Indien - Den gyldne trekant

INDIEN 9 DAGE

Super skøn rejse til Indiens 2 mest kendte delstater Rajastahn og Uttar Pradesh, også kaldt Indiens Gyldne Trekant.
Det udsøgte ophold i Indien starter i Delhi, Indiens pulserende hovedstad, hvor de store flotte seværdigheder opleves.
Vi kører en oplevelsesrig tur videre til Jaipur og et spændende ophold i byen med det lyserøde fort og paladset midt i byen.
Herfra til helt unikke og enestående Agra hvor vi skal  opleve et af Indiens helt store højdepunkter, det smukkeste  gravmonument i verden, Taj Mahal.
Rejsen går videre til et sted, hvor kun fatasien sætter grænser, Varanasi ved Ganges Flodens bredder.
Varanasi, hvor Inderne afbrænder de døde familiemedlemmer, ved Ganges flodens bredder ved foden af de store gath’s der leder ned til floden.
Maleriske oplevelser venter og oplev en solopgang over Ganges, inden turen tilbage til Delhi, hvor rejsen slutter og man rejser fuldt mættet af oplevelser tilbage til Danmark.

Indiens Gyldne Trekant. Kaldes området imellem Delhi, Agra og Jaipur, hvor nogle af Indiens bedste seværdigheder findes.
Denne 9 dages rejse starter i Delhi, hvor man ser både den gamle del af Delhi og den nye del af Delhi, som for det meste er grundlagt af englændere.
Der er 1½ dags sightseeing i Delhi, til bl.a. Jama Masjid, Chandni Chowk India Gate, Præsident paladset mm. Et par hektiske dage med besøg til mange seværdigheder.
Efter et par dage i Delhi, flyves til Jaipur, den lyserøde by. En kort flyvetur, og man er i en af de andre fantastiske byer i Indien.
Den lyserøde by er kendt for sin lyserøde bydel i det indre Jaipur, omkring det gamle palads, vindens palads, og især det flotte fort i Japiur.
Dette skal naturligvis besøges, og hvad er mere naturligt end at gøre turen op til fortet på ryggen af en elefant.
Fortet ligger højt på en klippe lige udenfor Jaipur, og en stor udsigt breder sig ud fra fortet.
Rejsen forsætter til en af turens højdepunkter, Agra, og selvfølgelig Taj Mahal.
Taj Mahal opført 1632 – 1653, idag listet under Unesco som kulturarv. En enestående oplevelse. Også Agra Fort, besøges.
Videre til den hellige by Varanasi.
I Varanasi, ses både bålafbrænding, hvor Sikherne afbrænder døde familiemedlemmer ved Ganges flodens bredder, og der bliver også sejltur på Ganges, og set solopgang (forbehold for skyer, sjældent).
Rejsen slutter af igen i Delhi, hvorfra der rejses tilbage til Danmark.
En fantastisk og hæsblæsende tur til Indien, med et tætpakket program og store oplevelser.

Highlights for rejsen

 • Delhi Sightseeing i både den gamle og nye del af Delhi
 • Fatehpur Sikri
 • Taj Mahal og Det Røde Fort i Agra
 • Den lyserøde by Jaipur,Fortet og Paladset i den indre by
 • Varanasi og de unikke scenarier omkring Ganges og ceremonier
 • Sejlads og solopgang på Ganges floden
 • Udflugt til Sarnath

Program for rejsen

Afrejse fra København mod Delhi. Der vil blive et stop undervejs.

Ankomst til Delhi
Transfer til hotellet, morgenmad på hotellet samt
hviletid på hotellet.
Frokost på en lokal restaurant samt eftermiddags rundtur i New Delhi.
Middag og overnatning på hotellet.
Frokost og middag inkluderet.
Ankomst og modtagelse ved rejseleder og efterfølgende transport til hotellet. Værelset er til rådighed, så der kan checkes ind med det samme, og man kan nå at sove nogle timer inden der er morgenmad.

Formiddagen er fri til at komme over jetlag, hvor man har mulighed for at hvile sig.
Om eftermiddagen bliver der en sightseeing til New Delhi. Denne bydel er designet og bygget af englænderne i 1920’erne. Det er en by med brede boulevarder, imponerende regeringsbygninger, grønne parker og haver.
I 1911 proklamerede Kong Georges d. V at hovedstaden i Indien skulle flytte fra Calcutta til Delhi. Kongens egne arkitekter, Lutyens and Baker, blev sat på opgaven at designe Delhi’s 8 by (der var jo 7 byer oprindelig, efter regenten Shah Jehan i 16 hundredtallet flyttede sin regeringsby fra Agra til Delhi).
Lutyens designede en Kejserlig by med paladsagtige bygninger, med brede boulevarder og haver hvor store springvand står. Det tog ca. 20 år at fuldføre dette umådelige projekt, og kort efter måtte englænderne forlade Indien i 1947.
Eftermiddagens besøg går til Qutub Minar, en rekonstruktion af bygningen der oprindelig blev bygget i 1199. Bygningen kan enten betragtes som et sejrs mindesmærke eller som oprindelig en minaret til en tilhørende moské. Bygningen rejser sig 72,5 meter op i luften.
Herefter til Humayun’s Grav, et mindesmærke bygget af regenten Humayun’s kone, som det tog 8 år at bygge.
For at foregribe spørgsmål, “hvordan kan disse bygninger ligge i New Delhi, når der er en moderne bydel i Delhi?”
Svaret er at det moderne New Delhi, er bygget op senere, men omkring eksisterende bygninger.
Der køres ad den brede boulevard Rapath, forbi India Gate, en triumfbue, til minde om de 70.000 indiske soldater der mistede livet som soldater for den engelske hær i første verdenskrig. Mindesmærket bærer endvidere 13.516 navne på engelske og indiske soldater der blev dræbt i det nordlige område i den afghanske krig i 1919.
Grundstene til mindesmærket blev lagt af The Duke of Connaught i 1921, og er designet af Edward Lutyens, den kongelige arkitekt.
Der køres forbi President House, en paladsagtig bygning, beliggende i en 330 acres stor park. Paladset er hvor den engelske Vicekonge boede, og der køres ligeledes forbi Parliament House, symbolet på demokrati i Indien.
Hvis tiden tillader det besøges også Gurdwara Bangla Sahib, et palads tidligere tilhørt Raja Jai Singh, en indisk regent i det 17. århundrede, samt til Birla Templet. Templet er indviet af Gandhi, og oprindelig et sted alle kunne komme og be, selv de kasteløse havde adgang.
Tilbage til hotellet.
Middag.

Formiddagsudflugt til Old Delhi.
Rickshaw tur igennem Old Delhi.
Frokost på en lokal restaurant.
Transfer til Delhi lufthavn for at flyve til Jaipur.
Ved ankomst transfer til hotel og check in.
Middag på egen hånd.
Delhi er Indiens hovedstad. Som skrevet en by bestående af 2 bydele det gamle Delhi og det nye Delhi. Byen er oprindelig 7 byer der igennem tiderne er smeltet sammen til den by det er i dag.
Det gamle Delhi var oprindelig omgivet af mure. Mughai regenten Shah Jehan skiftede i 1650 Agra ud med Delhi som hovedstad. Shah Jehan, havde et udsøgt talent, specielt indenfor arkitektur og grundlagde Delhi hvor der blev bygget smukke arkitektoniske bygninger, også kaldt Delhis renæssance.
Blandt andet kan man finde det røde fort, det mest opulente fort og palads bygget af Shah Jehan. Fortet er et symbol på magt og samtidig elegance der kendetegner Shah Jehan. Fortet er bygget af røde sandsten (hvoraf navnet). Indenfor er fortet et hav af smalle stræder og gade samt menneskefyldte basarer.
Det hele meget fotografisk, et sted en mand der bliver barberet, ved siden af en der vejer sølv af mens andre igen er i gang med en eller anden handel. Fortet besøges naturligvis under udflugten.
Turen går også til Jama Masjid, den største moské i Indien.
Herefter til Chandni Chowk, det meget travle og farverige marked i den gamle bydel. Chandni Chowk, var i gamle dage det mest betydningsfulde handelssted i Delhi, og fra morgen til aften strømmer folk ud og ind ar markedet.
Raj Ghat, er mindesmærket for det moderne Indiens grundlægger Mahatma Gandhi, rejst på det sted hvor Gandhi blev myrdet i 1948. Hver fredag afholdes en mindehøjtidelig for Gandhi her.
Den første Premier minister i Indien Jawahar Lai Nehru, blev nord for mindesmærket, kremeret efter sin død i 1964. Stedet er nu en smuk park med træer.
Afslutningen på formiddagen er en tur i Rickshaw igennem Old Delhi.
Frokost på en lokal restaurant.
Transfer til lufthavnen i Delhi, for at flyve til Jaipur, den lyserøde by.
Flyvetiden er ca. 30 minutter. Ved ankomst til Jaipur, er der kørsel til hotellet og check in.
Aften og middag, er på egen hånd, så der er mulighed for at prøve kræfter med egne evner og det indiske køkken.

Formiddagsudflugt til det Lyserøde Fort 11 km. fra      Jaipur.
Frokost på en lokal restaurant.
Eftermiddagen i det indre Jaipur.
Jaipur paladset.
Hawa Mahal, Vindens palads og et lokalt marked.
Middag og overnatning i Jaipur.
Efter morgenmaden vil der være en udflugt til Amber fortet. Der vil være muligheder for at ride på elefanter fra foothill af Aravallis til indgangen af fortet. Afstanden til fortet fra Jaipur er 11 km.
Amber fort var en del af den gamle hovedstad Jaipur. Konstruktionen af fortet begyndte i 1592 af Raja Man Singh, der var en slags lokal konge i Jaipur. Fortet er et enestående eksempel på Rajput arkitektur.
Hele eftermiddagen består af en tur i Jaipur , besøg i City Palads, som er et museum med omfattende kollektioner af kunst, tæpper,  emaljearbejder og våben.
Frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen besøg i Jaipur City Palace museet. Her kan ses en imponerende samling af traditionel Rajasthan og Mughal kunst.
Museet indeholder også en udstilling af dragter og tøj der har været båret af de lokale prinsesser og Maharajer.
Paladset er grundlagt af Jaipur Sawai Jai Singh. Paladset er et imponerende bygningsværk, beliggende midt i Jaipur.
Besøg til Jantar Mantar- observatorium der er bygget af Maharaja Jai Singh i 1728 og facaden af Hawa Mahal. Observatoriet er bygget omkring 1728, og dannede grundlag for præcise målinger af solen, samt kortlægning af Indien.
I Jaipur ligger også Hawa Mahal, også kaldt Vindens Palads, bygget i 1799 af Maharaja Sawai Pratap Singh, Bag de små vinduer, kunne haremskvinder sidde og betragte livet i gaden udenfor. og er i dag en af de store seværdigheder i Jaipur.
Til sidst en tur på et lokal marked, for at prøve handelstalentet af.
Til hotellet, hvor der spises middag.

Kørsel i bil til Agra.
På vejen til Agra besøges Fatehpur Sikri.
Ankomst til Agra og check in på hotellet.
Middag og aften er på egen hånd.
Efter morgenmad køres der mod Agra. På vejen mod Agra, ca. 1 times kørsel fra Agra stoppes i Fatehpur Sikri.
Fatehpur Sikri var hovedstaden i Mughai dynastiet imellem 1571 og 1584. Byen blev bygget af Mughai regenten Akbar.
Arkitekturen i denne forladte by, kan ikke beskrives, men må opleves.

Fatehpur Sikri – Den kejserlige by i Mughal-dynastiet mellem 1571 og 1584, Fatehpur Sikri blev bygget af Mughal-kejser Akbar. Den arkitektoniske storhed af denne øde by

kan ikke beskrives med ord, og man kan kun opleve auraen af ​​dens storslåede bygningsværker ved at se dem. Fatehpur Sikri er den mest populære dagsudflugt fra Agra, byen Taj og hovedstad for uovervindelige Mughals i lang tid.

I dag, når man går ind i Sikri fra Agra-porten, dukker en af ​​de ni porte på vej til paladskomplekset, Diwan-I-Aam, eller salen for det offentlige publikum op først. Det er en kæmpe rektangulær

indmuret gårdhave, hvor andragender blev hørt, proklamationer, modtaget ambassadører og afholdt underholdningsprogrammer. Overvej den mystiske ørken af ​​denne hovedstad, der blev dramatisk forladt et par år efter, at den blev bygget på grund af mangel på vand. Det var en sand eventyrby, og dens ‘ruiner’ er stadig i en uberørt stand. Det er ikke svært at forestille sig, hvordan hoflivet må have været i dets storhedsdage.
Vi ankommer til byen via Agra porten, en af de 9 veje ind til paladset.
Diwan–I-Aam eller hallen til offentlig audience er det første der kommer til syne. Dette er en stor rektangulær gårdhave, omgivet af mure, hvor man i gamle dage, kunne fremsige sit ærinde overfor regenten. Her blev deklarationer læst op, besøgende fra andre lande modtaget samt underholdning med sang og dans fandt sted her.
Man undres stadig over at byen blev forladt kun få år efter den var opført, hvilket resulterer i at bygningerne i dag står i virkelig god stand, og man kan let fornemme hvordan livet må have været.
Efterfølgende den sidste del af køreturen til Agra, hvor der chekkes ind på hotellet.
Middag og aften på egen hånd.

Dag 6 Agra – Varanasi  Flight 6E 2414  1825 / 1955
Tidligt morgen gør jer klar til at besøge den storslåede Taj Mahal.
Taj Mahal blev bygget af en kejser til minde om sin elskede dronning. Byggeriet af Taj Mahal begyndte i 1631 og menes at have taget 22 år at færdiggøre, med over 20.000 håndværkere, der arbejder døgnet rundt. Designet og konstruktionen siges at være den legendariske arkitekt Ustad Ahamad Lahori. Legenden siger, at når byggeriet var afsluttet,
Shah Jehan fik Lahoris hænder skåret af og blindet, så han aldrig ville være i stand til at duplikere strukturen. Det, der gør Taj Mahal unik, er dens perfekte proportioner, distinkte femininitet, konstruktionsmedie og ornamentik. Dens marmorydre afspejler rosen- og gyldne nuancer ved solopgang og solnedgang, mens den er blændende hvid om dagen. Det er umuligt at visualisere Taj Mahal i andre omgivelser end dens paradoksale have. Paradis, i islam, er visualiseret som en frodig have, hvor rindende vandløb flyder. Da Mughals bragte dette koncept til Indien, hævede de det til højder af uforlignelig kunstnerisk.
Retur til hotellet til morgenmad.
Tjek ud og fortsæt til besøg i Agra Fort
Besøg det imponerende Agra Fort, hvor du bliver ført gennem kamrene i denne kongelige residens. Når du kører gennem byen, kan du opleve det lokale liv og basarer (markeder) og hverdagens travlhed i Indien. Agra Fort er et UNESCOs verdensarvssted beliggende i Agra, Indien. Fortet er også kendt som Lal Qila, Fort Rouge og Red Fort of Agra. Det er omkring 2,5 km nordvest for dets meget mere berømte søstermonument, Taj Mahal. Fortet kan mere præcist beskrives som en bjergomgiven paladsby. Det er det vigtigste fort i Indien. De store moguler Babur, Humayun, Akbar, Jehangir, Shah Jahan og Aurangzeb boede her, og landet blev styret herfra.
Besøg et værksted for marmorproduktion
Efter frokost på lokal restaurant, kør tilbage til Delhi for at gå ombord på flyet til Varanasi.
Assistance ved ankomst og transfer til hotellet
Beliggende langs den vestlige bred af den hellige flod Ganges i staten Uttar Pradesh, er byen Varanasi et helligt hinduistisk pilgrimssted og er et af de ældste. Det er en by, som indlejrer selve essensen af ​​hinduisme – templer, helligdomme og hengivne, solopgangsbådture, blomsterceremonier med traditionel musik og gåture på ghats. En by med farverige basarer, udsøgte og lyse silke, festivaler – alt sammen centreret omkring de myldrende ghats i den hellige Ganges.
Aftensmad på hotellet
Middag og overnatning på hotellet.

Efter morgenmaden på hotellet kørsel til Sarnath
Sarnath – det er et af de vigtige buddhistiske centre. Det er stedet, hvor Lord Buddha havde prædiket sin første prædiken eller i religiøst sprog, satte i gang Lovhjulet (Maha-Dharmachakra-Pravartan), der forankrede principperne for hans undervisning i love. 200 år senere, i det 3. århundrede f.Kr., byggede den mauriske kejser Ashoka, som spredte Buddhas budskab om kærlighed og medfølelse i hele sit enorme imperium, massive stupaer, viharaer og klostre, der gjorde det til centrum for den buddhistiske verden. Adskillige buddhistiske strukturer blev rejst ved Sarnath mellem det 3. århundrede f.Kr. og det 11. århundrede e.Kr., og i dag præsenterer det de mest ekspansive ruiner blandt steder på den buddhistiske sti.
Ved solnedgang cruise på Ganges for at se solen gå ned,  efterfulgt af aften aarti ceremoni
Aarti er et sanskritord, som står for hyldest eller hengivenhed. Aarti eller ofring af lamperne observeres på foreskrevne tidspunkter af dagen og natten for at påkalde guderne. Det menes, at guderne fysisk præsenterer sig selv foran hengivne ved denne ceremoni.
Lamperne drejes foran idolerne i urets retning sammen med sang af salmer. Denne recitation ledsages af trommer, blæser i konkylie og ringning af tempelklokkerne. I slutningen af ​​’aarti’ tager præsten en håndfuld vand, som han drejer rundt om gudens idol. Dette er for at pacificere ‘Agni’ (ildguden), som presses i tjeneste i form af vægelampen.
Middag efterfølgende

Tidligt om morgenen bådtur på Ganges floden.
Tilbage til hotellet for at spise morgenmad.
Lidt afslapning om formiddagen.
Frokost.
Om eftermiddagen transfer til lufthavn.
Med fly til Delhi.
Transfer til hotel og check in.
Aften og middag er på egen hånd.
Tidligt om morgenen bliver der en bådtur på den hellige flod Ganges samt gåtur igennem de smalle gader langs floden.
Efterfølgende retur til hotellet for en sen morgenmad.
Resten af morgenen og eftermiddagen er til fri disposition.
Sent om eftermiddagen er der transfer til lufthavnen i Varanasi for at flyve til Delhi.
Ankomst til Delhi om aftenen.
Derefter transport til  hotellet.
Aften og middag på egen hånd.

Transport til lufthavnen i Delhi. Afrejse med fly til Danmark. Ankomst samme dag.

Priser og Afrejsedatoer

RejsedatoerPriser fra (pr. person ved deltagelse af.....) ***
AfrejseHjemrejseAntal Dage2 personer3 - 5 personer*
14.04.202322.04.2023916.355,-16.125,-
13.10.202321.10.2023916.355-16.125,-
IndividuelIndividuel**923.500,-Bed om tilbud

*Ved deltagelse af et ulige antal personer, er der 2 muligheder. Man kan vælge et dobbeltværelse og et enkeltværelse, (man betaler for begge værelser), eller man vælger et større værelse med en opredning (prisen er angivet for denne løsning). En opredning vil ikke være en rigtig seng, men en foldbar seng der sættes op i værelset. Ønsker man et regulært 3 sengsværelse, med 3 rigtige senge, kan man skrive det i bemærkninger under bestilling.

Pris for 1 person er ikke oplyst, hvis man ønsker at rejse som enkeltperson, vil der blive givet et tilbud for rejsen. Angiv i bestilling at man ønsker tilbud for 1 person.

**Individuel rejse, ved deltagelse af 2 personer i delt dobbeltværelse. Tidspunkt for rejse vælger man selv.

Rejseinformation

Med i prisen:

 • Flyvning fra København til Delhi t/r med internationalt luftfartsselskab i økonomiklasse (1 mellemlanding undervejs)
 • Flyvninger  i Indien med Air India i økonomiklasse
 • Program og udflugter som beskrevet i programindholdet
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under hele opholdet
 • Fortæring  7 x morgenmad, 6 x frokost, 4 x middag
 • Kørsel i egen bus eller minivan med chauffør og guide
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på de angivne hoteller
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke Med i prisen:

 • Visum til Indien,
 • Rejse- og Afbestillingsforsikringer
 • Drikkepenge til guide og chauffører
 • Forbrug af service på hoteller, såsom telefoni, internet (hvis gebyr), vask, minibar mm.
 • Drikkevarer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler (Indien kun 15 kg.)
 • Ansvar for indkøb og forsendelse
 • Ekstraarrangementer
 • Det kan forekomme at seværdigheder kræver betaling for foto, dette er ikke inkluderet

Hoteller benyttet under rejsen

Gode hoteller, 4 stjerner med høj standard, god service og renlighed

Praktisk information om Indien

Bliv bekendt med forskelige ting man skal være opmærksom på når man rejser til Indien

Hvordan er vejret i Indien

Delhi

grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L20/824/1129/1736/2239/2638/2835/2833/2733/2532/2027/1322/9
Nedbør mm1420131625721611711001647
Nedbør dage23234916158211

Varanasi

grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L22/927/1333/1739/2240/2638/2834/2734/2734/2633/2229/1624/11
Nedbør mm152595651510526052802303074
Nedbør dage22112513129211

Visum til Indien


Man skal have et visum for at kunne rejse til Indien
Se mere om hvilke visumtyper der er, samt om hvordan man får visum

Bestil rejse Indien Den gyldne trekant

Rejsen er først bestilt når du har afgivet accept samt modtaget en bekræftelse fra Sinex Rejser

Indtast navne oplysninger

Af hensyn til flybilletter er det vigtigt at navnet opgives ligesom det står i ens pas


Indtast navne på øvrige rejsende

Indenrigstilslutning

Ønskes tilslutning fra an0den lufthavn and København
Ved afrejse fra en provinslufthavn vil der blive fremsendt et tilbud på tilslutning

Forsikringer

Sinex Rejser samarbejder med Gouda Forsikringselskab og kan tilbyde følgende forsikringer

Flowers in Chania Flowers in Chania
Flowers in Chania Flowers in Chania

Delhi The Suryaa

Et lækkert hotel i hjertet af det sydlige Delhi med 244 velindrettede, nyrenoverede værelser og suiter. Træd ind i en verden af ​​varm gæstfrihed. Et sandt hjem væk fra hjemmet for verdensrejsende. Beliggende i hjertet af byen og tæt på distriktscentre som Jasola, Mohan Cooperative, Nehru Place og Ashram. Ligeledes i nærheden af ​​verdenskendte hospitaler som Indraprastha Apollo Hospital, Fortis Escorts Heart Institute og Holy Family.

Gæster vil få en vidunderlig oplevelse med at udforske Delhi herfra med fremragende forbindelse ad vej og fremragende Delhi Metrostation ‘Sukhdev Vihar’ ideelt placeret mindre end en kilometer fra The Suryaa New Delhi. Vi er også direkte forbundet til IGI Lufthavn T1 gennem Delhi Metro.

De siger, at der ikke er nogen kærlighed, der er mere oprigtig end kærligheden til mad, og du vil helt sikkert føle kærligheden i The Suryaa, New Delhi. Gå ned ad vores orientalske allé på taget af ‘Sampan’, hvor du vil finde nogle af de mest fremragende panasiatiske køkkener, der garanterer at glæde dine smagsløg, mens du kan slappe af på ‘The Ssence’, der serverer globalt køkken og et førsteklasses udvalg af vine, spiritus og cocktails og er ideel til en stille tete en tete eller uformelle forretningsmøder. Vores konditori ‘The French Crust’ serverer friskbagte lækre delikatesser. Vi har også en stor samling af øl, spiritus og vine i vores bar ‘The Atrium Bar & Lounge’.

HOTEL FACILITETER

  • Spa og Welness Center
  • Erhvervscenter
  • Gym
  • Trådløst internet (wifi)
  • 4 Restauranter
  • Bar
  • Rom Service
  • Front Desk åben 24 timer
  • Vaskeservice
  • mm

Jaipur Sarovar Premier

Jaipur, hovedstaden og populært kaldet Pink City, er kendt for de betagende farver, rige kultur og royalties. Det er en fantastisk by gennemsyret af historie og kongelig Rajputana-arv med ærefrygtindgydende, utallige forter og paladser. Beliggende i stemningsfulde omgivelser og strategisk placeret i hjertet af Jaipur ved Lal Kothi, tilbyder Hotel Sarovar Premiere et udvalg af elegant designede værelser og suiter med luksuriøst interiør, der afspejler byens ånd og essens. Hvert værelse kommer med internationale modemfaciliteter og faciliteter suppleret med hjertevarmende hurtige tjenester.

Hotellet huser en multi-cuisine fine dining, en intim restaurant på taget, en eksklusiv bar og en luksuriøs pool til en fornøjelig ungdommelig oplevelse. Hotellet er et perfekt sted for hi-end konferencer, begivenheder og store bryllupper. Så kom, bliv hos os, når du er i Jaipur og oplev vores traditionelle Rajputana-gæstfrihed.

 • Gratis Wifi
 • Fitness center
 • Parkering
 • Lobbybar
 • 3 Restauranter
 • Coffee Shop
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Swimming pool

Agra Crystal Sarovar

Agra, den historiske by, der er vært for den ikoniske Taj Mahal.

Et vidunder af vidunder bygget af kong Shahjahan for at udødeliggøre hans monumentale kærlighed til sin dronning Mumtaz. Bekvemt placeret i byens turistcentrum, Crystal Sarovar Premiere er en rolig og fredelig oase med en storslået udsigt over Taj Mahal. Æstetisk designede og elegant indrettede værelser og suiter med fascinerende udsigt over Taj Mahal tilbyder luksuriøse bekvemmeligheder og varm, personlig service. Spise- og nattelivsstederne forbedrer din opholdsoplevelse med eksklusive kulinariske og underholdningsmuligheder. Tagrestauranten ved poolen, under den stjerneklare himmel med en spektakulær udsigt over Taj, sørger for en romantisk aften med historiebøger. Nyd en fredelig, tilbagelænet stund ved den veldesignede swimmingpool med komfortable liggestole og parasoller eller slap af og forkæl dig selv i spaen med særlige foryngende behandlinger.

De mest populære faciliteter

 • Gratis Wifi
 • Fitness center
 • Spa
 • Parkering
 • Lobbybar
 • 3 Restauranter
 • Coffee Shop
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Swimming pool

Varanasi Hotel Madin

Madin er den seneste fjer i hatten af ​​meraden gruppe af hoteller. The Madin viderefører ikke kun Meraden Groups tradition for hjertelig og dynamisk service, den indvarsler en ny metafor for professionalisme og passion i byens gæstfrihedskredsløb – og tilbyder både forretnings- og ferierejsende en ny måde at slappe af på. The Madin har lige fra starten adskilt sig fra andre spillere i feltet på mere end én måde. Med hensyn til indkvartering introducerer Madin’s suiter og værelser en forfriskende blanding af overdådig luksus og værdi for pengene bekvemmeligheder. Værelserne er indrettet med automatiske berøringspaneler, gratis Wi-Fi, HD-kanaler strygejern og strygebræt og alle moderne bekvemmeligheder for at gøre dit ophold mest behageligt. Når det kommer til mad og drikke, serverer kaffebaren hele dagen, grill og grill ved poolen og Rooftop-restauranten en kulinarisk oplevelse, der er ekspansivt global, men alligevel charmerende lokal. Både forretninger og fester afholdes med lige stor flair og omhyggelighed på steder som bestyrelseslokalet, banketter og ved poolen. Endelig kan gæsterne forynge sig selv i spaen, saunaen, massagen og fitnesscentret for at runde en opholdsoplevelse, der er spændende på alle måder. Lanceringen af ​​Madin ses som Meraden Groups aggressive acceleration til at eje en betydelig indsats i sektoren og udforske nye horisonter.

De mest populære faciliteter

 • Gratis Wifi
 • Fitness center
 • Spa
 • Parkering
 • Lobbybar
 • 3 Restauranter
 • Coffee Shop
 • Room Service
 • 24 timers front desk
 • Swimming pool
 • Tagetage bar

Delhi Lemon Tree

Lemon Tree Premier, Delhi Lufthavn ligger 4 km fra Indira Gandhi Internationale Lufthavn og 5 km fra indenrigslufthavnen. Hotellet ligger også kun en kilometer væk fra Aerocity Metro Station, som giver dig nem adgang til virksomhedernes og kommercielle knudepunkter i Delhi og Gurugram. Det ligger også i umiddelbar nærhed af forskellige underholdnings- og shoppingdestinationer i byen.

Det overdådige og rummelige interiør i den nye Lemon Tree Premier, Delhi Airport tager stemningen op et hak. Denne kæde af Upper Midscale forretnings- og fritidshoteller løfter Lemon Tree-oplevelsen, mens den bevarer den samme friskhed, særhed og energi, som Lemon Tree er kendt for. Lemon Tree Premier forkæler den stilbevidste og optimistiske rejsende med sine personlige tjenester, førsteklasses faciliteter på værelset, prisvindende restauranter og sjove oplevelser.

Hotellet med sine 280 smart indrettede værelser og suiter tilbyder dig en bred vifte af overnatningsmuligheder. Værelseskategorier inkluderer Superior-værelse; Deluxe-værelse; Executive Suite og Duplex Suite.

Hotellet tilbyder også en eklektisk pan-asiatisk restaurant – Republic of Noodles, en 24×7 multi-cuisine kaffebar – Citrus Café, 390 sq.mtr. af konferencelokaler, et businesscenter, den foryngende spa – Fresco, et Life Fitness-udstyret fitnesscenter og en udendørs swimmingpool for at holde dig frisk som en citron.

 • Reception 24 timer
 • Elevator
 • Restaurant(er) 3
 • Swimming Pool
 • Free Wifi
 • Fitnesscenter
 • Morgenmadsrestaurant
 • Spa
 • Fitness
 • Business Center
 •  

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Indien Den Gyldne Trekant

Indien Den Gyldne Trekant Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Kære kunde

Sinex Rejser takker for  bestilling af Tilbud eller Rejse.
Vi vender hurtigt tilbage.

Formular modtaget d.