Den smukkeste tur i Kina 15 dage

Om rejsen

En fordybelse i den rige kulturarv som Kinas mangfoldige minoritetsgrupper repræsenterer.
Etniske grupper og buddhistisk spiritualitet mødes på denne fascinerende tur gennem Kinas mindre besøgte provinser. Man kan også kalde det Kina på landet.
Man vil stifte bekendtskab med forskellige minoritetsgrupper i Kina, og opleve deres traditionelle levevis, der ligger langt fra det hektiske Kina i storbyerne.
Rejsen indeholder også ikoniske seværdigheder i Den Kinesiske Mur, Den forbudte by, Terracotta Krigere og farverige etniske landsbyer, rismarker, skønne landskaber og floder. Man rejser med tog ind i landets indre provinser.
En skøn rejse tilbage til det originale Kina.

Om Guilin i Guangxi provinsen

Området omkring Guilin er kendt for sit bjerg- og flodlandskab og naturområder. Behageligt, mildt vejr, krydstogtbåde, riverrafting og svømning, vandreture og en afslappet atmosfære gør det til et yndet turiststed.
Der er et gammelt litterært ordsprog i Kina: ‘Guìlíns bjerge og floder er bedst under himlen’ Både kinesere og udlændinge elsker de knudrede bakkeformer, og sejlads på Yulong- og Li-floderne gør det nemt og sjovt at se området på en afslappet måde.
Sejlads til Yangshuo på Li floden er en del af dette program. Yangshuo er en afslappet lille by ved Li floden, hvor livet glider fredfyldt forbi. En spændende del af rejsen.

Om Provinsen Guizhou

Selvom Guizhou er et populært rejsemål blandt indenlandske rejsende, forbliver det stort set ukendt for rejsende uden for Kina – og sikke en chance for at opleve noget unikt.  Provinsen har to af landets største og mest spektakulære naturtoplevelser – det største vandfald i Kina og en af de største drypstenshuler – mens det uden for hovedstaden Guiyang stort set er grønne bakker og dale, strømmende floder og kalkstensformationer til langt ud i horisonten.

Guizhous mennesker er lige så forskellige som dets miljø. Omkring 37% af provinsens befolkning består af mere end 18 etniske minoriteter. At komme rundt i landsbyerne Dong og Miao i den østlige del af provinsen er som en antropologisk drømmesekvens. I nærheden ligger den gamle flodbosættelse Zhenyuan, lige så slående som Guilin mod syd, hvor kinesiske turister mæsker sig i deres varme og krydrede sure fiskesuppe, vidende at de stadig har det hele for sig selv.

Program

Dag 1 Afrejse fra københavn til Beijing
Dag 2 Ankomst til Beijing og indlogering på Hotel
Dag 3 Oplevelser i Beijing – Den Himmelske Freds Plads – Den Forbudte By. Om aftenen kan man tilkøbe show – The Legend of Kung Fu
Dag 4 Oplevelser i Beijing – Den Store Mur – Sommerpaladset – Silkemarked. Om aftenen kan man tilkøbe Peking And middag med show.
Dag 5 Oplevelser i Beijing og tog til Xi’an – Himlens Tempel – Antik gade Dashilan – nattog til Xi’an (sover i toget) 
Dag 6 Ankomst til Xi’an – udflugt til Terracottasoladater museet – Store Vildgås Pagoden. Om aftenen kan man tilkøbe Dumplingsmiddag med Tang Dynasty Show.
Dag 7  Xi’an – og tog til Chengdu – Den gamle bymur i Xi’an – Tangbo Art Museum – Kalligrafi – Eftermiddag hurtigtog til Chengdu. Ankomst til Chengdu og gamle Chengdu.
Dag 8 Chengdu og nattog til Guiyang – Pandabjørne reservat udenfor Chengdu – aften nattog til Guiyang.
Dag 9 Gyiyang – Ankomst om morgenen – Sightseeing i Guiyang – eftermiddag kørsel til landsby Kaili – overnatning i Kaili.
Dag 10 Kørsel til Zhenyuan – besøge minoritetsgrupper – kulturoplevelser – retur til Kaili.
Dag 11 Forskellige minoritetsbefolknings landsbyer besøges – kunsthåndværk – landskaber og lokal mad. Aften tog til Guilin – ankomst til Guilin.
Dag 12 Køresel til Longshen – og se, måke verdens smukkeste rismarker og landskaber. – retur til Guilin.
Dag 13 Sejlads på Li floden til Yangshuo – oplevelser i  Yangshou – aften med fly til Shanghai
Dag 14 Shanghai – dag på egen hånd. Man kan tilkøbe udflugt i Shanghai. – Se udflugtsprogram
Dag 15 Hjemrejse til Danmark – I Danmark ved 19 tiden om aftenen.

Dag 1
Afrejse til Beijing
Afrejse Københavns Lufthavn sidst på dagen. Afrejse med anerkendt internationalt luftfartsselskab

Dag 2 
Ankomst til Beijing Lufthavn ved middagstid. Møde med repræsentant for Sinex Rejser. Transport til hotellet og check in. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 3 
Udflugt til Tiananmen Square (Den Himmelske Freds Plads). For at se en af verdens største pladser i en bymidte. Efter at have været rundt på pladsen, tage foto etc. Går man videre ind i Den Forbudte By. Den Forbudte By, er verdens største paladskompleks, og det har være her fra Kina blev regeret fra 1420 – 1911. Man går igennem byen, og ser de forskellige afdelinger og pavilloner i byen. Udgang fra byen af nordporten. 
Om aftenen kan man mod et tillæg se det berømte show Legend of Kungfu i Det Røde Teater. Man spiser middag inden showet, med i tillægsprisen.

Dag 4 
Kørsel ud af Beijing, mod nord til Den Store Mur ved Mutianyu.
Den Store Mur strækker sig ud mod Det Kinesiske Hav nord for Beijing, og er et fantastisk bygningsværk. Man tilbring nogle timer på muren, og får en fantastisk oplevelse over hvor stor muren rigtigt er.
Om eftermiddagen kører man til Sommerpaladset. Sommerpaladset er stedet hvor kejserfamilien, tilbragte sommeren, når temperaturen inde i Beijing blev for høj. Sommerpaladset er fra omkring 1720. Man går igennem Sommerpaladset og ser de forskellige afdelinger af paladset.
Efter at være kommet ud af Sommerpaladset, køres tilbage til Beijing og shopping på det berømte Silkemarked.
Om aftenen er det en god ide at smage den lækre og sprøde Pekingand. Som en tillægsydelse arrangeres Peking And middag med et lille show af kinesiske optrædener.

Dag 5 
Om formiddagen tages på sightseeing til Temple of Heaven (Himlens tempel Park). Himlens Tempel Park, er opført samtidig med Den Forbudte By, og er blevet brugt af kejserne til forskellige ceremonier. Den mest betydningsfulde er begivenheden, hvor kejseren beder himlens fader om god høst. (Et af templerne i parken, hedder templet til god høst). Man går igennem parken fra sydporten, og ser de forskellige afsnit, og får viden om hvad de forskellige bygninger har været brugt til.
Efter at være kommet ud af parken, spises frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen er man ved Liulichang Antique culture street and Qianmen Dashilan området.
Om aftenen tager man med nattoget til Xi’an. Der spises middag umiddelbart før man kører til banegården, for at gå ombord i nattoget. Der overnattes  i 4 sengs kupeer. Køjerne i kupeerne er udstyret med rigtigt sengetøj, og er ret behagelige. De går under navnet Softsleeper.
Toget afgår mod Xi’an ved 21 tiden, og er et nonstop tog.

Dag 6 
Ankomst til Xi’an kl. 08:30 om morgenen.
Kørsel til hotellet for at spise morgenmad og gøre check in
Herefter udflugt til museet for de berømte Terracotta soldater.
Terracotta soldaterne udgør en hær af mandsstore soldater, udført i terracottaler, ca 8.000 soldater. Hæren skulle beskytte kejser Qin Shi Huang Di, Kinas første kejser i de dødes rige.
Kejseren døde i år 221 før kristus.
Man tilbringer nogle timer i museet, for at se de forskellige udgravninger og hærenheder.
Man spiser også frokost på museet i løbet af opholdet.
Om eftermiddagen køres til Store Vildgås Pagoden i Xi’an. Pagoden har haft betydning for buddhismens indførelse i Kina, og stammer fra det 6. århundrede. Videre tager man til det indre af Xi’an, og det spændende muslimske kvarter, med en af Kinas ældste muslimske pagoder.
Det er en god ide om aftenen at opleve et teaterstykke, der viser hvordan livet blev levet under Tang dynastiet. Det er med musik og dans. Tang dynastiet, regerede Kina fra 618 til 907. Show og dumplings middag som et tillæg.

Dag 7 
Om formiddagen besøges den gamle bymur i Xi’an. Bymuren omkranser den gamle bydel i Xi’an, og er omkring 13 kilometer hele vejen rundt. Bymuren stammer fra ca. 1420.
Efter besøget på bymuren, spiser man en frokost.
Om eftermiddagen tager man til et Tangbo Art Museum, hvor man blandt andet deltager i en kalligrafi lektion, for at prøve at lære nogle få kinesiske skrifttegn. Man skriver selv med kinesisk pen og blæk.
Der tages nu til Xi’an nordlige banegård, for at tage med det kinesiske bullet train (hurtigtog) til Chengdu. Toget kører med en hastighed af omkring 310 km i timen.
Sidst på eftermiddagen ankomst til Chengdu
Fra banegården køres til Jinli Ancient Street, hvor man tilbringer en times tid.
Herefter til hotellet og check in.

Dag 8 
Om formiddagen, køres til et af de store Panda Reservater i Chengdu, hvor man kan se de søde pandabjørne i forskellige naturlige omgivelser.
Man spiser frokost efter at have besøgt pandareservatet.
Om eftermiddagen besøges People Park i Chengdu. En meget smuk park, med kanaler, broer og flotte træer. Parken er fra 1911.
Fra parken køres til Chengdu banegård, for at tage med nattoget til Guiyang i Guizhou provinsen. Toget afgår ved 19 tiden. Ophold for natten i 4 sengs kupeer. Softsleeper.  Der spises middag inden man tager til banegården. Der kan købes drikkevarer i toget.

Dag 9 
Ankomst til Guiyang 
Kørsel til et hotellet og der spises morgenmad
Sightseeing i Guiyang, blandt andet til Liaxiu Tower, bygget under Ming dynastiet (1368 – 1644) og Qingyan Ancient Town, grundlagt i 1378.
Om eftermiddagen køres til Kaili i bil. Ca. 2½ times kørsel.
Ved ankomst til Kaili spises der middag, og check in på hotellet.

Dag 10
Om formiddagen køres til den smukke by Zhenyuan Ancient Town samt Black Dragon Cave.
Om eftermiddagen besøges en lokal minoritetsgruppe i Langde området, hvor det er Miao folket der bor. Vi ser hvordan dagligdagen leves, oplever kunsthåndværk og nyder de maleriske omgivelser. Kina har 55 minoritetsgrupper, der udgør 8% af den kinesiske befolkning. I Guizhou provinsen, bor mange forskellige minoritetsgrupper, der hver især, har deres egne skikke og levevis. Miao-folket er en af de største minoritetsgrupper.
Sidst på dagen køres tilbage til Kaili.

Dag 11 
Om formiddagen besøges to forskellige minoritetsgrupper. Først i Matang Gejia landsbyen, hvor minoritetsbefolkningen Geija folket bor. Derefter til Shiqia Miao landsbyen, der er hjemsted både for Miao og Dong befolkningen. I denne landsby, er de kendt for at lave papir på gammel traditionel vis, hvilket man naturligvis bliver præsenteret for.
Om eftermiddagen køres til Duyun Togstationen, for at tage med hurtigtog til Guilin i Guangxi provinsen. Toget afgår sidst på dage og man er fremme i Guilin ca. 1 time senere. Køresel til hotellet og check in.

Dag 12. 
Kørsel i ca. 2 timer til Longshen, for at se verdens muligvis smukkeste rismarker. I Longshen, ligger rismarkerne, fordelt på terrasser op af de smukke højdedrag, op til ca. 1200 meters højde.
Kørsel og gåture i området, til de smukkeste områder og udsigtssteder. Minoritetsgruppen Zhuang i Zhuang Minority landsbyen besøges også, for at se deres levevis.
Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Guilin.

Dag 13 
Kørsel ca. 45 minutter til bådterminalen for sejlads på Li Floden til Yangshuo.
Ombordstigning på krydstogtskibet, og sejlads ned ad Lijiang floden begynder.
Sejlturen til Yangshuo varer ca. 4½ time. Undervejs kan man gå op på det øverste panoramadæk, og nyde de maleriske landskaber der langsomt flyder forbi under sejladsen. Man spiser frokost undervejs på båden.
Ankomst til Yangshuo ved 14:30 tiden. Eftermiddagen tilbringer man I Yangshuo.
Meget sent på eftermiddagen køres til lufthavnen i Guilin, hvorfra man flyver til Shanghai. Ankomst til Shanghai og transport til hotellet og check in

Dag 14 
Som udgangspunkt er dagen i Shanghai på egen hånd. Det kan være en god afslutning på et hektisk program, at man selv bestemmer tempoet i dag. Shanghai er nem at komme omkring i, ved brug af metroen. Metroen er en af de største metroer i verden.
Ønsker man en mere planlagt udflugt i Shanghai har Sinex Rejser et udflugtsprogram, som man kan købe en dagsudflugt fra, Se mere om udflugterne længere nede.

Dag 15 
Slut på rejsen og man skal forlade Kina. Kørsel til lufthavnen i Pudong om formiddagen
Lidt over middag flyves til København. Ankomst til København sidst på dagen.

RejsedatoerPriser (pr. person ved deltagelse af.....)
AfrejseHjemrejseAntal Dage2 personer3-5 personer*6-9 personer

Individuel**Individuel1526.500,-24.400,-21.900,- Bestil

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man vælger et større værelse med en opredning (prisen er angivet for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, tag venligst kontakt til os. 

**Ved individuelle rejser bestemmer man selv datoer for afrejse og hjemrejse. Datoer angives på bestillingssiden. Rejsen er på 15 dage, og prisen der er angivet er for 15 dage. Ønskes en rejse af længere varighed, brug bestillingssiden for individuelle rejser med eget program

Pris for 1 person er ikke oplyst, og hvis man ønske at rejse som enkeltperson, vil der blive givet et tilbud for rejsen. Angiv i bestilling at man ønsker tilbud for 1 person.

Indeholdt i rejsen

 • Flyrejse imellem København og Beijing med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imellem Shanghai og København med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • Flyrejse imlellem Guilin og Shanghai på økonomiklasse
 • 13 overnatninger i delt dobbeltværelse eller valgt enkeltværelse med morgenmad, 3 i Beijing og 1 i Xi’an, 1 i Chengdu,  2 i Guizhou provinsen, 2 i Guilin, 2 i Shanghai og 2 i toget.
 • Transfers fra lufthavn til hoteller t/r, transfers Banegård – Hoteller t/r
 • Togrejse med nattog imellem Beijing og Xi’an, Kaili og Guilin på 2. klasse
 • Udflugtsprogrammer, undtaget i Shanghai 
 • Assistance fra engelsktalende kinesisk guide under opholdet
 • Fortæring: 13 x morgenmad, 11 x frokost, 6 x middag
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke indeholdt i rejsen

 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Udflugter i Beijing – Udflugtspakke kan tilkøbes
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm
 • Drikkevarer
 • Show dag 3 og 6, peking and dag 4
 • Cykeltur på bymuren i Xi’an
 • Enkeltværelse – indbefatter et et tillæg
 • Udflugt i Shanghai
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

Hoteller

Grupperejsen benytter Great Wall Hotel i Beijing og Grand Noble i Xi'an
Great Wall Hotel

Udflugter

Udflugt i Shanghai kan tilkøbes

Visum til Kina

Man skal have et gyldigt visum for at kunne rejse til Kina

Flyrejse

Forskellige flyselskaber benyttes, kan benyttes.
Se hvilke der er aktuelle

Hvordan er vejret i Chengdu
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L11/415/620/1125/1629/2031/2231/2332/2327/2022/1617/1112/6
Nedbør mm1111235177110340338146532514
Nedbør dage991218171925262318119
Hvordan er vejret i Guizhou
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L7/111/316/720/1124/1525/1828/2028/1925/1620/1215/89/2
Nedbør mm192344741671811661121001044529
Nedbør dage2249131413118842

Om Xi’an

Xi’an med de berømte udgravninger af terracotta soldaterhæren fra kejser Qin Shi Huangdi’s tid. Den berømte Kejser der bl.a. lod opføre Den Store Mur.
Terracottahæren består af ca. 8.000 lersoldater i menneskestørrelse. En helt unik seværdighed.
I Xi’an findes den 1300 år gamle pagode ved navn Store Vildgås Pagoden. Denne har spillet en stor rolle i indførelsen af Buddhisme i Kina.
Xi’an er et fint sted at gå på indkøb, opleve akrobatik og teater samt mange andre spændende fornøjelser.

Om Beijing

Kinas berømte hovedstad, hvor skiftende kejsere igennem 500 år har regeret, hvor Mao har udråbt folkerepublikken samt hvorfra det moderne Kina i dag ledes.
Vidunderlige seværdigheder i Beijing hvis lige ikke findes andre steder.
Den Forbudte By
hvor kejserne har levet deres isolerede liv med konkubiner og embedsmænd.
Sommerpaladset
hvor den forunderlige Dowager Cixi havde sine kronede dage og styrede Kina igennem 50 år.
Se de smukke templer i Beijing hvor verdens største tempelkompleks,
Himlens Tempel er helt enestående.
Besøg på den kinesiske mur. Den Store Mur skal bestiges og Formand Mao’s ord om at man først er en rigtig mand (Hao Han) når man har besteget den store mur, skal efterleves. Dette gælder selvfølgelig for alle.
Tid på egen hånd er vigtigt,
Beijing er et spændende sted at gå på indkøb og gøre oplevelser på egen hånd.
Ud over dette bør de udsøgte udbud fra det kinesiske køkken opleves og smages.

Andre lignende rejser

Beijing - Xi'an - Sichuan og Yangtze krydstogt

Storslået rejse vestpå fra Beijing - Oplev Kinas vugge i Xi'an - Pandabjørne - og afslut med krydstogt på Yangtze
Kun som individuel rejse

Det Autentiske Kina - Rundrejse i 14 dage

Rundrejse til nogle af de ældste seværdigheder i Kina - helt unik rejse - foregår kun med tog rundt i Kina

Det bedste af Kina i 17 dage - Rundrejse

Oplev de bedste steder i Kina i 17 dage - fra nord til syd, fra øst til vest - Unikke oplevelser - en rejse der huskes længe