SANYA - HAINAN - SOL OG SOMMER

SANYA - FERIEPARADIS PÅ HAINAN

Sinex Rejser tilbyder en række lækre hoteller i Sanya på Hainan.
Vi har udarbejdet en række tilbud, med overnatninger i 4 nætter eller 7 nætter, der tilbydes som en hotelpakke.
Tilbuddene indeholder ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad hver dag.
Man kan også vælge et andet antal dage, hvorefter der gives tilbud på oplyst antal dage.
Er man interesseret i andre hoteller i Sanya, end de der er nævnt på denne side, giver Sinex Rejser gerne et tilbud på det hotel.

Hvordan kommer man til Hainan og Sanya.

Den hurtigste rute er via HongKong, hvorfra man kan flyve direkte til Sanya.
Man kan også flyve via Beijing, Shanghai, Bangkok eller Singapore.
Sinex Rejser finder den bedste rute til dit ophold i Sanya på Hainan.
Flyver man direkte til Sanya fra Europa, behøver man ikke visum til Kina, da Sanya er erklæret visumfri zone i Kina, hvis man blot bliver på Hainan, hvor Sanya ligger.

HVOR LIGGER HAINAN OG SANYA

Kinas sydligste provins, er bestående af en samling øer, hvor hovedøen hedder Hainan
Hainan ligger både i det subtropiske område og i det tropiske område. Ca. midtvejs kommer man fra subtropisk til tropisk område på sin ferie i Kina.
Hainan har de bedste strande og er yderst velegnet til en badeferie i Kina, med kilometerlange sandstrande og lækkert blåt vand.
Hovedbyen på Hainan er Haiko, der ligger på den nordlige del af øen. Denne by er også Hainans regeringsby.
I den sydlige del af øen, i det tropiske område, ligger byen Sanya der er den mest interessante by på øen, set ud fra turisme.
I Sanya området findes der forskellige bugter, med lækre badestrande, hvor de bedste områder er Yalong bugten, Sanya bugten og Dadonghai bugten, og hvor de bedste badestrande findes.

hoteller i Sanya - Hotelpakker

Se de fantasktisk lækre hoteller vi tilbyder og de spændende udflugter vi tilbyder, der vil gøre ferien på Hainan endnu bedre og oplevelsesrig

Mandarin Oriental Sanya


5 stjernet hotel beliggende i stor have, lav bebyggelse, i Dadonghai Bugten, FlerebPool områder direkte til stranden, Super lokal område med mange restauranter. Villaer med egen pool findes. Stort Spa område.

Horizon Resort & Spa Yalong Bay


Første klasses hotel, 5 stjerner på det bedste strandareal i Yalong Bugten. Store værelser og lejligheder. Flere swimming pools.
Direkte til egen privat badestarnd

Intercontinental Sanya Resort


5 sjernet hotel beliggende i velanlagt smuk have, lige ned til vandet i Haitang bugten. Hotelbygning samt lav villabebyggelse, 6 swimmingpools direkte til stranden. Ugenert beliggenhed i mindre bugt, tæt på Sanya by og Golf Resort Villaer med egen pool findes. Stort Spa område.

Resort Intime Dadonghai Bay


4,5 sjernet hotel i Dadonghai Bugten, Pool område direkte til stranden,.
Super godt lokal område med mange restauranter
Store værelser, godt hotel for børnefamilier

Badeferie i Sanya eller Yalong bugten

Skal man udpege den absolut bedste bugt til en badeferie i Kina, må det blive Yalong bugten, hvilket også er kendetegnet ved at de største og mest eksklusive hoteller findes her.

Hotelkæder som, Hilton, Marriott, Sheraton, Horizon, Ritz Carlton, Pullman og Regent er alle 5 stjernede luksus hoteller.

Der findes i Yalong bugten ligledes gode 4 stjernede hoteller med en høj kvalitet, dog ikke alle med direkte adgang til stranden (man skal lige over vejen), men med eget strandareal.

Her kan nævnes Crowne Plaza, Holiday Inn og Golden Palm Resort. Alle hoteller med et meget rimeligt prisniveau på en ferie i Kina.

I Sanya Bugten, lidt længere ude af kystvejen fra Sanya, findes ligeledes 5 stjernede luksushoteller, som Holiday Inn, Kempinski og andre.

Her findes også en mængde andre hoteller, men uden direkte adgang til stranden, (Lige over vejen så er man på stranden).

Dadonghai bugten er nok den bugt der har det bedste lokalområde på ferie i Kina med restauranter, cafeer og restauranter.

Her findes der kinesiske hoteller af høj standard, og her kan især nævnes Resort Intime, der er et 5 stjernet hotel af en meget høj kvalitet, med egen strand, men til et rimeligere prisleje end de 5 stjernede hoteller i Yalong bugten.

Derudover ligger hotelkæden Intercontinentals nye hotel i dette område. Et helt nyt hotel opført næsten direkte på stranden, opført i en meget smuk moderne arkitektur. Alle værelser i dette hotel har havudsigt.

Hvad kan man opleve på Hainan

 • Kilometer lange badestrande
 • Tropisk Klima
 • Sommer hele året rundt
 • Varme Kilder
 • Super lækre Golfbaner
 • Vandsport i alle former
 • Snorkling og dykning
 • Regnskov
 • Små fiskerbyer
 • Kulinariske oplevelser
 • Stort udbud af hoteller i alle kategorier

Udflugter på Hainan

Sinex Rejser har en række spændende udflugter på Hainan.
Som man kan vælge at købe, hvis man bliver træt af at ligge ved stranden, og gerne vil opleve den spændende ø.

Send en forespørgsel eller
bestil et hotelophold

Brug bestillingsformularen til at bestille ophold på Hainan, eller beskriv hvordan man ønsker at opholdet skal være.
Vi vender hurtigt tilbage med et fylddestgørende svar

Hainan er fantastisk - badeferie i luksus omgivelser

Tager man til Hainan er hovedformålet at slappe af, nyde det gode vejr og bade i det sydkinesiske hav i Kina, og mindre for at opleve det traditionelle land, dette gør man andre steder.
Det gør at Hainan er stedet der sammen med det traditionelle Kina giver en god kombination, når man gerne vil sammensætte et ophold i Kina, med kulturelle oplevelser og afslapning.

Hainan byder på strandliv, god mad fra havet, vandsport, ture til regnskovsområder hvor den frodige natur kan opleves samt ikke mindst masser af sol og godt vejr.
På Hainan findes der også et antal varme kilder, hvor der er opbygget lækre hoteller og Spa områder.

Kommer man til Hainan  kan man opleve at blive ”spist” af små fisk, der blidt masserer ens hud, og spiser de døde celler. I næsten alle områder med varme kilder og spa, findes der bassiner med disse fisk der ikke er sky, men gerne nyder et godt måltid på oversiden af ens ben eller fødder.
Disse spa områder tilbyder også varme kilder med forskelligt mineralindhold der har gode virkninger på mange forskellige svagheder.

Der findes selvfølgelig udflugtsmuligheder på Hainan, hvis det bliver for kedeligt at ligge ved stranden eller swimmingpoolen.
Sinex Rejser udbyder 5 udflugtsdage til forskellige seværdigheder på øen på badeferie i Kina. Se venligst disse under Udflugtsprogrammet på Hainan

Hainan er også kendt for sine golfbaner.
Nogle af Kinas bedste golf resorts ligger på øen, smukt anlagt både ved kysten, men også længere inde på øen, hvor man fra banerne kan have den smukkeste udsigt over det sydkinesiske øhav.
Der forekommer ind imellem golfturneringer af international klasse på Hainan. I 2005, spillede man således et afsnit af world touren her.

Sinex Rejser tilbyder et bredt udvalg af hoteller på Hainan, der vil passe til enhver smag.
Se venligst udvalget af hoteller. 

Ring eller send en forespørgsel på rejse til Sinex Rejser.

Ferie i Kina i Sanya