Indien

Rejser til indien

Indien er en af de mest fabelagtige steder at besøge, hvis man vil opleve eventyrlige paladser, drømmeagtige byer, og hellige asketer.

Man kan endvidere også opleve ufattelig skønhed og rigdom, samt skulle være forberedt på også at opleve stor fattigdom på en rejse til Indien. Indien er et land, hvor hinduer, kristne, buddhister, hjemløse, forretningsfolk, bollywood-stjerner og hellige køer lever side om side.

Som turist i Indien vil man opleve at indbyggerne er utrolige gæstfrie, nysgerrige og venlige, de er i sig selv med til at give én en helt speciel oplevelse.

Shopping i Indien er en sand fornøjelse, da lommerpengene rækker langt.

Her kan man få fornøjelsen af at købe vævede tæpper, krydderier og lædervarer som er nogle af de typiske souvenirs at tage med sig hjem fra en rejse til Indien. Man får også mulighed for at få skræddersyet en helt ny garderobe, dog er det vigtigt at forhandle om priserne.

Kort sagt , Indien er til de store oplevelser, der vil stå i ens hukommelse mange år efter at rejsen er sluttet.

Sinex Rejser udbyder 3 rejser til den nordlige del af Indien i området omkring Delhi, Agra, Jaipur og med en afstikker til Varanasi.
Rejserne er hver på 11 dage.
Rejserne udbydes som grupperejser, med fast afrejsedato og hjemrejsedato.
Rejserne kan også rejses som individuelle rejser, med engelsktalende lokal guide tilknyttet

Det Gyldne Tempel

Rejsens navn er som oplevelsen i Amritsar, hvor det enestående Gyldne Tempel, Sikhernes største helligdom, hvis rigtige navn er Harimandir Sahib er. Og rejsen går dertil.
Amritsar ligger tæt på Pakistan, og intet er mere naturligt end at tage til grænsen til Pakistan og se det overordentlige spændende vagtskifte grænsepatruljen udfører.
Rejsen går også videre til Agra og Taj Mahal, Jaipur den lyserøde by, med det smukke imponerende Amber Fort, lige uden for byen.
En fantastisk spændende rejse i Indien med rigtig mange oplevelser der skal opleves på de 11 dage rejsen varer.

Den Gyldne Trekant

Rejse til området omkring Delhi og Jaipur, også kaldt Indiens Gyldne Trekant. Agra er inkluderet, hvor Taj Mahal ligger.

Taj Mahal et af højdepunkterne ved rejser til Indien. I Jaipur besøges det lyserøde Fort Amber Fort, hvor der rides på elefant op til fortet.

Togrejse igennem Indien til den hellige by, Varanasi, hvor Sikherne afbrænder døde familimedlemmer, ved Ganges flodens bredder. Solopgang over Ganges, inden rejse tilbage til Delhi, hvor rejsen slutter.

Indiens Tigre

Rejsen er centreret omkring en tigersafari i Ranthambhore Nationalparken i Rajastahn delstaten i Indien, hvor man tilbringer 2 dage.

Delhi med de store seværdigheder er med, Agra og Taj Mahal er også med i programmet. Jaipur, den lyserøde by, og ikke mindst, rejsen går til Varanasi ved Ganges floden.

En rejse i Indien til nogle af de mest spændende oplevelser Indien byder på.