighed af omkring 310 km i timen.
Sidst på eftermiddagen ankomst til Chengdu
Fra banegården køres til Jinli Ancient Street, hvor man tilbringer en times tid.
Herefter til hotellet og check in.

Dag 8 
Om formiddagen, køres til et af de store Panda Reservater i Chengdu, hvor man kan se de søde pandabjørne i forskellige naturlige omgivelser.
Man spiser frokost efter at have besøgt pandareservatet.
Om eftermiddagen besøges People Park i Chengdu. En meget smuk park, med kanaler, broer og flotte træer. Parken er fra 1911.
Fra parken køres til Chengdu banegård, for at tage med nattoget til Guiyang i Guizhou provinsen. Toget afgår ved 19 tiden. Ophold for natten i 4 sengs kupeer. Softsleeper.  Der spises middag inden man tager til banegården. Der kan købes drikkevarer i toget.

Dag 9 
Ankomst til Guiyang
Kørsel til et hotellet og der spises morgenmad
Sightseeing i Guiyang, blandt andet til Liaxiu Tower, bygget under Ming dynastiet (1368 – 1644) og Qingyan Ancient Town, grundlagt i 1378.
Om eftermiddagen køres til Kaili i bil. Ca. 2½ times kørsel.
Ved ankomst til Kaili spises der middag, og check in på hotellet.

Dag 10
Om formiddagen køres til den smukke by Zhenyuan Ancient Town samt Black Dragon Cave.
Om eftermiddagen besøges en lokal minoritetsgruppe i Langde området, hvor det er Miao folket der bor. Vi ser hvordan dagligdagen leves, oplever kunsthåndværk og nyder de maleriske omgivelser. Kina har 55 minoritetsgrupper, der udgør 8% af den kinesiske befolkning. I Guizhou provinsen, bor mange forskellige minoritetsgrupper, der hver især, har deres egne skikke og levevis. Miao-folket er en af de største minoritetsgrupper.
Sidst på dagen køres tilbage til Kaili.

Dag 11 
Om formiddagen besøges to forskellige minoritetsgrupper. Først i Matang Gejia landsbyen, hvor minoritetsbefolkningen Geija folket bor. Derefter til Shiqia Miao landsbyen, der er hjemsted både for Miao og Dong befolkningen. I denne landsby, er de kendt for at lave papir på gammel traditionel vis, hvilket man naturligvis bliver præsenteret for.
Om eftermiddagen køres til Duyun Togstationen, for at tage med hurtigtog til Guilin i Guangxi provinsen. Toget afgår sidst på dage og man er fremme i Guilin ca. 1 time senere. Køresel til hotellet og check in.

Dag 12. 
Kørsel ca. 45 minutter til bådterminalen for sejlads på Li Floden til Yangshuo.
Ombordstigning på krydstogtskibet, og sejlads ned ad Lijiang floden begynder.
Sejlturen til Yangshuo varer ca. 4½ time. Undervejs kan man gå op på det øverste panoramadæk, og nyde de maleriske landskaber der langsomt flyder forbi under sejladsen. Man spiser frokost undervejs på båden.
Ankomst til Yangshuo ved 14:30 tiden. Eftermiddagen tilbringer man I Yangshuo.
Først på aftenen køres tilbage til Guilin.

Dag 13 
Sen morgen på hotellet,
Ved frokosttid  til lufthavnen i Guilin, hvorfra man flyver til Shanghai. Ankomst til Shanghai og transport til hotellet og check in

Dag 14 
Som udgangspunkt er dagen i Shanghai på egen hånd. Det kan være en god afslutning på et hektisk program, at man selv bestemmer tempoet i dag. Shanghai er nem at komme omkring i, ved brug af metroen. Metroen er en af de største metroer i verden.
Ønsker man en mere planlagt udflugt i Shanghai har Sinex Rejser et udflugtsprogram, som man kan købe en dagsudflugt fra, Se mere om udflugterne længere nede.

Dag 15 
Slut på rejsen og man skal forlade Kina. Kørsel til lufthavnen i Pudong om formiddagen
Lidt over middag flyves til København. Ankomst til København sidst på dagen.

HOTELLER

Løkre hoteller under hele rejsen. 4 stjerner med god komfort og god beliggenhed i forhold til seværdigheder.

PRAKTISK INFO KINA

Se nyttige informationer og praktisk info ved rejser til Kina

VISUM TIL KINA

Man skal have et gyldigt visum for at kunne rejse til Kina

OM GUILIN I GUNGXI PROVINSEN

Området omkring Guilin er kendt for sit bjerg- og flodlandskab og naturområder. Behageligt, mildt vejr, krydstogtbåde, riverrafting og svømning, vandreture og en afslappet atmosfære gør det til et yndet turiststed.
Der er et gammelt litterært ordsprog i Kina: ‘Guìlíns bjerge og floder er bedst under himlen’ Både kinesere og udlændinge elsker de knudrede bakkeformer, og sejlads på Yulong- og Li-floderne gør det nemt og sjovt at se området på en afslappet måde.
Sejlads til Yangshuo på Li floden er en del af dette program. Yangshuo er en afslappet lille by ved Li floden, hvor livet glider fredfyldt forbi. En spændende del af rejsen.

OM GUIZHOU PROVINSEN

Selvom Guizhou er et populært rejsemål blandt indenlandske rejsende, forbliver det stort set ukendt for rejsende uden for Kina – og sikke en chance for at opleve noget unikt.  Provinsen har to af landets største og mest spektakulære naturtoplevelser – det største vandfald i Kina og en af de største drypstenshuler – mens det uden for hovedstaden Guiyang stort set er grønne bakker og dale, strømmende floder og kalkstensformationer til langt ud i horisonten.

Guizhous mennesker er lige så forskellige som dets miljø. Omkring 37% af provinsens befolkning består af mere end 18 etniske minoriteter. At komme rundt i landsbyerne Dong og Miao i den østlige del af provinsen er som en antropologisk drømmesekvens. I nærheden ligger den gamle flodbosættelse Zhenyuan, lige så slående som Guilin mod syd, hvor kinesiske turister mæsker sig i deres varme og krydrede sure fiskesuppe, vidende at de stadig har det hele for sig selv.

Hvordan er vejret i Chengdu
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L11/415/620/1125/1629/2031/2231/2332/2327/2022/1617/1112/6
Nedbør mm1111235177110340338146532514
Nedbør dage991218171925262318119
Hvordan er vejret i Guizhou
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L7/111/316/720/1124/1525/1828/2028/1925/1620/1215/89/2
Nedbør mm192344741671811661121001044529
Nedbør dage2249131413118842

OM XI’AN

Xi’an med de berømte udgravninger af terracotta soldaterhæren fra kejser Qin Shi Huangdi’s tid. Den berømte Kejser der bl.a. lod opføre Den Store Mur.
Terracottahæren består af ca. 8.000 lersoldater i menneskestørrelse. En helt unik seværdighed.
I Xi’an findes den 1300 år gamle pagode ved navn Store Vildgås Pagoden. Denne har spillet en stor rolle i indførelsen af Buddhisme i Kina.
Xi’an er et fint sted at gå på indkøb, opleve akrobatik og teater samt mange andre spændende fornøjelser.

OM BEIJING

Kinas berømte hovedstad, hvor skiftende kejsere igennem 500 år har regeret, hvor Mao har udråbt folkerepublikken samt hvorfra det moderne Kina i dag ledes.
Vidunderlige seværdigheder i Beijing hvis lige ikke findes andre steder.
Den Forbudte By
hvor kejserne har levet deres isolerede liv med konkubiner og embedsmænd.
Sommerpaladset
hvor den forunderlige Dowager Cixi havde sine kronede dage og styrede Kina igennem 50 år.
Se de smukke templer i Beijing hvor verdens største tempelkompleks,
Himlens Tempel er helt enestående.
Besøg på den kinesiske mur. Den Store Mur skal bestiges og Formand Mao’s ord om at man først er en rigtig mand (Hao Han) når man har besteget den store mur, skal efterleves. Dette gælder selvfølgelig for alle.
Tid på egen hånd er vigtigt,
Beijing er et spændende sted at gå på indkøb og gøre oplevelser på egen hånd.
Ud over dette bør de udsøgte udbud fra det kinesiske køkken opleves og smages.

ANDRE LIGNENDE REJSER

Beijing - Xi'an - Sichuan og Yangtze krydstogt

Storslået rejse vestpå fra Beijing - Oplev Kinas vugge i Xi'an - Pandabjørne - og afslut med krydstogt på Yangtze

Det Autentiske Kina - Rundrejse i 14 dage

Rundrejse til nogle af de ældste seværdigheder i Kina - helt unik rejse - foregår kun med tog rundt i Kina

Det bedste af Kina i 17 dage - Rundrejse

Oplev de bedste steder i Kina i 17 dage - fra nord til syd, fra øst til vest - Unikke oplevelser - en rejse der huskes længe

tilbage til Den smukkeste tur i Kina 15 dage

Udflugter i Shanghai og omegn

Shanghai Udflugt a

frokost inkluderet

Highlights

The Bund
Old Shanghai
Yu Yuan Haven
Shanghai WFC (Udsigt)
Sejltur på Huangpu Floden

Pris i dkkUdflugter i Shanghai
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.950,-1.385,-1.075,-920,-20-
Udflugt D1.400,-800,-585,-400,-300,-
Udflugt E1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt F1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt G1.225,-885,-700,-540,-425-

Dagen starter med en gåtur på den berømte
”The Bund”, der ligger på Puxi siden af Huangpu floden.
Huangpufloden deler Shanghai i 2 dele, med den nye del der ligger på Pudong siden og det gamle Shanghai der ligger på Puxi siden.
The Bund ligger langs med floden og her er de gamle bygninger med påvirkninger fra de forskellige lande der har præget Shanghai igennem 150 år op til 1949.
Herefter tager vi til det
Gamle Shanghai, hvor vi først besøger en gammel smuk have, Yu Yuan haven, der viser hvordan rigmænd i gamle dage byggede deres egne små domæner for at nyde freden i harmoni med smuk arkitektur.
Vi får herefter fri tid til at gå en tur i det gamle Shanghai og evt. gøre lidt indkøb inden der spises frokost.
Efter frokost køres der til den modsatte bred af Huangpu floden, til Pudong.
Her er det moderne Shanghai bygget op igennem de sidste 20 år, med de højeste bygninger i Kina.
Vi skal besøge Shanghai World Financial Center, kort benævnt som SWFC, hvor målet er at komme op på udsigtsplatformen på etage 100.
Herfra er der den flotteste udsigt over hele Shanghai. På en klar dag kan man se hele byen brede sig ud for øjnene af en.
En specialitet her er, at flere sektioner i gulvet er af glas, der gør det muligt at se lige ned. Et betagende skue.
Efter at have nydt udsigten, tager vi tilbage til Puxi siden af floden, og går om bord i en sightseeing båd, der vil sejle os et stykke ned af Huangpufloden, så man får mulighed for at se byen fra floden.
Spændende er det at se Puxi siden, med de gamle huse af europæisk oprindelse, i kontrast med de moderne skyskrabere på Pudong siden af floden.
Efter sejladsen, køres der tilbage til hotellet.

Huangpu Floden og the Bund i aftenbelysning, et af Shanghais mest besøgte steder

Shanghai Udflugt d

frokost inkluderet

Highlights

Old Zhujiajiao
Kanalsejltur
Fishermans House
Ris Museum

Pris i dkkUdflugter i Shanghai
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.950,-1.385,-1.075,-920,-720-
Udflugt D 1.400,-800,-585,-400,-300,-
Udflugt E1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt F1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt G1.225,-885,-700,-540,-425-

Udflugt D, Besøg til den over 900 år gamle by Zhujiajiao.
I dag tager vi med vores bus fra Shanghai til Zhujiajiao på en halv dags tur.
Zhujiajiao er en af de mange gamle kanalbyer der ligger i nærheden af Shanghai. Byen er grundlagt for 1700 år siden og absolut en af de mest spændende byer at besøge. Livet her forgår stille og fredeligt som det har gjort i mange hundrede år. Byen har opnået sin velstand igennem dyrkning af ris samt ved fiskeri.
Vi tager af sted efter morgenmad og kører ca. 1 time for at nå byen.
Vi starter straks med at gå på besøg i de smalle hyggelige gader, hvor der tilbydes mad af enhver art.
Vi skal besøge det gamle rismuseum hvor man fortæller historien om Kinas måde at dyrke ris på.
Vi besøger også ”Fishermanns House” hvor man kan få viden om fiskeriproduktion, fiskernes daglige liv og vaner samt kultur omkring fiskeri.
Byen har en mængde stenbroer over de mange kanaler, med mange velbevarede bygninger og arkitekturer fra Ming og Qing perioderne.
Efter at have besøgt de smalle gader, skal vi naturligvis på en dejlig sejltur igennem de smukke kanaler.
Der sluttes af med en god frokost inden bussen kører tilbage til Shanghai.

Udflugt til den idylliske fiskerby Zhujiajiao

Shanghai Udflugt E

frokost inkluderet

Highlights

Den Ydmyge Administrators Have 
Silkefabrik no. 1
Panmen Gate
Grand Canal
Tiger Hill

Pris i dkkUdflugter i Shanghai
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.950,-1.385,-1.075,-920,-720-
Udflugt D1.400,-800,-585,-400,-300,-
Udflugt E1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt F1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt G1.225,-885,-700,-540,-425-

Udflugt E, Udflugt med bil/bus fra Shanghai til Suzhou.
Suzhou er en 2500 år gammel by, der er kendt for sine haver og silke. De fleste af haverne er anlagt i Ming-dynastiets tid.
Vi besøger bl.a. en af de mindste og utrolig charmerende haver, samt den Ydmyge Administrators Have, hvor der er masser af blomster og bonsai træer. Dette er den største og mest imponerende af haverne.
Vi skal derefter til Silkefabrik no. 1 for at opleve silkeavlens og silkespinderiets kunst. Vi ser hvordan silken udvindes og forarbejdes, og vi har også mulighed for at købe silkedyner, med meget mere.
Derefter tages der til en ældgamle Panmen Gate der er hovedporten i den gamle bymur i Suzhou. Her kan man betragte hvordan forsvarsværket, både var i stand til at holde både der kom via kanalerne, samt soldater der kom via landjorden ude af byen.
Sejltur på Grand Canal og igennem kanalerne inden der tages til Tiger Hill, hvor vi går op til den gamle pagode på toppen af bjerget.
Til sidst køres der tilbage til Shanghai.

Parti fra den Ydmyge Administrators Have i Suzhou

Shanghai Udflugt F

frokost inkluderet

Highlights (Hangzhou)

Den smukke Vestsø
Lin Yin Templet
Long Jing Te Plantage
Old Hangzhou

Pris i dkkUdflugter i Shanghai
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.950,-1.385,-1.075,-920,-720-
Udflugt D1.400,-800,-585,-400,-300,-
Udflugt E1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt F1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt G1.225,-885,-700,-540,-425-

Udflugt F, Efter busturen fra Shanghai er vi klar til at besøge de smukke steder i Hangzhou. Hangzhou var hovedstad for Song-dynastiet i det 12. århundrede.
Her skal vi sejle på Vestsøen (Xihu), som er selve symbolet på Hangzhou.
Søen er især kendt for sine smukke maleriske scener der kan nydes fra båden.
Marco Polo besøgte byen i 12 hundrede tallet og beskriver den som en af de smukkeste byer i Kina.
Bagefter besøger vi Lin-Yin-templet, som blev opført i år 300 e. Kr. Her befinder en af Kinas største Buddha-skulpturer sig. Den er udskåret i kamfertræ og er næsten 19 meter høj og er placeret i hovedhallen, hvor der er 34 meter til loftet.
Vi besøger endvidere en labyrint, hvor der på begge sider er rækker af smukke bronzeskulpturer.
Klostret er placeret smukt i landskabet med mange smukke scenarier.
Om eftermiddagen besøger vi en te-plantage i Longjing (Dragebrønden). Te-dyrkning er et af de vigtigste erhverv i Hangzhou, og Longjing grøn te er en af de specialiteter, som byen er mest kendt for.
Sidst på dagen tager vi på tur i den gamle bydel, hvor vi skal spadsere i de snævre gader og besøge de foretagsomme markeder.

I Lin Yin templet sidder nogle af Kinas største Buddhafigurer

Shanghai Udflugt G

frokost inkluderet

Highlights

Shanghai Museum
Tian Zi Fang (Taikan Lu)
Emerald Buddha Temple
Old Hangzhou

Pris i dkkUdflugter i Shanghai
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.950,-1.385,-1.075,-920,-720-
Udflugt D1.400,-800,-585,-400,-300,-
Udflugt E1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt F1.925,-1.300,-1.060,-925,-760-
Udflugt G1.225,-885,-700,-540,-425-

Udflugt G, Om morgenen køres til Shanghai Museum, midt i Shanghai på Peoples Square.
Museet indeholder flere forskellige udstillinger af kinesisk kultur, samt hvilke smukke produkter det kinesiske samfund har fremstillet igennem tiderne.
Tiden går hurtigt i museet, men efter ca. 1½ time kører vi videre til Tian Zi Fang i Taikan Lu. Et meget specielt område i Shanghai, hvor det meste stammer fra koncessionstiden efter opiumkrigen i 1842. Et sted med snævre gader og en helt speciel atmosfære.
Der spises frokost i nærheden af Taikan Lu.
Efter frokost går turen til et tempel, hvor den berømte
Jade Buddha, eller Emerald Buddha er.
Templet er et traditionelt opbygget Buddhistisk tempel, men det specielle her er den meget
smukke Buddha figur udført i hvid jade. Stedet valfartes til af mange mennesker hver dag. Du får mulighed for at bevæge dig rundt i templet på egen hånd og se alle de spændende klenodier der findes her.
Dagen sluttes af med en tur til et godt marked, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer.
Efter et par timer her opsamling og kørsel til hotellet.
Aftenen er på egen hånd, hvor du får mulighed for at prøve dit nyvundne kendskab til Shanghai af, og begive sig ud i aftenlivet i denne fantastiske by.
Vores hotel ligger meget centralt, med en metro station lige om hjørnet.

Fra de spændende snævre gader i Tian Zi Fang i Taikan Lu

Shanghai Equatorial Hotel

Bo i hjertet af Shanghai – Fremragende beliggenhed
Hotel Equatorial Shanghai er bekvemt beliggende omkring 4 minutters kørsel fra Shanghai Exhibition Centre og Nanjing Road shoppinggade. Det har 3 spisesteder og et fitnesscenter. Jing’an Temple metrostation (linje 2 og 7) ligger 5 minutters gang derfra.
Equatorial Shanghai Hotel ligger omkring 10 minutters kørsel fra det trendy barområde Xintiandi og det historiske Bund. Det er omkring 26 minutters kørsel fra Hongqiao Lufthavn og 50 minutters kørsel fra Pudong Internationale Lufthavn. Shanghai Disneyland kan nås på cirka 47 minutter i bil.
Værelserne på Equatorial Shanghai har klassiske træmøbler, aircondition, el-kedel og satellit-tv. De har værdiboks og rummeligt badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.
Gæsterne kan have det sjovt ved poolen på stedet eller slappe af i spa-centret efter en dag med aktivitet. Den døgnåbne reception kan hjælpe med bagageopbevaring.
Spisehøjdepunkter inkluderer Golden Phoenix, som byder på udsøgte kinesiske retter og private spisestuer. Andre spisemuligheder omfatter lobbyloungen og Dim Sum sent på aftenen på den døgnåbne Cafe 65.
Par kan især lide beliggenheden – de vurderede den til 9,2 i rating.

 • Indendørs swimming pool
 • Gratis Wifi
 •  Lufthavns bus
 • Fitness center
 • Parkering
 • Bar
 • Restaurant
 • Coffee Shop
 • SPA Center
 • Elevator
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Renseri- og vaskeservice
 • Faciliteter for handikappede

Tibet Hotel i Chengdu

Chengdu Tibet Hotel, som står ved bredden af ​​Jinjiang-floden, har et tibetansk tema med et strejf af moderne kunstindretning. Den luksuriøse ejendom byder på 4 spisemuligheder, et fitnesscenter og en spa. Der tilbydes gratis parkering på stedet og værelser med gratis internet via kabel. Hotellet ligger 3 minutters gang fra metrolinje 1 og linje 6.
Tibet Hotel Chengdu ligger 5 minutters gang fra Wanda Plaza og 15 minutters gang fra Wenshu Yuan-klosteret. Det ligger 15 minutters kørsel fra Chunxi Road, Kuan Zhai Alley eller Jinli Ancient Street. Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding ligger 25 minutters kørsel derfra. Chengdu Shuangliu Lufthavn ligger 40 minutters kørsel derfra.
Værelserne er udstyret med en personlig værdiboks, te- og kaffefaciliteter og et fladskærms-tv med kabelkanaler. Forbedret støjreduktion, ventilation og rensning med dobbeltfiltre er tilvejebragt for din komfort. Der er eget badeværelse med gratis toiletartikler og badekar.
Der er live visninger af PM2.5 i værelser og gange.
Shuxiangcheng Chinese Restaurant og Yake Café serverer kinesiske retter og buffetmåltider. Gæsterne kan nyde et udvalg af drinks i lobbybaren.

 • Gratis Wifi
 • Fitness center
 • Restaurant
 • Coffee Shop
 • SPA Center
 • Elevator
 • Room Service
 • Renseri- og vaskeservice
 • Faciliteter for handikappede
 • Have
 • Tæt på seværdigheder

Bravo Hotel Guilin

Guilin Bravo Hotel er beliggende i det naturskønne område med to floder og fire søer i Guilin by med visuel dødelighed, omgivet af gamle træer, berømte træer, steninskriptioner, pavilloner og klart vand; Yanhu spadseretur omkring 10 minutter for at nå downtown business-distriktet, er et ideelt valg for forretningsrejser og fritid.

For nylig har hotellet brugt hundredvis af millioner af yuan på at opgradere værelserne. Når natten falder på, uanset om du vælger at bo i gæsteværelset med søudsigt eller ophold i det afdæmpede luksusværelse i europæisk stil, deler den varme og behagelige nydelse aldrig dag og nat.

For dem, der elsker lækker mad, kan du udforske det spændende udvalg af retter i hotellets restaurant. Den vestlige restaurant på første sal giver dig alle slags europæiske, asiatiske og amerikanske retter med elegant smag og ekstraordinær nydelse. Lijiang hall har omhyggeligt forberedt alle former for autentisk Sichuan-køkken, kantonesisk køkken og kinesiske retter i GUI-stil til dig, med rige lokale skikke, så du kan nyde delikatesserne. Teppanyaki-restauranten, fuld af stærk ø-stil, er fuld af duften af ​​frisk mad, som fuldstændig ‘antænder’ dine smagsløg.

De er et friluftsbad i gårdhaven til at slappe af ved. Gymnastiksalen har komplet fitnessudstyr, transparent gulvglasdekoration, godt udsyn og smukke omgivelser.

For forretningsfolk, uanset om det er en privat fest eller en virksomheds forretningsaktiviteter, vil det være dit foretrukne valg i Guilin. En ny 8 meter høj luksus-gildesal med et areal på 800 kvadratmeter opføres uden søjler. Det kan afholde store banketter, pressekonferencer, produktpromoveringsmøder og andre aktiviteter. Derudover har hotellet også mere end 20 små og mellemstore multifunktionelle konferencesale for at imødekomme dine forskellige behov.

Den bedste gæstfrihed, som altid, nyd den varme og behagelige opholdsoplevelse, den tilhør. For turister det perfekte hotel, tæt på seværdigheder og dejlige parker.

 • Udendørs swimming pool
 • Gratis Wifi
 •  Lufthavns Drop Off
 • Fitness center
 • Parkering
 • Bar
 • Restauranter
 • Coffee Shop
 • SPA Center
 • Elevator
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Forretninger i Lobbyen

Kailli Grand Metropark Hotel

Grand Metropark Heaven-sent Resort Hotel Kaili Hotellet ligger i Kaili City, hovedstaden i det autonome præfektur Miao og Dong. Det støder op til State Stadium og nationalparken. Det er byens vitalitetscenter. Hele projektet er bygget efter det naturlige og unikke terræn. Den hævede bjergskråning og frodige vegetation tilføjer smukkere landskaber.

Det har mange gæsteværelser, alle slags temaer karakteristiske luksus store soveværelser, luksus dobbeltseng værelse, luksus suite, executive suite er dit første valg for forretningsaktiviteter, turisme og fritid. Hotellet er udstyret med 5 charmerende KTV, Jiayue banketcenter, gymnastiksal og multifunktionelle konferencelokaler. De luksuriøse banketlokaler med rige nationale karakteristika kan tilføje et strejf af overraskelse til din forretningsbanket.

 • Gratis Wifi
 • Fitness center
 • Parkering
 • Lobbybar
 • Restaurant Kinesisk
 • Vestlig Restaurant
 • Coffee Shop
 • SPA Center
 • Elevator
 • Room Service
 • Renseri- og vaskeservice
 • Shop i Lobbyen

Grand Noble Hotel Xi’an

Grand Noble Hotel Xi’an er beliggende i det mest velstående forretningskvarter i den antikke bymur i det centrale område af Xi’an. Det integrerer shopping, underholdning, forskellige lokale restauranter og berømte butikker. Det støder op til forskellige turistattraktioner i byen. Det tager omkring 10 minutter at gå til klokketårnet og skoven af ​​steles. Det er omkring 40 minutter og 5 minutter væk fra Xi’an Xianyang Internationale Lufthavn og Xi’an jernbanestation.

Dette er et luksushotel bygget af Taiwan Yinghui-gruppens store hotelledelsesgruppe, som tilbyder førsteklasses faciliteter og omfattende tjenester til fritids- og forretningsgæster.

For at give dig en bedre indtjekningsoplevelse, har hotellet udskiftet alle gæsteværelsers tæpper og tapet siden begyndelsen af ​​2017. Grand Noble Hotel er dit hjem i den antikke by Xi’an.

 • Gratis Wifi
 •  Lufthavns bus
 • Fitness center
 • Parkering
 • Lobbybar
 • Restaurant
 • Coffee Shop
 • SPA Center
 • Elevator
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Renseri- og vaskeservice
 • Shop i Lobbyen

Beijing Great Wall Hotel

Great Wall Hotel Beijing er byens første joint venture femstjernede luksushotel. Det er placeret på North Dongsanhuan Road, som er i hjertet af Kinas kulturelle og kommercielle centrum, diplomatdistriktet er i nærheden, det samme er Agricultural Exhibition Centre og China International Exhibition Center. Beijing Capital Internationale Lufthavn ligger kun 25 minutters kørsel derfra. Dens beliggenhed gør det til en god mulighed for forretningsrejsende, embedsmænd og turister. Vores hotel er en ideel base for shopping og udforskning af Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads og det berømte silkemarked. Sprudlende barer og temanatklubber langs den flamboyante Sanlitun Bar Street, som ligger kun 5 minutters taxatur fra hotellet, venter på dem, der ønsker at slappe af eller tilfredsstille lysten til de dansende fødder. Hotellet har flere restauranter, barområde, coffeeshop og indendørs swimmingpool. Metrostation for ringlinien lige rundt om hjørnet

 • Indendørs swimmingpool
 • Gratis Wifi
 • Fitness Center
 • Sauna og Dampbad
 • Parkering
 • Bar
 • Restaurant (flere)
 • Spa Center
 • Elevator
 • Room Service
 • Handikapfaciliteter

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Den smukkeste tur i Kina 15 dage

Den smukkeste tur i Kina 15 dage Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION