Studierejser

Studieture og Skolerejser

Studieturefor skoler, gymnasier eller højere uddannelsesinstitutioner har Sinex Rejser gjort igennem en årrække.
Vi er især specialister indenfor de 4 nedennævnte lande, men kan også arrangere rejser til andre lokationer, både i Europa eller Afrika.
Vi laver programmer i tæt dialog med uddannelsesinstitutionen, rådgiver og vedleder for at kunne opnå det bedst mulige resultat.
Som beskrevet længere nede, kan Sinex Rejser også tilbyde rejser, hvor vi arrangerer det hele, så man nærmest blot køber en færdigpakket rejse.
Men som oftest foregår det i dialog, hvor skolens egne ønsker bindes sammen med turistoplevelser, hotel, fortæring transport til en samlet helhed.
Er det interessant at få en dialog omkring en rejse startet, venlisgt tag kontakt til Sinex Rejser enten på telefon 33882266, eller ved at skrive til rejser@sinex.dk

Et snævert udpluk af de skoler vi har arrangerStudierejser foret Studierejser for
Niels Steensens Gymnasium, Køge Handelsskole, Skanderborg Odder Uddannelsescenter, Ringkøbing Handelsskole, Handelsskolen Nord Hillerød, Handelsskole HHX Lyngby,
Gladsaxe Gymnasium, Rødovre Gymnasium, GrenåHandelsskole, Nyborg Private Realskole, Langebjerg Skolen, Bjerringbro Gymnasium, Alssund Gymnasium,
Vestfyns Handelsgymnasium (Synergiskolerne), Nærum Gymnasium, Steenhus Kostskole- og Gymnasium, Hadsten Højskole, Kegnæs Friskole, Esbjerg Højskole

Rejseinformation

Skolebesøg – Venskabsskoler

Besøg på Universiteter

Virksomhedsbesøg

Kreative skolebesøg, Madlavning eller Sport

Kulturelle indslag

Biblioteker og boghandler

Danske uddannelsesinstitutioner i udlandet

Viden om at studere i udlandet

Sightseeing

Socialt netværk

Kinesiske forhold

Familie – Politik – Økonomi – Religion

Samvær

Kina Studieture

Sinex Rejser har igennem årene arrangeret rejser til Kina for mange uddannelsesinstitutioner, gymnasier, folkeskoler,
voksenuddannelser og erhvervsrettede gymnasier eller handelsskoler, der tilbyder kinesisk sprog i undervisningen på enten A eller B niveau.
Vi arrangerer flyrejse, hotelophold, landarrangementer med udflugter til de seværdigheder, man måtte ønske at tilknytte en studietur eller skoletur
Vi har gode kontakter til Den Danske Ambassade i Beijing, Generalkonsulatet i Shanghai og Guangzhou, samt det Danske innovationscenter i Shanghai.
Sinex Rejser arrangerer Studeieophold og virksomhedsbesøg overalt i Kina, vi er ikke begrænset til kun at arrangerebesøg i beijing eller Shanghai.
Mange byer i Kina, har store velrenommerede universiteter inden for næsten alle retninger.

Via vores gode kinesiske forbindelser har vi adskillige kontakter indenfor det offentlige Kina.

Sinex Rejser har ligeledes kontakt til mange skoler i Kina, og etablerer gerne besøg til skoler, hvor man kan deltage i undervisningen
og komme til at bo privat hos de kinesiske elever.
Vi kan arrangere undervisningsprogrammer på forskellige universiteter, se et eksempel på et sådan program.
Derudover tilbyder vi også muligheden for virksomhedsbesøg og Universitetsbesøg, hvor man kan komme til at overvære en forelæsning.
Foruden selve rejsen, hoteller og andre arrangementer sørger Sinex Rejser, også for kontakt til de firmaer de studerende ønsker at besøge
i forbindelse med deres rejse i Kina. Vi laver kontakt på det højeste niveau, så man får den viden på det niveau man ønsker.

Har Deres skole eller institution interesse for rejser til Kina i forbindelse med skoletur eller studietur, for at gøre Kina til en levende del af undervisningen
kan vi forud for en evt. rejse tilbyde skolen et fagligt indhold til de studerende, ved et foredrag om Kina, både som turistland,
studieophold og forretningsland, herved kan lærere og forældre også deltage.
Kan det ovenstående have interesse for Deres skole eller institution er De velkommen til at kontakte:
Michael Carstensen eller Laila Liu på 33882266 eller skrive til rejser@sinex.dk

Eksempel på Undervisningsprogram på Beijing Foreign Language University

Eksempel på Undervisnings- program på Beijing Foreign Language University

Studieophold | Indien

Sinex Rejser arrangerer skole- og studierejser til Indien, hvor vi har gode kontakter til Universtiteter og firmaer, der gør det muligt at kunne hjælpe med at få planlagt og udført en ønsket rejse til dette spændende land.

Vores indgangsvinkel til at arrangere en rejse til Indien, er med vægt lagt på Kultur – Økonomi og Uddannelse.

Vi finder at de mest spændende steder i Indien, for at kunne opnå en synergi imellem de 3 ovenævnte områder, vil være at rejse til Bangalore, Mumbay og Delhi.

Bangalore er her de fleste IT firmaer har til huse, og udvikling indenfor teknologi finder sted. Dette er også afspejlet i udbuddet af gymnasier og universiteter i byen.

Mere end 50 forskellige universiteter beskæftiger sig med økonomisk og teknologisk udvikling.

Mange store virksomheder har deres hovedkvarter eller indiske hovedkvarter i byen.

Turistmæssigt byder Bangalore, ikke på de helt store oplevelser, men dette kompenseres der for ved rejse til andre byer.

Mumbay, liggende ved vestkysten af Indien, er især kendt for at huse en af Indiens allerstørste virksomheder, TATA. En anden kendt institution i byen er Bollywood, mekkaet i den indiske filmindustri.

I Mumbay, ligger også en stor danks virksomhed, Larsen og Toubro, der er en verdensomspændende virksomhed. Derudover har Ålborg Universitet en afdeling i Mumbay.

Mumbay, er Indiens økonomiske dynamo, og Sinex rejser kan arrangere et superophold her med et indholdsrigt program.

Delhi, som i en studierejse til Indien, ville være den 3. destination, byder på et have af elite uddannelsesinstitutioner, samt erhvervsvirksomheder.

Her ville det være nærliggende at kombinere en studieophold til Indien, med at få det kulturelle sat på plads.

Delhi i sig selv, rummer et hav af historie, både fra de sidste 150 år, men også fra tiderne hvor maharajerne regerede Indien.

Religion og Indien, og nært forbundet, og afspejles alle steder, med bygninger og templer.

Inden for rækkevidde af Delhi, ligger Agra og Taj Mahal, som kan opleves som en del af en rejse.

Sinex Rejser kan udfædige spændende programmer til Indien, som vil opfylde alle de ønsker en uddannelsesinstituion måtte have.

Studieophold i Sydkorea

Studiereje til Sydkorea. Sydkorea er især interassant da nogle af de største virksomheder og skibsværfter i verden ligger i Sydkorea.
En studierejse vil som regel koncentrere sig om Seoul, hvor man besøger universiteter, museer og store virksomheder som Samsung og Hyundai.
I den sydøstlige del af landet ligger Busan og Ulsan, hvor store skibsværfter er placeret. Busan rummer derudover en mængde andre spændende virksomheder.
Sydkorea er rig på gamle traditioner, som man oplever på mange forskellige måder, og får indpasset i ture,
En mulighed er også at tage nordpå fra Seoul, til Den Demilitariserede Zone DMZ, for at komme tæt på grænsen til Nordkorea, og få indsigt i denne konflikt.
En rejse til Korea rummer et hav af muligheder, og vi rådgiver gerne om hvordan rejsen kan tage sig ud.

Studieophold i USA

Studierejse til USA, kan gå til østkysten af USA, hvor der lægges vægt på ophold i New York og Boston området, eller til vestkysten af USA, med fokus på San Francisco og Los Angeles.
I disse områder findes de bedste universiteter og uddannelsesinstitutioner i USA.
Sinex rejser har mulighed for at kunne arrangere besøg på uddannelsesinstitutioner og til kendte virksomheder, hvor der gives en indsigt i de nyeste teknologier i verden.
Igen lægger vi vægt på at økonomisk og teknologisk indsigt må være indgangsvinklen til disse besøg.
I San Francisco området, findes nogle af verdens førende virksomheder inden for mediebenyttelse, som vi kan hjælpe med at arrangere besøg til.
En kombination af at få undervisning og se højdepunkter i hvad USA kan tilbyde, er en perfekt kombination af en studierejse.
Sinex Rejser kan hjælpe med det hele.

Studieophold i Vietnam

Studierejser for skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner til Vietnam.
Opholdet indeholder foruden alm. besøg til turistattraktioner, som er en naturlig del af en rejse til Vietnam, besøg til virksomheder, lokale skoler eller gymnasier også besøg til dan danske ambassade samt til NGO organisationer.
Rejser til Vietnam er både en rejse til Hanoi, Vietnams hovedstad og til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam.
Der flyves imellem de 2 byer da afstanden er omkrring 1200 km.
Opholdet i Ho Chi Minh City, kan også indbefatte besøg til musser og mindesmærker for Vietnamkrigen.
Studieopholdsrejser til vietnam er som rgele på 10 – 11 dage.
I det nordlige Vietnam omkring Hanoi, ligger mange store internationale virksomheder, som der bliver besøg til.