Vietnam 11 dage Sit in Coach

Vietnam 11 dage Sit in Coach

Highlights

 • Unik Rundrejse i International Gruppe
 • Max 14 deltagere pr. gruppe
 • Introduktion til hele Vietnam
 • Rundrejse i Vietnam.
 • Byrundture med unikke programmer.
 • Den perfekte blanding af kultur, historie og selvfølgelig eventyr.
 • Komplet afslapning og wellness i Halong Bay.
 • Markeds- og lokalområder i de gamle bydele, både Hanoi og Saigon.
 • Lev Livet med de lokale i Mekong deltaet.
 • Tid på egen hånd til at udforske alt det andet

,

Indeholdt i rejsen

Grupperejse med international gruppe Engelsktalende rejseleder Garanteret afrejse ved 2 personer

Rejse på 11 dage startende i Hanoi og, hvor man ser de spændende seværrdigheder i denne historiske og maleriske by.

En tur til Halong bugten, for at sejle med en overnatning ombord på en luksusjunke imellem smukke øer og bjerge der stikker op af vandet.

Videre til midt i Vietnam, Dananong og Hoi An ved kysten. Hoi An den smukke maleriske lille by med de gule huse, og det intime og hyggelige miljø

Videre herfra til den brølende metropol Saigon, eller som den hedder nu Ho Chi Minh City. Fantastiske oplevelser her, og specielt en tur med flodsejlads i Mekong Deltaet. Flydende markeder og meget mere. Hjemrejse foregår fra HCMC. 

En super spændende rejse, sammen med andre i en international gruppe. Her er virkelig muligheden for at starte nye internationale bekendtskaber.

Hoteller

Hanoi
May de ville Old Quarter. 4 stjernet hotel beliggende i den gamle bydel i Hanoi.
http://www.maydeville.com/oldquarterhttps://www.bhayacruises.com/

Halong Bay
Bhaya Classic. Eksklusiv junke med høj service. Kahytter med eget bad.
https://www.bhayacruises.com/

Hoi An
Blue Sky Hotel, Mindre nyt hotel, beliggende centralt i Hoi An
http://www.hoianbluesky.com

Saigon HCMC
Muong Thanh Centre Hotel, Centralt beliggende , tæt ved floden og seværdigheder.
http://grandsaigoncentre.muongthanh.com/

Vietnam 11 dage Sit in Coach

Dag 1 København
Afrejse med anerkendt internationalt luftfartsselskab til Hanoi i Vietnam, via 1 mellemlanding

Dag 2 Hanoi (Middag)
Xin chao! Velkommen til Hanoi, Vietnam. Hanoi, en af ​​Asiens mest fortryllende byer, er fuld af kultur, historie og de engagerende modsigelser fra et hurtigt udviklende og dybt traditionelt samfund. Du bliver mødt af din guide og chauffør i Noi Bai International Airport derefter transfer til hotellet.
Check in og afslapning indtil aften.
Aftenen starter med en velkomstmiddag, der er spises i en dejlig lokal restaurant, hvor du kan smage de forskellige etniske gastronomi-specialiteter i det nordlige Vietnam. Under middagen vil du lære om to vigtige aspekter om det vietnamesiske liv, som vil vise sig meget nyttigt under din rejse – grundlæggende færdigheder med sprog og spisepinde. Vi lærer dig de mest almindelige sætninger og udtryk, der kan bruges i de mange møder, der kan forventes på vores rejse; og frygt ikke brugen af ​​spisepinde, vi lærer dig alle de tip og tricks, der kan bruges til virkelig at forbedre din vietnamesiske oplevelse. Overnatning i Hanoi.

Dag 3 Hanoi (Morgenmad og Frokost)
Gør dig klar til at se Hanoi, som meget få andre gør. Denne tur er den perfekte blanding af ikoniske kulturelle steder i Hanoi og offbeat distrikter for at prøve et ægte lokalt liv. Guiden møder dig i hotellets lobby, og vi går sammen. Efter en kort biltransport til det sydlige Hanoi gennem et travlt byområde, kører vi ad hovedvejen og kommer ind i et meget specielt distrikt. Det føles pludselig som at gå tilbage i tiden, ind i 1960’erne, da Hanoi var en malerisk hovedstad befolket for det meste af beskedne arbejdere. Vandre rundt i disse smalle gyder, der er dækket af farverige markedsboder, mærke den utrolige stemning og lade guiden fortælle historien om disse usædvanlige store gule bygninger. Vi har en kaffepause før vi går ind i litteraturens tempel. Vi besøger den lille perle af arkitektur og et stort stykke historie. Til frokost foreslår vi at gå til en nærliggende butik med et gadekøkken. Der er flere muligheder, vores favorit ville være Bun Cha flammegrillet svinekød serveret med klistrede risnudler.  Om eftermiddagen fortsætter vi til haven ved præsidentpaladset, hvor du også kan se pagoden med én søjle og huset på stolper, hvor Ho Chi Minh boede. Bagefter har vi en hurtig frisk øl i en lokal Bia Hoi, den vietnamesiske version af en pub. Vi vender tilbage til hotellet om eftermiddagen. Resten af ​​dagen er på egen hånd. Overnatning i Hanoi.

Dag 4 Hanoi – Ha Long Bay (Morgenmad, Frokost og Middag)
Vi samles i lobbyen kl. 08.00 for at tage afsted til den majestætiske Halong Bay. Vi kører over Røde floddelta og når kysten lidt før middag. Derefter går vi ud på et smukt udformet skrot til en krydstogt natten over i det legendariske seascape i Halong Bay. Når vi er ombord, serveres vi en lækker frokost baseret på skaldyr, mens de omkringliggende kalkstenudstrækninger sørger for en virkelig magisk ramme. Om eftermiddagen når vi et mindre tilbagelagt område, hvor vi vil afsætte os til ren afslapning. Programmet er ikke fast og afhænger af årstiden og vejret, men der vil være mulighed for at besøge en hule samt udforske en flydende landsby eller udføre en lille smule kajak i løbet af disse 2 dage. Vi afslutter dagen på soldækket, når solen går ned i dette magiske havlandskab. Denne aften kan du nyde en aperitif eller deltage i en madlavningsdemonstration før middagen. Overnatning i en komfortabel privat hytte med eget badeværelse.
Bemærk: Kørselsplan og skema kan ændres på grund af vejr, tidevandniveauer og driftsforhold. Udflugter til svømning eller kajak kan annulleres på grund af dårligt vejr.
Bemærk: Turlederen vil ikke ledsage gæster på shuttle-bussen eller båden. Der vil være en cruise-manager ombord, der er tilgængelig for gæster, hvis de har spørgsmål eller bekymringer

Dag 5 Halong Bay – Hoi An (Morgenmad)
For de tidlige fugle, start dagen med en tai chi-klasse eller nyd en kop te eller kaffe, når solen står op og oplyser det omgivende havlandskab. Derefter fortsætter vi med udforskningen af ​​bugten. Når du vender tilbage til båden, skal du tjekke ud af din hytte og nyde en frokost, mens man sejler tilbage til havnen. Kørsel fra Halong Bay til til Hanoi lufthavn for at flyve  til Danang. Ved ankomsten til Danang bliver du mødt af guiden og kørt til dit hotel i Hoi An. Overnatning i Hoi An.

Dag 6 Hoi An (Morgenmad)
Denne morgen efter morgenmaden starter vi vores gåtur igennem den fortryllende gamle by Hoi An. Følg din guide, mens du bugter dig gennem de smukke gader og smalle gyder, der er omkranset af gamle gult malede huse. Vi når et marked, hvor du kan bruge lidt tid på at udforske de farverige boder og de mange forskellige fødevarer og souvenirs, der tilbydes. Prøv nogle lokale delikatesser, inden vi tager videre ind i byen. Guiden viser dig forskellige seværdigheder og arrangerer også spontan madsmagning, mens vi går. Eftermiddagen er på egen hånd. Overnatning i Hoi An. 

Dag 7 Hoi An og omegn (Morgenmad og Frokost)
Kl. 8 morgen henter vores guide dig fra dit hotel og på cykel tager man direkte mod Duy Vinh Commune. Den maleriske cykelrute kører igennem rismarker, følger langs lokale haver og markeder. Stop så ofte, som du ønsker for at tage fotografier eller deltage i nogle afslappede chats med de lokale (ved hjælp af vores guide som oversætter). Der er også tid til at besøge en lokal familie, der stadig praktiserer håndværk med at væve græs eller strå-madrasser ved hjælp af traditionelle teknikker.Efter cirka 1,5 timers cykling er det tid til at hoppe over i en kajak for at udforske floden. Når du padler mod Cam Thanh Coco Palm Forest, vil du bemærke, at området er et stort mangroves økosystem som er  unikt for Hoi An, og landskabet er bare spektakulært. For at afslutte en aktiv morgen serveres din frokost på en lokal gård med velsmagende vietnamesisk mad. Brug så meget tid på at slappe af, som du ønsker, før der tages tilbage til dit hotel. Resten af ​​dagen er på din egen hånd til at nyde byen eller slappe af på stranden.Overnatning i Hoi An.

Dag 9 Ho Chi Minh City (Morgenmad og Frokost)
Man mødes i lobbyen på dit hotel for en kort transfer til Danang lufthavn. Flyrejse til Ho Chi Minh-byen, Sydens store metropol. Du bliver mødt ved ankomst til lufthavnen og kørt til dit hotel i byens centrum, historisk kaldet Saigon. Middagen serveres i en lokal restaurant.Overnatning i Saigon.

Dag 9 Ho Chi Minh City (Morgenmad og Frokost)
Din guide møder dig i hotellets lobby kl. 08.00 og vi starter en original morgen med at udforske de mindre kendte dele i denne fascinerende by. Forbered dig på at rejse tilbage i tiden, når vi først går mod District 3, hvor vi besøger den ældste café i byen, som blev åbnet i 1938. Nyd en forfriskning, inden vi fordyber os i den ægte Saigon-populærkultur. Vi går gennem et massivt gademarked, som du forsigtigt må albue din vej mellem koniske hatte og mobile gademadssælgere for at afslutte ved Chung Cu. Her finder du dig selv i hjertet af Saigons arbejderklassekvarter, som for det meste er forblevet  uændret siden 1960’erne. Forundre dig over størrelsen på disse gamle boligbygninger, når vi går igennem og ind i Ho Thi Ky-kvarteret. Et sted kendt for sit spektakulære blomstermarked og sin labyrint af rolige smalle gader. Et sted også overraskende berømt for sine Khmer-delikatesser siden 1990’erne. Her kan du nyde nogle af disse traditionelle snacks. Vi fortsætter dybere ind i District 10, en fantastisk destination, hvor hvert gadehjørne har en overraskelse og en chance for at forbløffe dig. Vores byeventyr ender på en af ​​de mest berømte gade-mad gader i byen, tid til frokost!
Om eftermiddagen tager vi en fornøjelsesvandring omkring de koloniale bygninger i distriktet 1. Vi starter ved uafhængighedspaladset, fortsætter til Notre-Dame-katedralen og Saigon Central Postkontor, inden vi kommer til den smukke Nguyen Hue-gade, hvor byens Hall står. For at afslutte dagen, tager vi dig til at smage et par bryggerier i et af landets mest berømte håndværksøl-taprooms, som ligger i Pasteur street. Vi går tilbage til dit hotel bagefter og afslutter dagen.
Aften på egen hånd

Dag 10 Ho Chi Minh City (Morgenmad og Frokost)
Afgang fra dit hotel kl. 8 hvorefter vi kører ud af metropolen, og efter ca. 2 og en halv time når vi et mindre område i deltaet, ca. 30 kilometer væk fra mundingen af ​​den mægtige Mekong-flod. Vi hopper ombord på vores private båd og starter vores udforskning. Vi vil møde nogle venlige lokale, lære mere om deres daglige liv og navigere i Mekong. Efter at have besøgt en lokal fabrik og et gammelt fælleshus, når vi en lille ø til frokost på et lokalt gæstehus. Om eftermiddagen besøger vi en honningbi-gård, før vi hopper på cykler og cykler videre ad smalle stier over øen. Vi stopper ved en anden lokal gård for at afsløre hemmeligheden ved Sâm gelé og prøve den. Vi fortsætter over nogle frugtplantager og overfører til en lille sampan for at udforske en tyk mangrove. Vi vender tilbage til fastlandet, hvor vores køretøj venter på at returnere os til Ho Chi Minh-byen. Vi ankommer til dit hotel sent på eftermiddagen. Overnatning i Saigon

Dag 11 Ho Chi Minh City – København (morgenmad)
Dagen er på egen hånd indtil transfer til Lufthavnen  Tan Son Nhat International Airport til din afgangsflyvning. Flyvning med anerkendt Internaational Flysselskab til København, via 1 mellem landing.

.

Rejseinformation

Med i prisen:

 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, herunder beskrevne fly og tog
 • Fri indrejse intet visum ved ophold under 15 dage
 • Assistance fra engelsktalende lokal rejseleder under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt
 • Maximum 14 deltagere
 • Garanteret afrejse på angivne datoer ved 2 personer

Ikke Med i prisen:

 • International fly til og fra Vietnam
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr for udenlandske pas
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til flyselskaberss gældende regler

Vietnam 11 dage Sit in Coach

Priser for grupperejse i International gruppe, max 14 deltagere er pr. person i delt dobbeltværelse. Oplysningen Tillæg for fly ca. er den estimerede pris for flyvning med Qatar Airways fra København via Doha til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh City via Doha til København i økonomiklasse. Flypriser er blot angivet og ikke bindende. Gældende flypris kan først gives ved booking af fly.

Ved bestilling af rejse angives Tur id, og dato for afrejse.

Prisopdatering for 2023 er på vej
AfrejseHjemrejsePris kr.Enk vær tillægTur id
SRVsic2001
Tillæg for fly ca.
21.03.202031.03.20207.100,-2.700,-4.500,-
11.04.202021.04.20207.100,-2.700,-4.600,-
25.04.202005.05.20207.100,-2.700,-4.500,-
09.05.202019.05.20207.100,-2.700,-4.500,-
13.06.202023.06.20207.100,-2.700,-4.700,-
11.07.202021.07.20207.100,-2.700,-6.400,-
08.08.202018.08.20207.100,-2.700,-5.500,-
12.09.202022.09.20207.100,-2.700,-4.500,-
10.10.202020.10.20207.100,-2.700,-5.000,-
24.10.202003.11.20207.100,-2.700,-4.500,-
07.11.202017.11.20207.100,-2.700,-4.500,-
21.11.202001.12.20207.100,-2.700,-4.500,-
12.12.202022.12.20207.100,-2.700,-6.100,-
26.12.202005.01.20207.100,-2.700,-8.900,-

Præsidentpaladset i Hanoi

Gadekøkken i Hanoi

Tag på individuelle rejser i Vietnam, tilpasset dit behov

halong Bay

Gadebilledet i Hoi An, Vietnam

Gadebillede fra Hoi An

Floating Marked i Can Tho, Mekong Floden

Oplev Ho Chi Minh City på individuelle rejser i Vietnam

Gadebillede fra Saigon

Det tidligere præsidentpalads i Saigon

Notre Dame Katedralen i Saigon

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Vietnam 11 dage Sit in Coach

Vietnam 11 dage Sit in Coach Udflugter