Indiens Tigre 11 dage

Indiens Tigre 11 dage

En utrolig spændende rejse til den gyldne trekant i det nordlige Indien, i området omkring Delhi.
Lokalt i Indien befinder man sig i delstaterne Uttar Pradesh og Rajasthan.
Rejsen starter i Delhi, hvor både New Delhi og det gamle Delhi, fra Mogulerne tid besøges. New Delhi er grundlagt af englænderne i begyndelsen af det 20. århundrede, med brede boulevarder og pompøse bygninger, af britisk design.
Rejsen fra Delhi går både til Jaipur og Agra, hvor man finder nogle af de mest unikke seværdigheder i Indien, imellem disse selvfølgelig Taj Mahal i Agra.
Historien om den store kærlighed imellem fyrsten og han smukke brud fortælles flere gange undervejs, og man får ved selvsyn at se, hvad kærlighed uden grænser kan formå.
I Jaipur, ridder man på elefant op til den fantastiske borg og samtidig bolig for en af de mægtigste maharajer i Indiens historie.
Tigre er jo Indien, så rejsen går også til den smukke nationalpark Rathambhore, hvor safariture bringer en til Tigerens egne jagtmarker. Det er en fantastisk oplevelse at få øje på en tiger i krattet, og følge den på dens vej, måske til floden for at drikke. Billederne man efterfølgende har, er et stærkt minde om denne oplevelse.
Togrejse i Indien, er helt specielt. De smukke luksustog finder ikke deres lige mange andre steder. Så derfor skal man have denne oplevelse med, og tage med toget fra Agra til Varanasi.
Her er det den maleriske Ganges flod der skal besøges. En sejltur på floden er et en del af rejsen, samt de specielle områder langs med flodens breder.
Rejsen går med fly tilbage til Delhi, og derfra hjem til de hjemlige himmelstrøg.
Herefter er det tid til at fordøje alle de spændende indtryk og oplevelser denne dejlige rejse har bibragt en.

Highlights

 • New Delhi Sightseeing
 • Tiger safari i Ranthambore NP
 • Jaipur den lyserøde by
 • Varanasi
 • Aarti Ceremoni
 • Sejltur på Ganges floden
 • Agra  Fort
 • Taj Mahal
 • Spændende togrejse til Varanasi

Hoteller

Delhi 2 nætter : The Ashok Country Resort {4*}
http://www.ashokcountryresort.com/
Mandawa 1 nat : Hotel Mandawa Haveli {Heritage}
http://mandawahotels.com/
Jaipur 2 nætter : The Ramada Plaza {4*}
https://www.wyndhamhotels.com/ramada/jaipur-india/ramada-jaipur/overview
Ranthambhore 2 nætter : The Abrar Palace {4*}
http://abrarpalace.com/
Agra 1 nat : Hotel Howard Park Plaza {4*}
http://www.howardplazaagra.com/
Train 1 nat : Overnight on board the Train
Varanasi 1 nat : The Meradan Grand {4*}
http://www.meradengrand.com/

Indiens Tigre

Dag 1 – Afrejse fra København
Afrejse med Finnair AY666 kl. 13:20 til Helsinki
I Helsinki er der transfer til Finnair AY021 til Delhi, med afgang kl. 20:15.

Dag 2 – Ankomst til Delhi
Frokost og middag inkluderet
Ankomst til Delhi med Finn Air AY021 kl. 05:25. Ankomst og modtagelse ved rejseleder og efterfølgende  transport til hotellet. Formiddagen fri til at komme over jetlag, hvor man har mulighed for at hvile sig.  Om eftermiddagen bliver der en sightseeing til det gamle Delhi grundlagt af mogulerne. Turen går  bl.a.  til Rajghat, som er stedet for kremation af Mahatma Gandhi. Videre til Jamia Masji, der er største moské i Indien. Til sidst en rickshaw tur igennem de smalle gader ved Chandni Chowk markedet i Old Delhi.
Derefter tilbage til hotellet. Middag.

Dag 3 – Delhi – Jaipur
Helpension
Efter morgenmaden forlader man Dehli og bliver transporteret til Jaipur, som er ca. 270 km fra Delhi. Køreturen varer 6 timer.  Undervejs på køreturen bliver der et stop på en lokal restaurant, hvor der vil være  frokost/forfriskninger. Undervejs stoppes der også for at se nogle af de berømte Havelis( Store villaer eller små palæer) smukt dekoreret i farver og med freskoer. Landskabet på turen er afvekslende med bjerge i baggrunden, og spændende landskabsscenarier. Ankomst til Jaipur midt på eftermiddagen og check ind på hotellet. Tiden er til fri disposition resten af dagen, og en god  mulighed for at gå en tur igennem den lyserøde by, som byen også kaldes.
Middag i Jaipur.

Dag 4 – Jaipur
Helpension
Efter morgenmaden vil der være en udflugt til Amber fortet. Der vil være muligheder for at ride på elefanter fra foothill af Aravallis til indgangen af fortet. Afstanden til fortet fra Jaipur er 11 km. Amber fort var en del af den gamle hovedstad Jaipur. Konstruktionen af fortet begyndte i 1592 af Raja Man Singh, der var en slags lokal konge i Jaipur. Fortet er et  enestående eksempel på Rajput arkitektur.  Hele eftermiddagen består af en tur i Jaipur , besøg i City Palads, som er et museum med omfattende kollektioner af kunst, tæpper,  emaljearbejder og våben. Besøg til Jantar Mantar- observatorium der er bygget af Maharaja Jai Singh i 1728 og facaden af Hawa Mahal. Observatoriet er bygget omkring 1728, og dannede grundlag for præcise målinger af solen, samt kortlægning af Indien.

Dag 5 – Jaipur – Ranthambhore
Helpension
Efter morgenmaden forlades Jaipur og der køres til Ranthambhore. Køreturen er på 170 Km og tager ca. 4 timer. Undervejs vil der være stop, så man har mulighed for at købe forfriskninger samt et stop for at besøge en lokal skole,. Efterfølgende  fortsætter køreturen til Ranthambhore. Der ankommes til hotellet om aftenen og der gøres check ind på hotellet. Aftensmad og overnatning i Rathambhore.

Dag 6 – Ranthambhore
Helpension
Morgen og eftermiddagen går ved game drives til National Parken. Køreturen i parken foregår i en åben safaraibus eller lignendeogså kaldet en canter bus, hvor man har mulighed for at opleve de vilde dyr i parken, på nær hold. Hver bus har 14 siddepladser. Aftensmad og overnatning på hotellet ved Rathambhore Parken.

Dag 7 – Ranthambhore – Agra
Helpension
Efter morgenmaden forlades Ranthambhore  og der køres til Agra, som er 270 km væk. Køreturen varer 5-6 timer. Der køres en afstikker fra ruten for at besøge den efterladte Mughal by i Fatehpur Sikri. Byen blev bygget af Emperor Akbar i 1569. Det var den gamle hovedstad i Moghuls men blev forladt efter 15 år, bl.a. pga. mangel på vand. Hovedstaden blev herefter Agra. Man kan opleve de yndefulde bygninger samt den smukke grav for Salim Christi. Derudover får man mulighed for at opleve Panch Mahal og andre paladser, som stadig har bibeholdt dens originalitet. Dagens højdepunkt er Taj Mahal, som er konstrueret af Shah Jahan, til minde om hans kone Mumtaz Mahal.  Konstruktionen af Taj begyndte i 1631 og var ikke færdigbygget før 1653. Her får man mulighed for at opleve monumentet ved solnedgang. Ankomst til Agra vil være sidst på eftermiddagen og der gøres check in på hotellet

Dag 8 – Agra (Overnatning i toget til Varanasi)
Helpension
Efter morgenmaden vil der være en tur i Agra, hvor De for mulighed for at besøge det røde fort, som er bygget af Emperor Akbar i 1565, dog er der viderebygget på fortet af hans barnebarn , Shah Jahan. Fortet indeholder en hovedhal til offentlige og private publikummer, samt opbygget med mange smukke strukturer og arkitektur. Eftermiddagen er til selvstændig aktivitet.  Om aftenen er der transfer til Tundla togstation, som er 20 km væk og tager ca. 45 min i bus., Der rejses videre med tog  12401 Magdh Express tog til Mughal Saria (Varanasi). Overnatning i toget på 1st. A/C Sleeper Class. OBS: Her tildelses 2 lagner/1 pude/1 tæppe under togturen.

Dag 9 – Ankomst til Mughai (Varanasi)
Helpension
Ankomst til Mughal Sarai kl. 07.40. Efterfølgende transfer til hotel.
Formiddagen er til fri afbenyttelse. Om eftermiddagen vil der være sightseeing til Sarnath Templet. Templet er et vigtigt og helligt sted for buddhister og det er her Buddha,  holder sin første prædiken efter sin åbenbaring.  Om aftenen kørsel til Daswamedha Ghat og  langs River Ganges for at opleve den specielle Hindu Aarti ceremoni, som bliver afholdt ved Ghat hver aften kl. 18.30. Efter ceremonien køres tilbage til hotellet for at spise aftensmad.

Dag 10 – Varanasi – Delhi (med fly)
Helpension
Tidligt om morgenen bliver der en bådtur på den hellige flod Ganges samt gå tur igennem de smalle gader langs floden. Efterfølgende retur til hotellet for en sen morgenmad. Resten af morgen og eftermiddagen er til fri disposition. Sent om eftermiddagen er der transfer til lufthavnen i Varanasi for at flyve til Delhi. Ankomst til Dehli om aftenen. Derefter transport til  hotellet. Om aftenen en farewel middag.

Dag 11 – Delhi – København
Morgenmad
Efter morgenmaden kørsel til lufthavnen, for at flyve med Finn Air kl. 10.30 til Danmark, via Helsinki.
Ankomst København kl. 18:25

Rejseinformation

Med i prisen:

 • Flyrejse København – Delhi t/r i økonomiklasse
 • 8 overnatninger på hotel (se hoteliste) i delt dobbeltværelse memorgenmad
 • 1 overnatning i tog imellem Agra og Varanasi
 • 1 flyvetur imellem Varanasi og Delhi i økonomiklasse
 • Entre til seværdigheder betalt
 • 1 elefantridning i Jaipur (2 personer pr. elefant)
 • 2 safariudflugter i Ranthambore National Park
 • 1 bådtur på Ganges
 • Helpension
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide, foruden dansk rejseleder
 • Kendte skatter og afgifter
 • Udflugter i følge program
 • Transfers og kørsel i henhold til program

Ikke Med i prisen:

 • Visum til Indien (se visum)
 • Rejse og afbestillingsforsinkringer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller (såsom internet(hvis begyr), telefoni, minibar, vaskeri mm.
 • Drikkepenge til guider og chauffører (beregn ca. 60 USD) pr. deltager       
 • Egne arrangementer
 • Ekstraarrangementer
 • Overvægt i henhold til gældende regler
 • Enkeltværelsestillæg
 • Personlige fornødenheder

Safari i Ranthambhore

Spændende rejse til nogle af de bedste turistattraktioner i Inden, krydret med tigersafari i Ranthambhore.
3 drive i åben safaraivogn, 8 personer pr. bil
2 nætter ved Ranthambhore National Park, en af de bedste tigerparker i Indien.
Masser af andre dyr i parken
Spændende fotosafari

Afrejsedatoer for grupperejse Indiens Tigre 11 dage

Grupper minimum 10 personer skal være tilmeldt for at rejsen gennemføres. Ved 15 personer er der dansk rejseleder med.
Grupperejser bor på nævnte hoteller

Indiens Tigre 11 dage

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Afrejse Hjemrejse Pris kr. Enk vær tillæg Tur id
19.09.2019 29.09.2019 11.300,- 2.500,- SRit1904
07.10.2019 17.10.2019 11.300,- 2.500,- SRit1905
06.11.2019 16.11.2019 12.000,- 2.500,- SRit1906
09.12.2019 19.12.2019 12.000,- 2.500,- SRit1907
13.01.2020 23.01.2020 12.250,- 2.700,- SRit2001
03.01.2020 13.02.2020 12.250,- 2.700,- SRit2002
19.03.2020 29.03.2020 12.250,- 2.700,- SRit2003

Individueller rejser er for mindre end 10 personer.
Prisoversigt er for 1 person er angivet som ophold i enkeltværelse
For 2 personer eller mere er prisen for ophold i delt dobbeltværelse.
Ønsker man enkeltværelse i forhold til prisen i delt dobbeltværelse er der et tillæg for at bo i enkeltværelse. Oplyses ved henvendelse.
Ønsker man at bo på et hotel efter eget valg, send en forespørgsel og Sinex Rejser giver et tilbud på rejsen med ønsket hotel (Individuelle priser er vejledende)

Solnedgang over regeringsbygninger i Delhi

City Palace i Jaipur

Taj Mahal i Agra

Puja Ceremoni ved Ganges i Varanasi