Rundrejse Asien - med Sinex Rejser

På rejser til asien oplever man den behagelige atmosfære

Tag på en fantastisk og inspirerende rundrejse i asien med Sinex rejser. Du vil ikke fortryde det, og kommer til at opleve nogle af de mest spændende steder, denne verdensdel byder på.

Turen går til Vietnam, Cambodia og Laos, og i disse lande støder man på en lang række af seværdigheder, der er helt specielle. Denne del af verden er kendetegnet ved den gode service, og behagelige atmosfære.

Vietnam - landet ud mod Det sydkinesiske Hav

Vietnams hovedstad Hanoi udstråler en åndelig ro, men er også er byen med et inferno af trafik, mennesker og liv. Byen er charmerende, uimodståelig og virker samtidig dragende på alle besøgende.

Gå en tur gennem den gamle bydels kringlede gader, langs de storladne boulevarder, og se alle de gamle pagoder og de mange pladser. Få et glimt af en svunden tid og asiens dragende mystik.

Når Hanoi bliver for varm, tilbyder Halong bugten sejlads i maleriske junker. Landskabet og sceneriet er spektakulært, og giver oplevelser, man ikke glemmer lige med det samme, når man rejser til asien.

Halong er en bugt i det nordlige Vietnam. Bugten består af mange små klipper dækket af buske og træer, som stikker op fra havet. Myterne siger, at det var en drage, der skabte de klippeformede små øer.

Når man er på rundrejse i asien og Vietnam, skal man heller ikke glemme byen Hoi An med dens farverige huse, der oser af patina som gamle huse i Italien. Her er der fred og ro, og ingen nævneværdig trafik i centrum af byen.

På det lokale frugt og grøntsagsmarked er tiden gået i stå, og der er mulighed for smagsprøver af de forskellige eksotiske frugter.

Fortsætter man langs kysten sydover gennem Vietnams landskaber på sin rundrejse i asien, ender man til sidst i Ho Chi Minh City. Det er byen med fart på, og de mange gode restauranter.

Byen lever i nuet og sover sjældent, og er fuld af ungdommeligt gåpåmod. Her er en mangfoldighed af indkøbs muligheder, både de kendte mærkevarer samt lokale billige produkter.

Cambodia og Angkor Wat

Det ikoniske tempel Angkor Wat i det nordlige Cambodia, er næsten blevet synonym med Cambodia, og er værd at besøge når man rejser til asien. Området regnes for et af asiens vigtigste arkæologiske steder. Angkor Wat betyder “templernes by” på khmersproget, og det er der ikke noget at sige til.

Rundt omkring, ligger forskellige templer spredt over et større areal. Et af de mest kendte er Ta Prohm, som angiveligt stammer fra det 12. århundrede. Det er opført som et buddhistisk tempel og universitet, og kendetegnet ved de store træer, som gror ud fra det. Hele det imponerende store tempelområde er nu fredet af UNESCO.

Siem Reap som er den nærliggende by, er efterhånden kendt for at være Asiens cykel by, og har udviklet sig meget over de senere år. Her er rige bademuligheder med tropiske strande samt mulighed for kulinariske oplevelser.

Laos og idylliske Luang Prabang på rundrejse i asien

Når man rejser til asien, må man heller ikke glemme Laos. Landet, som er lidt overset, byder på gammeldags charme og en tilbagelænet tilgang til livet.

Byen Luang Prabang er indhyllet i en sofistikeret fransk atmosfære. Fra den franske kolonitid ses mange koloniale bygninger. I nærheden af byen er også Kuang Si vandfaldet, som er et af de smukkeste vandfald, man kan se på rejser til asien.

Med en rundrejse i asien kommer man rundt til alle disse fantastiske lande, og får muligheden for at komme tættere på seværdighederne, befolkningen og det betagende landskab.
Bestil din rejse her.

Se Royal Palace Museum i Luang Prabang på rejser til asien

Hvad kan opleves på denne rundrejse i asien?

  • Vietnam, Cambodia og Laos
  • Hanoi, Vietnams hovedstad
  • Halong bugten
  • Hoi Ans farverige huse
  • Ho Chi Minh City
  • Det ikoniske tempel Angkor Wat
  • Siem Reap asiens cykel by
  • Luang Prabangs gammeldags charme
  • Kuang Si vandfaldet
  • og meget mere

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Rejser til Asien

Rejser til Asien Udflugter