Trekking på Den Store Mur – Beijing 9 dage

Om rejsen

En spændende rejse til Beijing, med 2 dages udflugt til Den Store Mur, hvor der overnattes ved muren, samt man har 2 dages trekking på muren.
Ca. 120 km nordøst for Beijing ligger et mere uberørt område af Den Store Mur, med mere vild natur. I dette område vil man bruge 2 dage af denne tur til at gå på muren.
Der overnattes på et mindre hotel ved foden af muren. Trekking vil finde sted 2 forskellige steder, så man virkelig får set forskellige landskaber og dele af muren.
Første dag ved muren går man i 4 – 5 timer, inden man kommer til hotellet, tæt på muren for overnatning.
Næste morgen (dag 7 i programmet), har man mulighed for at overvære solopgangen over muren, inden morgenmaden.
Herefter kørsel til et andet sted, hvor der ikke kommer mange turister, og man går her i ca. 5 – 6 timer (medbragt mad spises undervejs), inden man kører tilbage til Beijing.
Ophold i Beijing forud for turen til muren, hvor man kan tilkøbe forskellige udflugter til de store seværdigheder.  Her taler vi om Den Forbudte By, Sommerpaladset, Den Himmelske Freds Plads, Himlens Tempel og mere.
Der afsluttes med 1 dag i Beijing, inden man rejser tilbage til Danmark. En god rejse der kombinerer både by og natur.

Om Den Store Mur

Den Kinesiske Mur er en ældgammel serie af mure og befæstninger, i alt mere end 6000 kilometer i længden, beliggende i det nordlige Kina. Den Kinesiske Mur, måske det mest genkendelige symbol på Kina og dets lange og levende historie, blev oprindeligt udtænkt af kejser Qin Shi Huang i det tredje århundrede f.Kr. som et middel til at forhindre indtrængen fra barbariske nomader. Den bedst kendte og bedst bevarede del af Den Kinesiske Mur blev bygget i det 14. til det 17. århundrede e.Kr., under Ming-dynastiet.

Muren strækker sig fra starten i vest i Gobi Ørkenen ved Jiayu Passet til det kinesiske hav i øst ved Shanhaiguan. De bedst bevarede områder af muren ligger nord for Beijing.

Om Beijing

Kinas berømte hovedstad, hvor skiftende kejsere igennem 500 år har regeret, hvor Mao har udråbt folkerepublikken samt hvorfra det moderne Kina i dag ledes.
Vidunderlige seværdigheder i Beijing hvis lige ikke findes andre steder.
Den Forbudte By
hvor kejserne har levet deres isolerede liv med konkubiner og embedsmænd.
Sommerpaladset
hvor den forunderlige Dowager Cixi havde sine kronede dage og styrede Kina igennem 50 år.
Se de smukke templer i Beijing hvor verdens største tempelkompleks,
Himlens Tempel er helt enestående.
Besøg på den kinesiske mur. Den Store Mur skal bestiges og Formand Mao’s ord om at man først er en rigtig mand (Hao Han) når man har besteget den store mur, skal efterleves. Dette gælder selvfølgelig for alle.
Tid på egen hånd er vigtigt,
Beijing er et spændende sted at gå på indkøb og gøre oplevelser på egen hånd.
Ud over dette bør de udsøgte udbud fra det kinesiske køkken opleves og smages.

Program

Dag 1 Afrejse fra københavn til Beijing
Dag 2 Ankomst til Beijing og indlogering på Hotel
Dag 3 Oplevelser i Beijing – Den Himmelske Freds Plads – Den Forbudte By – Hutonger og Traditionel Kinesisk Medicin  (Tilkøb Middag og Kung Fu Show)
Dag 4 Oplevelser i Beijing – Sommerpaladset – Perleproducent – Lama Templet og Te ceremoni i et tehus (Tilkøb Peking And middag og underholdning)
Dag 5 Oplevelser i Beijing Himlens Tempel – Silkeproduktion – Imperial College – Confucsius Templet – Nanloguxiang Hutonger  (Tilkøb Akrobatik Show)
Dag 6 Kørsel til Den Store Mur og trekking  på muren hele dagen – overnatning ved muren
Dag 7  Ved muren – Trekking indtil aften – Kørsel tilbage til Beijing
Dag 8 Beijing – Dagen er på egen hånd til egne oplevelser
Dag 9 Hjemrejse fra Beijing til København
Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Dag 1
København

Afrejse fra København  Der flyves med Internationalt luftfartsselskab om aftenen til Beijing

Dag 2
Beijing

Mellem København og Beijing er der en tidsforskel på +6 timer .
Man ankommer til Beijing ved middagstid. Transport til hotellet og check in. Resten af dagen er til afslapning.

Dag 3
Beijing,
Udflugt inkluderet – med frokost

Vi begynder dagen med et besøg på Beijing Planning Exhibition Hall, hvor man kan se hvordan Beijing så ud i gamle dage, samt hvordan byen er tænkt at udvikle sig indtil år 2020. Udstillingen vises i 16.000 m² stor udstillingsbygning, hvor af 8000 m² er udstukket til fremvisning.
Derefter går tur til verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads, som ligger i centrum af Beijing. Pladsen blev til, da man i 1959 på 10-årsdagen for oprettelsen af Den kinesiske Folkerepublik, opførte de nuværende bygninger, Folkets Store Hal (det kinesiske parlament) og Det Historiske Museum på hver side af pladsen.
Midt på pladsen i sit mausoleum ligger det balsamerede lig af Formand Mao til skue i en glaskiste, fra hele Kina strømmer folk stadig til for at få et glimt af den store befrier, manden der gjorde en ende på den store borgerkrig og grundlagde Den kinesiske Folkerepublik i 1949.
Fra Den Himmelske Freds Plads spadserer vi igennem Den Himmelske Freds Port med det store portræt af Mao Zedong til det store kejserpalads Den Forbudte By – et mesterværk i arkitektur – og bolig for 24 regenter i ca. 500 år.
Inde bag de tykke mure omgav Kinas skiftende kejsere sig med hele deres hof af eunukker, konkubiner og tjenestepiger, og beskyttet af den kejserlige livgarde havde det store palads nærmest karakter af en lille by.
Derefter tager vi på besøg i de specielle kinesiske Hutongèr, som er smalle gader imellem 100 år gamle gårdhavehuse, der hver især huser flere generationer af samme familie.
Husene i hutongerne er som regel bygget i et plan. Det var i gamle dage ikke tilladt at bygge huse der var højere end muren omkring den forbudte by.
Vores måde at besøge hutongerne på vil foregå med rickshaw. Dette er meget populært og en morsom oplevelse. Vi sidder to og to på det lille sæde bagved vores cykelkusk, der må ase og mase for at få fart på cyklen.
Vi får lejlighed til at besøge en af familierne i kvarteret, så kommer man tæt på den enkelte kinesers hverdag.
Navnet “Hutong” stammer fra det mongolske ord “hottog” der betyder brønd. Hutonger er opstået omkring de steder hvor det var muligt at få vand. Ordet “hottog” er i Beijing blevet ændret til “hutong” igennem tiderne.
Dagen inkluderer også et besøg på et traditionelt kinesisk medicincenter. Traditionel kinesisk medicin udspringer af den årtusind gamle kinesiske filosofi, der opfatter verden som en helhed hvor alting skal være i balance.
I forbindelse med besøget tilbydes en gang fodmassage til at lindre vores trætte fødder efter en lang dags gåtur. (Drikkepenge til massør ca. 30 – 40 Yuan afholdes selv)
Traditionel kinesisk massage bygger på behandlingsteknikker der er omkring 5000 år gamle. Ifølge traditionen kan massage helbrede omkring 100 forskellige sygdomme hos voksne. De første beskrivelser af massage stammer fra taoistiske præster der praktiserede Qi Gong øvelser som er rettet imod styrkelse af livskraften og for at fremme blodcirkulationen i kroppen.
Om aftenen kan man tilkøbe et show – The Legend of Kung Fu – inkluderet middag før showet – Kan bestilles sammen med rejsen

Dag 4
Beijing
Udflugt inkluderet – med frokost

Dagen starter med at der køres til til Sommerpaladset lidt uden for Beijing. Her kunne kejseren og familie søge ly for sommerens hede inde i byen. Den store, kunstige Kunming sø sørgede for kølighed og en smuk udsigt.
Paladset har været nedbrændt flere gange, men er hver gang blevet opført på ny bl. a. efter englændernes og franskmændenes hærgen under opiumskrigen i 1860.
Paladset blev genopført i 1888 af den berømte Cixi. Genopbygning tog ca. 10 år. I 1900 blev sommerpaladset igen hærget under boxeropstanden og genopført kort efter. Vi besøger både Det politiske område, Beboelsesområdet, Teaterområdet samt det Religiøse område.
I Sommerperioden sejler vi en tur på Kunming søen og går ud af sydporten. Om vinteren kan vi ikke sejle på søen, og går derfor videre forbi Marmorbåden og ud af nordporten.
Herefter lægger vi vejen indenfor hos en perleproducent. Vi får lidt at vide om hvordan man dyrker kulturperler, også kaldet ferskvandsperler. Her er der mulighed for at se perlemuslingerne blive åbnet og afsløre deres funklende indhold. Perler og perlecreme kan købes billigt.
Der spises frokost i umiddelbar nærhed af perleproducenten.
Efter frokost tager vi til Lamatemplet (Yonghegong), nok det smukkeste tempel for Lamaismen, den specielle form for Tibetansk Buddhisme, som også findes uden for Tibet.
Oprindelig blev bygningerne opført som bolig til en prins, den senere kejser Long Chen. Men på grund af en særlig regel der sagde, at ingen kunne flytte ind i et palads, der havde været beboet af en kejser, blev det i 1744 omdannet til tempel for Lamaismen, som på dette tidspunkt var højt værdsat af Qing-dynastiet. Takket være en speciel indsats af udenrigsminister Zhou Enlai lykkedes det at redde templet fra rødgardisternes hærgen under kulturrevolutionen 1966 – 1976.
Templet indeholder den største Buddha skåret ud af et stykke træ, en 18 m. høj Buddha skåret af sandeltræ. Buddhaen er optaget i Guiness Book of Records.
Dagen inkluderer til sidst et besøg i et tehus, Kina er et land der er kendt for sin te. Her har man mulighed for at smage forskellige tesorter, samt mulighed for at købe sin favorit te. F. eks. Grøn te “Organic Longjing” kan føres mere end 1000 år tilbage, og flere kejsere har gennem tiderne været betaget af den helt specielle te fra Longjing. Helt klar i koppen, rund og blød i smagen.
En anden særlig type te hedder Wild Pu-Erh te der er den eneste type te, som bliver bedre med årene. Denne tetype er blevet investeringsobjekt i de senere år. Videnskabelig forskning viser, at teen kan have en lang række helsebringende effekter. Den virker kolesterolnedsættende og indeholder antioxidanter. Særligt den slankende egenskab fremhæves.
Wild Pu-Erh er håndplukket på Jing Mai Mountain, hvor mange af træerne over 1300 år gamle. De gamle træer med de seje blade giver en helt speciel Pu-Erh.
Hvis man gerne vil smage Peking And – Kan man om aftenen tilkøbe en middag med Peking And – samt kinesisk underholdning. Peking And er uhørlig delikat. Kan bestilles sammen med rejsen.

Dag 5
Beijing
Inkluderet udflugt med frokost

Tidligt på formiddagen skal vi på besøg i Himlens Tempel, det bedst bevarede af de mange templer og offersteder, der tidligere lå omkring det gamle Beijing.
Templet, som er et enestående eksempel på Ming-dynastiets arkitektur, er bygget samtidig med Den Forbudte By, nemlig i begyndelsen af 1400-tallet. I ensom majestæt troner denne perle af harmoni og skønhed mod Beijings himmel.
Det var her kejserne kom ved vinter-solhverv, for at ofre til både deres forfædre og til himlen, for at bede om en god høst.
Også her spiller Yin og Yang-princippet ind. Det er nemlig en fundamental forudsætning for alle de religiøse ceremonier. Kun en balance mellem Yin og Yang kan skabe harmoni og dermed mulighed for velstand og livets fortsættelse.
Herefter besøger vi et silkecenter, hvor vi bl. a. ser, hvordan man fremstiller silketråd. Desuden kan vi selv få lov til at være med til at lave en silkedyne.
Har man lyst til at købe nogle af de lækre silkeprodukter til en favorabel pris, er dette ligeledes muligt. Der ydes garanti på de købte varer.
Herefter køres til Hutongområdet i den nordlige del af Beijing, hvor der spises frokost på en lækker gårdhaverestaurant..
Efter frokost går man til Guojizian, The Imperial Academy eller College.
Beijing Guozijian blev først etableret i 1306. Den fungerede som øverste administrative hovedkvarter for tilrettelæggelsen af ​​uddannelse og den højeste sæde for at lære i løbet af Yuan (1271-1368), Ming (1368-1644) og Qing (1644-1911) dynastier.
Flankeret af Temple of Confucius og Yonghe Lamatemplet, er Beijing Guozijian placeret ved 15 Guozijian Road (oprindeligt opkaldt Chengxian Road).
Som Imperial College tiltrak Guozijian stor opmærksomhed fra staten, og blev bygget om mange gange. Efter to store reparationer i Ming dynastiet, og opførelsen af ​​Biyong Hall i Qing-dynastiet, blev Beijing Guozijian hvad vi ser i dag, og dækker et areal på 37.000 m².
Det er den sidste Guozijian i Kina og har været opført som et vigtigt kulturelt sted under statsligt beskyttelse. Stedet blev også under Qing dynastiet benyttet som undervisningsministerium. Efter besøget i Guozijian, er der gåtur igennem Nanloguxiang (på egen hånd), hvor man kan nyde dette spændende hutongområde med masser af små forretninger og cafeer.
Der aftales et mødetidspunkt, hvor man mødes og kører tilbage til hotellet.Akrobatik i Kina, er verdensberømt. Om aftenen kan man tilkøbe en akrobatikforestilling – inkluderet en middag før forestillingen. Kan bestilles sammen med rejsen.

Dag 6 og Dag 7
Nord for Beijing

Inkluderet tur til Den Store Mur med trekking, 2 x frokost og 1 x middag.
Efter at have spist en tidlig morgenmad på hotellet, forlades hotellet.
Man kan efterlade tung bagage til opmagasinering på hotellet, idet man kommer tilbage til det samme hotel efter 2 dage ved muren.
Der køres i ca. 3 timer til muren ved Huangyaguan, stedet hvor det store Marathon på muren også finder sted hvert år.
Ved ankomst til muren, tager man det med som man finder nødvendigt til en gå tur på ca. 4 – 5 timer. Resten af bagagen køres til hotellet af bussen.
Der spises en tidlig frokost, så man kan lade energi niveauet op. Gå tur på ca. 4 -5 timer på muren, indtil man når et specielt sted, hvor der ikke er så langt til nattens hotel.
Her samles man op af bussen og køres til hotellet.
Check in, et bad og middag.

Næste morgen, dag 7
Nord for Beijing

Her kan man vælge at stå tidligt op og se solopgangen fra muren.
Herefter er der morgenmad.
Hotellet forlades kl. 8, og man kører et par timer til muren ved Jingshanling.
Bussen og bagage der ikke er nødvendig for gåturen på muren, efterlades.
Der er medbragt vand og frokostpakke til turen.
Man går nu i ca. 5 -6 timer på muren, til et aftalt sted, hvor bussen venter.
Kørsel tilbage til Beijing og hotellet i Beijing.
Check in.
Herefter på egen hånd.

Dag 8
Beijing

Denne dag er på egen hånd, og til egne fornøjelser.
Man kan handle eller gå en tur i nogle af de smukke parker i Beijing, for at møde den kinesiske befolkning der. Masser af Folklore, og en god dag til afslapning.

Dag 9.
Beijing – København

Afgang fra hotellet om formiddagen til lufthavnen. Midt på eftermiddagen flyves der til København, hvor man lander først på aftenen. Har man købt provinstilslutning er der transfer i Københavns Lufthavn.

 

Afrejsedatoer og Priser

RejsedatoerPriser fra (pr. person ved deltagelse af.....) ***
AfrejseHjemrejseAntal Dage2 personer3-5 personer*6 - 9 personer

IndividuelIndividuel**9Bed om tilbudBed om tilbudBed om tilbud Bestil

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man vælger et større værelse med en opredning (prisen er angivet for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, tag venligst kontakt til os. 

**Ved individuelle rejser bestemmer man selv datoer for afrejse og hjemrejse. Datoer angives på bestillingssiden. Rejsen er på 9 dage, og prisen der er angivet er for 9 dage. Ønskes en rejse af længere varighed, brug bestillingssiden for individuelle rejser med eget program

Pris for 1 person er ikke oplyst, og hvis man ønske at rejse som enkeltperson, vil der blive givet et tilbud for rejsen. Angiv i bestilling at man ønsker tilbud for 1 person.

*** Priser fra, skal tages med forbehold indtil 4 kvartal 2023, da flypriser er meget ustabile i 1. kvartal. Der er i øjeblikket få afgange til Beijing og Shanghai, grundet de strenge regler for Corona som den kinesiske regering har opretholdt. Nu pr. 8. januar 2023, er der ingen karantæneregler ved indrejse til Kina, men det kan vare flere måneder før der kommer normale flyforbindelser til Beijing og Shanghai.

Indeholdt i rejsen

 • Flyrejse imellem København og Beijing t/r med internationalt luftfartsselskab på økonomiklasse
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse elle valgt enkeltværelse med morgenmad, 6 i Beijing og 1 ved muren
 • Transfers fra lufthavn til hotel t/r + transfers i forbindelse med udflugter
 • Udflugtsprogram som beskrevet i programmet
 • Assistance fra engelsktalende kinesisk guide under opholdet, på udflugetr og ved trekking
 • Fortæring: 7 x morgenmad, 5 x frokost, 1 x middag
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke indeholdt i rejsen

 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm.
 • Show og ekstra middage
 • Måltider udover nævnt under indeholdt i rejsen
 • Drikkevarer
 • Enkeltværelse – indbefatter et et tillæg
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

Hoteller

Rejsen benytter Jiangou Hotel i Beijing og Huangyaguan Home Inn
Jiangou Hotel Beijing

Udflugter

Udflugter i Beijing er inkluderet i denne rejse, Udflugt A, B og C med frokost

Visum til Kina

Man skal have et gyldigt visum for at kunne rejse til Kina

Flyrejse

Forskellige flyselskaber benyttes, kan benyttes.
Se hvilke der er aktuelle

Hvordan er vejret i Beijing
grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L2/-75/-314/322/1029/1633/2034/2232/2128/1620/1010/23/-5
Nedbør mm35102540751701205525132
Nedbør dage223561013118532

Andre lignende rejser

Fantastiske Beijing i 8 dage - luksus hotel

Kinas imponerende hovedstad med nogle af Kinas største seværdigheder - Den Forbudte By - Muren - mm.

Beijing - Xian i 10 dage med togrejse

Oplev 2 af de mest seværdige byer i Kina, og nyd en togrejse med hurtigtoget - En rejse spækket med oplevelser

Shanghai 9 dage - inklusiv Suzhou og Hangzhou

Luksus rejse til Kinas største Metropol - Oplev også de 2 spændende byer Suzhou og Hangzhou

Beijing Jiangou Hotel

Jianguo Hotel Beijing er det første joint venture-hotel i Kina siden 1982 og det eneste havehotel i Beijing CBD – Your Green Home. Hotellet kombinerer elegant traditionelt interiør med alle moderne gæstefaciliteter. Overdådige vandhaver og en gårdhave fremhæver hotellets lave omgivelser.

Jianguo Hotel Beijing er beliggende ved siden af ​​Beijings diplomatiske kvarter, i hjertet af Beijings centrale forretningsdistrikt, kun 1 minuts gåafstand fra YONG AN LI-metrostationen og 3 minutters gang fra det berømte silkemarked. I bil, 10 minutter fra Den Himmelske Freds Plads og Beijings mange historiske seværdigheder og 40 minutter fra Beijing Capital International Airport. Er ideelt placeret for både forretning og sightseeing

 • Indendørs swimmingpool
 • Gratis Wifi
 • Fitness Center
 • Parkering
 • Bar
 • Restaurant (flere)
 • Spa Center
 • Elevator
 • Room Service
 • Handikapfaciliteter
 • Have 

Huangyaguan Great Wall Li Bo Home Hotel

Huangyaguan Great Wall Li Bo Home Hotel ligger i Jixian, 20 km fra Li Mutai Scenic Spot, og tilbyder indkvartering med restaurant, gratis privat parkering, gratis cykler og bar. Indkvarteringen tilbyder ski til dør-adgang og et liftkortsalgssted samt en fælles opholdsstue og en have. Indkvarteringen har døgnåben reception, lufthavnstransport, fælles køkken og gratis WiFi.

Der serveres à la carte og asiatisk morgenmad hver morgen på hotellet.

Li Bo Home har terrasse. Du kan spille billard, bordtennis og squash på overnatningsstedet, og området er populært til skiløb og cykling.

 • Gratis Wifi
 • Restaurant 
 • Terrasse

Udflugter i Beijing

Beijing Udflugt A

frokost inkluderet

Highlights

Den Himmelske Freds Plads
Den Forbudte By   
Hutonger og kørsel i Rickshaw 
Besøg en lokal kinesisk familie 
Traditionel kinesisk medicin

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt A1.440,-888,-780,-516,-480-

Udflugt A, Turen går først til verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads, som ligger i centrum af Beijing.

Pladsen blev til, da man i 1959 på 10-årsdagen for oprettelsen af Den kinesiske Folkerepublik, opførte de nuværende bygninger, Folkets Store Hal (det kinesiske parlament) og Det Historiske Museum på hver side af pladsen.

Midt på pladsen i sit mausoleum ligger det balsamerede lig af Formand Mao til skue i en glaskiste, fra hele Kina strømmer folk stadig til for at få et glimt af den store befrier, manden der gjorde en ende på den store borgerkrig og grundlagde Den kinesiske Folkerepublik i 1949.

Fra Den Himmelske Freds Plads spadserer vi igennem Den Himmelske Freds Port med det store portræt af Mao Zedong til det store kejserpalads Den Forbudte By – et mesterværk i arkitektur – og bolig for 24 regenter i ca. 500 år.

Inde bag de tykke mure omgav Kinas skiftende kejsere sig med hele deres hof af eunukker, konkubiner og tjenestepiger, og beskyttet af den kejserlige livgarde havde det store palads nærmest karakter af en lille by.

Derefter tager vi på besøg i de specielle kinesiske Hutongèrne, som er smalle gader imellem 100 år gamle gårdhavehuse, der hver især huser flere generationer af samme familie. Husene i hutongerne er som regel bygget i et plan.  Det var i gamle dage ikke tilladt at bygge huse der var højere end muren omkring den forbudte by.

Vores måde at besøge hutongerne på vil foregå med rickshaw. Dette er meget populært og en morsom oplevelse. Vi sidder to og to på det lille sæde bagved vores cykelkusk, der må ase og mase for at få fart på cyklen. (Cykelkusken skal have 10 yuan i drikkepenge pr. person).

Vi får lejlighed til at besøge en af familierne i kvarteret, så kommer man tæt på den enkelte kinesers hverdag.

Navnet “Hutong” stammer fra det mongolske ord “hottog” der betyder brønd. Hutonger er opstået omkring de steder hvor det var muligt at få vand. Ordet “hottog” er i Beijing blevet ændret til “hutong” igennem tiderne.

Dagen inkluderer også et besøg på et traditionelt kinesisk medicincenter.

Traditionel kinesisk medicin udspringer af den årtusind gamle kinesiske filosofi, der opfatter verden som en helhed hvor alting skal være i balance.

I forbindelse med besøget tilbydes en gang fodmassage (for kun 30 yuan) til at lindre vores trætte fødder efter en lang dags gåtur. Traditionel kinesisk massage bygger på behandlings teknikker der er omkring 5000 år gamle.

Ifølge traditionen kan massage helbrede omkring 100 forskellige sygdomme hos voksne. De første beskrivelser af massage stammer fra taoistiske præster der praktiserede Qi Gong øvelser som er rettet imod styrkelse af livskraften og for at fremme blodcirkulationen i kroppen.

Den Himmelske Freds Plads i Beijing, med indgangen til den Forbudte By i baggrunden

Beijing Udflugt B

frokost inkluderet

Highlights

Sommerpaladset 
Perleproducent
Lamatemplet
Te ceremoni i te hus 

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt B1.440,-840,-756,-480,-432-

Udflugt B, Dagen starter med at der køres til til Sommerpaladset lidt uden for Beijing. Her kunne kejseren søge ly for sommerens hede inde i byen. Den store, kunstige Kunming sø sørgede for kølighed og en smuk udsigt.

Paladset har været nedbrændt flere gange, men er hver gang blevet opført på ny bl. a. efter englændernes og franskmændenes hærgen under opiumskrigen i 1860. Paladset blev genopført i 1888 af den berømte Cixi. Genopbygning tog ca. 10 år.

I 1900 blev sommerpaladset igen hærget under boxeropstanden og genopført kort efter.

Vi besøger både Det politiske område, Beboelsesområdet, Teaterområdet samt det Religiøse område.

I Sommerperioden sejler vi en tur på Kunming søen og går ud af sydporten. Om vinteren kan vi ikke sejle på søen, og går derfor videre forbi Marmorbåden og ud af nordporten.

Herefter lægger vi vejen indenfor hos en Perleproducent. Vi får lidt at vide om hvordan man dyrker kulturperler, også kaldet ferskvandsperler. Her er der mulighed for at se perlemuslingerne blive åbnet og afsløre deres funklende indhold. Perler og perlecreme kan købes billigt.

Der spises frokost i umiddelbar nærhed af perleproducenten.

Efter frokost tager vi til Lamatemplet (Yonghegong), nok det smukkeste tempel for Lamaismen, den specielle form for Tibetansk Buddhisme, som findes uden for Tibet.

Oprindelig blev bygningerne opført som bolig til en prins, den senere kejser Long Chen. Men på grund af en særlig regel der sagde, at ingen kunne flytte ind i et palads, der havde været beboet af en kejser, blev det i 1744 omdannet til tempel for Lamaismen, som på dette tidspunkt var højt værdsat af Qing-dynastiet. Takket være en speciel indsats af Zhou Enlai lykkedes det at redde templet fra rødgardisternes hærgen under kulturrevolutionen.

Templet indeholder den største Buddha skåret ud af et stykke træ, en 18 m. høj Buddha skåret af sandeltræ. Buddhaen er optaget i Guiness Book of Records.

Dagen inkluderer til sidst et besøg i et tehus, Kina er et land der er kendt for sin te.

Her har man mulighed for at smage forskellige tesorter, samt mulighed for at købe sin favorit te. F. eks. Grøn te “Organic Longjing” kan føres mere end 1000 år tilbage, og flere kejsere har gennem tiderne været betaget af den helt specielle te fra Longjing. Helt klar i koppen, rund og blød i smagen.

En anden særlig type te hedder Wild Pu-Erh te der er den eneste type te, som bliver bedre med årene. Denne tetype er blevet investeringsobjekt i de senere år.

Videnskabelig forskning viser, at teen kan have en lang række helsebringende effekter. Den virker kolesterolnedsættende og indeholder antioxidanter.
Særligt den slankende egenskab fremhæves.

Wild Pu-Erh er håndplukket på Jing Mai Mountain, hvor mange af træerne over 1300 år gamle. De gamle træer med de seje blade giver en helt speciel Pu-Erh.

Sommerpaladset, udsigt fra Longevity Mountain (det religiøse område) over Kunming Søen

Beijing Udflugt C

frokost inkluderet

Highlights

Himlens Tempel
Silkecenter
Imperial College
Nanloguxiang Hutong 

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt C1.440,-816,-720,-444,-396-

Udflugt C, Tidligt på formiddagen skal vi på besøg i Himlens Tempel, det bedst bevarede af de mange templer og offersteder, der tidligere lå omkring det gamle Beijing.

Templet, som er et enestående eksempel på Ming-dynastiets arkitektur, er bygget samtidig med Den Forbudte By, nemlig i begyndelsen af 1400-tallet.

I ensom majestæt troner denne perle af harmoni og skønhed mod Beijings himmel. Det var her kejserne kom ved vinter-solhverv, for at ofre til både deres forfædre og til himlen, for at bede om en god høst.

Også her spiller Yin og Yang-princippet ind. Det er nemlig en fundamental forudsætning for alle de religiøse ceremonier. Kun en balance mellem Yin og Yang kan skabe harmoni og dermed mulighed for velstand og livets fortsættelse.

Herefter besøger vi et silkecenter, hvor vi bl. a. ser, hvordan man fremstiller silketråd.

Desuden kan vi selv få lov til at være med til at lave en silkedyne. Har man lyst til at købe nogle af de lækre silkeprodukter til en favorabel pris, er dette ligeledes muligt. Der ydes garanti på de købte varer.

Herefter køres til Hutongområdet i den nordlige del af Beijing, hvor der spises frokost på en lækker gårdhaverestaurant.

Efter frokost går man til Guojizian, The Imperial Academy eller College.

Beijing Guozijian blev først etableret i 1306. Den fungerede som øverste administrative hovedkvarter for tilrettelæggelsen af ​​uddannelse og den højeste sæde for at lære i løbet af Yuan (1271-1368), Ming (1368-1644) og Qing (1644-1911) dynastier.

Flankeret af Temple of Confucius og Yonghe Lamatemplet, er Beijing Guozijian placeret ved 15 Guozijian Road (oprindeligt opkaldt Chengxian Road).

Imperial College, Guozijian tiltrak stor opmærksomhed fra staten, og blev bygget om mange gange. Efter to store reparationer i Ming dynastiet, og opførelsen af ​​Biyong Hall i Qing-dynastiet, blev Beijing Guozijian hvad vi ser i dag, dækker et areal på 37.000 m². Det er den sidste Guozijian i Kina og har været opført som et vigtigt kulturelt levn sted under statsligt niveau beskyttelse. Stedet blev også under Qing dynastiet benyttet som undervisningsministerium.

Efter besøgte i Guozijian, er der gåtur igennem Nanloguxiang (på egen hånd), hvor man kan nyde dette spændende hutongområde med masser af små forretninger og cafeer.

Der aftales et mødetidspunkt, hvor man mødes og kører tilbage til hotellet.

Templet til God Høst i Himlens Tempel Park. Himlens Tempel Park er fra begyndelsen af 1400 tallet.

Beijing Udflugt D

frokost inkluderet

Highlights

Cloisonne Fabrik
Åndernes Alle
Ming Grav dalen
Den Store Mur ved Badaling

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt D1.560,-960,-840,-600,-540-

Udflugt D, Dagen starter med at vi besøger en
Cloisonné fabrik.

Cloisonné er et kinesisk kunsthåndværk og formentlig det eneste sted i verden, hvor traditionen fortsat lever. På fabrikken ser vi fremstillingen skridt for skridt og kan samtidig se arbejdsforholdene på en kinesisk virksomhed.

Efter at have besøgt Cloisonné fabrikken tager vi ud til Ming-gravdalen, Her skal vi spadsere på den 800 m lange Udødelighedens eller Åndernes allé (Shengdao), som kejserne blev båret igennem på vej til deres gravsted i det omkring liggende landskab. 13 af de 16 Ming kejsere ligger begravet i dette område.

Åndernes vej er flankeret af 36 store stenfigurer der skal bevogte kejseren og beskytte mod onde onder. Stenfigurerne står parvist overfor hinanden 24 dyr og 12 soldater.

Derefter tager vi en køretur igennem et utroligt smukt område med bjerge og marker.

Nu skal vi opleve Den store Mur, som er 2000 år gammel. Muren er 6000 km lang, og er det eneste menneskeskabte værk, der kan ses fra rummet.

Muren er stor og imponerende og ligger i et bjergrigt og vildt landskab, som kan få selv den største kriger til at føle sig lille. Vi tilbringer resten af dagen på muren.

Sidst på eftermiddagen kørsel tilbage til hotellet i Beijing.

Den Store Mur er et af højdepunkterne i udflugt D

Beijing Udflugt E

frokost inkluderet

Highlights

Pandabjørne i ZOO
Sommerpaladset
Perleproducent
De Olympiske Anlæg fra 2008 olympiaden (Birds Nest)

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt E1.440,-840,-756,-480,-NA

Udflugt E, for de der gerne vil besøge Pandabjørne.

Dagen starter med en bustur til zoologisk have for at hilse på nogle af de sjældne pandabjørne. Vi besøger det specielle afsnit af haven, hvor pandabjørnene har deres bure. Der er kun ca. 2000 bjørne der lever vildt i naturen (2006) samt ca. 180 i forskellige dyreparker i hele verden.

Derefter går turen til Sommerpaladset.

Lidt uden for Beijing kunne kejseren her søge ly for sommerens hede inde i byen. Den store, kunstige Kunming sø sørgede for kølighed og en smuk udsigt.

Paladset har været nedbrændt flere gange, men er hver gang blevet opført på ny bl. a. efter englændernes og franskmændenes hærgen under opiumskrigen i 1860. Paladset blev genopført i 1888 af den berømte Cixi. Genopbygning tog ca. 10 år.

I 1900 blev sommerpaladset igen hærget under boxeropstanden og genopført kort efter. Vi besøger både Det politiske område, Beboelsesområdet, Teaterområdet samt det Religiøse område.

I Sommerperioden sejler vi en tur på Kunming søen og går ud af sydporten. Om vinteren kan vi ikke sejle på søen, og går derfor videre forbi Marmorbåden og ud af nordporten.

På hjemturen lægger vi vejen indenfor hos en perleproducent. Her er der mulighed for at se perlemuslingerne blive åbnet og afsløre deres funklende indhold. Perler og perlecreme kan købes billigt.

På vej hjem til vores hotel kører vi forbi Den Olympiske By.

Vi parkerer og går en tur til National Stadium også kaldet Birds Nest. Vi går ind i stadion og kan her opleve dette gigantiske stadion hvor bl.a. den smukke åbningshøjtidelighed blev afholdt.

Rundt omkring findes de andre berømte bygningsværker, ikke mindst den blå Water Cube. Desværre kan man ikke komme ind her mere.

Den olympiske by er bygget i den nordlige del af Bligger på syd- nordaksen for Den Forbudte By.

Vi kører herefter til hotellet.

Pandabjørnen Kinas nationaldyr, lever frit i Sichuan, men kan besøges i Beijing ZOO

Beijing Udflugt F

frokost inkluderet

Highlights

Himlens Tempel
Lamatemplet (Yonghegong)
Silkeproducent
Te Ceremoni i te hus

Pris i dkkUdflugter i Beijing
Pris pr. person ved antal deltagere i udflugten
Udflugt1 person2 personer3 - 5 personer6 - 9 personerr10+ personer
Udflugt F 1.440,-840,-756,-480,-NA

Udflugt F, Tidligt på formiddagen skal vi på besøg i Himlens Tempel, det bedst bevarede af de mange templer og offersteder, der tidligere lå omkring det gamle Beijing.

Templet, som er et enestående eksempel på Ming-dynastiets arkitektur, er bygget samtidig med Den Forbudte By, nemlig i begyndelsen af 1400-tallet.

I ensom majestæt troner denne perle af harmoni og skønhed mod Beijings himmel. Det var her kejserne kom ved vinter-solhverv, for at ofre til både deres forfædre og til himlen, for at bede om en god høst.

Også her spiller Yin og Yang-princippet ind. Det er nemlig en fundamental forudsætning for alle de religiøse ceremonier. Kun en balance mellem Yin og Yang kan skabe harmoni og dermed mulighed for velstand og livets fortsættelse.

Efter frokost tager vi til Lamatemplet (Yonghegong), nok det smukkeste tempel for Lamaismen, den specielle form for Tibetansk Buddhisme, som findes uden for Tibet.

Oprindelig blev bygningerne opført som bolig til en prins, den senere kejser Long Chen; Men på grund af en særlig regel der sagde, at ingen kunne flytte ind i et palads, der havde været beboet af en kejser, blev det i 1744 omdannet til tempel for Lamaismen, som på dette tidspunkt var højt værdsat af Qing-dynastiet.

Takket være en speciel indsats af Zhou Enlai lykkedes det at redde templet fra rødgardisternes hærgen under kulturrevolutionen.

Herefter besøger vi et silkecenter, hvor vi bl. a. ser, hvordan man fremstiller silketråd. Desuden kan vi selv få lov til at være med til at lave en silkedyne.

Har man lyst til at købe nogle af de lækre silkeprodukter til en favorabel pris, er dette ligeledes muligt. Der ydes garanti på de købte varer.

Dagen inkluderer til sidst et besøg i et tehus. Kina er et land der er kendt for sin te.

Her har man mulighed for at smage forskellige tesorter, samt mulighed for at købe sin favorit te. F. eks. Grøn te “Organic Longjing” kan føres mere end 1000 år tilbage, og flere kejsere har gennem tiderne været betaget af den helt specielle te fra Longjing. Helt klar i koppen, rund og blød i smagen.

En anden særlig type te hedder Wild Pu-Erh te der er den eneste type te, som bliver bedre med årene. Denne tetype er blevet investeringsobjekt i de senere år.

Videnskabelig forskning viser, at teen kan have en lang række helsebringende effekter. Den virker kolesterolnedsættende og indeholder antioxidanter. Særligt den slankende egenskab fremhæves.

Wild Pu-Erh er håndplukket på Jing Mai Mountain, hvor mange af træerne over 1300 år gamle. De gamle træer med de seje blade giver en helt speciel Pu-Erh.

Lamatemplet i Beijing, aktivt center for Tibetansk Buddhisme

Flyarrangement Kina

Beijing:

Scandinavian Airlines SAS
Udrejse SK995 18:40 / 11:55+1
Hjemrejse SK996 14:50 / 18:40
Følgende andre luftfartsselskaber benyttes lejlighedsvis
Finnair, Lufthansa og Air China

Shanghai:

Scandinavian Airlines SAS
Udrejse SK997 18:45/10:50+1
Hjemrejse SK998 13:20 / 18:45
Følgende andre luftfartsselskaber benyttes lejlighedsvis
Finnair,, Lufthansa, Qatar Airways

Indenrigs i Kina:

Kun oplistede luftfartsselskaber:
Air China, China Southern, China Eastern, Shanghai Airlines,Hong Kong Airlines, Sichuan Airlines.

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Trekking på Den Store Mur – Beijing 9 dage

Trekking på Den Store Mur – Beijing 9 dage Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION