Vietnam

Vietnam

Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

Siden er under udarbejdelse og snart på plads

i mellemtiden, ring venligst til 33882266

eller send en forespørgsel

Sinex Rejser udbyder grupperejser og inviduelle rejser til Vietnam.

I øjeblikket udbydes 3 grupperejser til Vietnam, hvor den ene er i kombination med Cambodia og Laos, hvor alle 3 lande besøges på samme rejse.

De 2 andre grupperejser, indeholder begge dage med badning.

Grupperejser skal have mindst 10 deltagere for at rejsen gennemføres. Grupperejser har et fastlagt program, som rejses sammen med andre deltagere. Har man behov for at have flere dage end grupperejsen har, kan man mod en merpris tilkoble individuelle dage.

Man opnår således grupperabatten for de dage man er sammen med gruppen, og betaler individuel pris for de dage man er på egen hånd.

Er dette aktuelt, bedes man tage kontakt til en af Sinex Rejser konsulenter, der så vil udregne merprisen for rejsen.

Sinex rejse benytter gode 4 stjernede hoteller i Vietnam, og sikrer at standarden og kvaliteten er i orden.

Togrejser i Vietnam, kan dog være af en lavere standard, men Sinex Rejser finder altid højet mulige standard for eventuelle togrejser.

Individuelle og skræddersyede rejser laves efter kundens eget behov. Under individueller rejser, er der i øjeblikket tilbudt en rejse beskrevet, flere følger meget hurtigt, hvor man oplever områder, hvor der ikke kommer så mange turister. Denne rejse er beskrevet og prissat, og kan bruges som inspiration til andre rejser.

Hvis man gerne vil kombinere rejser med Cambodia og Laos, tilbydes dette også.

Flyrejsen til Vietnam vil altid have en mellemlanding undervejs

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266 rejser@sinex.dk www.sinex.dk