Nødvendig Information ved bestilling af rejse

Nødvendig information

For at kunne afgive bindende tilbud til en kunde er det nødvendigt at en rejsebestiller afgive personlig information.

Når man sender en bestilling eller forespørgsel på en rejse er det nødvendigt at man som minimum angive ens navn som det står i ens pas.

Tilbud der indeholder fly, kræver altid at man oplyser det fulde navn som det står i passet.

Grunden til dette er: Når Sinex Rejser tager tilbud på fly, laver vi en rigtig booking, der vil være gældende i det tilfælde at man køber bookingen. Laver man kun en bookingforespørgsel til et flyselskab uden navn, vil bookingen ikke være gældende, og prisen der tilbydes vil være med forbehold.

Sinex Rejser vi gerne kunne tilbyde den gældende pris, når der afgives tilbud

.

Anden nødvendig information

Udover de basale informationer er det i forbindelse med salg af rejser til mange af Sinex Rejsers destinationer nødvendigt at indsamle pasinformationer om kunden.

Mangler disse informationer, er det ikke muligt at kunne gennemføre bestillinger, bookinger etc. Mange lande som Sinex Rejser arrangerer rejser til kræver pasinformation, i forbindelse med flybilletter, togbilletter samt hotelreservationer. Nogle steder endnu videre, her kan udflugter med indgang til seværdigheder, ikke forudbestilles og leveres uden kendskab til pasnummer.

I forbindelse med visumsøgninger igennem Sinex Rejser, er det nødvendigt at pasoplysninger samt passet i originalversion stilles til rådighed. Derudover skal ansøgninger i forbindelse med visum, påføres yderligere familiære relationer for at kunne opnå visum. Ansættelsesforhold og civilstatus skal oplyses. Opfyldes disse krav ikke, kan visum ikke formidles.

I forbindelse med rejser til Kina med børn adopteret i Kina, skal der i forbindelse med visumandsøgninger gives information om adoption, adoptionsbevilling, navneattest eller dåbsattest, tidligere kinesisk identifikation, navneændringscertifikat. Disse informationer skal ligeledes oplyses, hvis man i forbindelse med rejse til Kina vil besøge evt. børnehjem eller anden institution hvorfra barnet kommer.

I forbindelse med skolerejser eller rejser for andre uddannelsesinstitutioner, forekommer oplysninger om hvilken skole og klasse eleven går i, oplysninger om værelsesfordeling samt der kan fremkomme oplysninger om relationer imellem skolen og eleven, eller elevens forældre. Der kan endvidere fremkomme oplysninger fra læreren om eleven, der vil komme ind under loven for persondata.

Af andre personoplysninger der i nogle tilfælde kan forekomme relevant at oplyse i forbindelse med køb af rejse, er oplysninger om specialkost, handikapinformationer, sygdom, allergier mm.

I forbindelse med tilbudsgivning for rejser, kan det forekomme at kunden oplyser Sinex Rejser om andre personfølsomme oplysninger, for at Sinex Rejser kan tilpasse rejsen til kundens behov.

Efterfølgende efter at rejsen er gennemført, kan en afsluttende dialog imellem kunden og Sinex Rejser forekomme, og i den forbindelse kan der blive afgivet personoplysninger.

Som hovedregel indsamler Sinex Rejser kun den personinformation der er nødvendig for at kunne gennemføre den købte rejse.

Der henvises til afsnittet om persondata

Aktuelt og NYHEDER

Badeferie i Kina

Tibet

Taiwan

Hong Kong

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Nødvendig information

Nødvendig information Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION