Viva Mexico

VIVA MEXICO - Rundrejse i 11 dage

Rejse gennem historien og spektakulære landskaber. Oplev det bedste fra Mexico. Start din rejse ved Zocalo, hjertet af Mexicos hovedstad, en af ​​verdens største og mest fascinerende byer. Udforsk derefter højdepunkterne i Syden, mange af dem anerkendt som verdensarv.
Skift fra aztekere til Maya, halvørken til junglen og koloniale perler til mystiske arkæologiske steder. Bliv overrasket over de farverige traditioner, du støder på på rejsen. Afslut dit eventyr ved paradisiske caribiske strande. Viva Mexico!

Highlights

 • Udforsk de mest ikoniske steder i Mexico.
 • Oplev et forfriskende hop i en jungle-cenote.
 • Oplev et af verdens nye syv vidundere
 • Mexico City og Zocalo Pladsen
 • Azteker og Maya Templer
 • Den idylliske by San Cristobal de la Casa
 • Sumidero Kløften
 • Spændende Mexikansk mad og stemning

Dag til dag Program

Dag 1 – Velkommen til Mexico City
Dag 2 – Historisk center og antropologisk museum
Dag 3 – Pyramiderne i Teotihuacan og helligdommen i Guadalupe
Dag 4 – Mexico City – Puebla – Oaxaca
Dag 5 – Oaxaca – Monte Alban – Mitla – Tule
Dag 6 – Oaxaca – Sumidero Canyon – San Cristobal de la Casa
Dag 7 – Oprindelige samfund
Dag 8 – San Cristobal de la Casa- Agua Azul – Palenque
Dag 9 – Palenque – Campeche
Dag 10 – Campeche – Uxmal – Merida
Dag 11 – Merida – Chichen Itza – Cancun

Dag 1 Mexico City
Velkommen til Mexico City
Du vil blive overrasket over byens størrelse fra det øjeblik, du ankommer. Mød og hils på en lokal repræsentant og overfør til dit hotel. Som landets hovedstad er “Ciudad de Mexico” en mosaik af kontraster, men er primært en oplevelse, hvor hele Mexico samles. Det er det perfekte sted at starte din rejse til Mexico.
Det inkluderede: Delt lufthavnstransport, overnatningshotel i Mexico City 4 stjerner.

Dag 2 Historisk Center og Anthropology Museum – Mexico City
Historisk center og antropologisk museum
Lær en af ​​verdens største og mest spændende byer at kende! Nyd et guidet besøg i det historiske centrum, der er opført af UNESCO som en verdensarv. Denne spændende tur vil omfatte “The Zocalo”, hjertet af byen, hvor du vil besøge Metropolitan Cathedral, en af ​​de ældste og største i Amerika, og National Palace (hvis åbent, underlagt regeringsaktiviteter), hjemmet af de berømte vægmalerier af Diego Rivera. Du vil også se ruinerne af Templo Mayor (panoramisk besøg), et af aztekernes mest berømte templer i deres gamle hovedstad Tenochtitlan. Dernæst kører vi ned ad den smukke Paseo de la Reforma Avenue for at ankomme til Chapultepec Park, for at besøge Antropologimuseet (lukket om mandagen). Dette museum anses for at være blandt verdens mest fremragende af sin slags. Her vil du blandt mange andre spændende skatte beundre den berømte aztekiske kalendersten. Museum of Anthropology anses for at være et af de bedste på verdensplan, og et besøg på dette museum kan tage dage. Vores besøg er omkring 2 timer (ca.) til Aztec Hall. Du kan overveje at blive på egen hånd bagefter, så du kan nyde resten af ​​dagen på museet. Overvej venligst at tage en taxa fra museet til dit hotel.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, vandretur med tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), adgang til antropologisk museum, overnatningshotel i Mexico City 4 stjerner.
6 timers aktivitet

Dag 3 Pyramiderne ved Teotihuacan and the Shrine of Guadalupe (Helligdom)
Morgenen efter morgenmaden gør vi et stop ved Jomfruens helligdom i Guadalupe, et pilgrimsrejsested for millioner af mexicanere og mennesker fra hele verden. Oplev Teotihuacan, stedet hvor guder blev skabt.’ Teotihuacan er et af de vigtigste arkæologiske steder i landet. Det antages, at byen kan have talt 200.000 indbyggere i sin opgangsperiode. I disse år var Teotihuacán den største by på det amerikanske kontinent og en af ​​verdens mest enorme. Indtil dens indbyggere forlod byen omkring det 8. århundrede, var Teotihuacan sandsynligvis det gamle Mexicos vigtigste og mest civiliserede kulturcenter. Under denne guidede udflugt ser du Sol- og Månepyramiderne, går ned ad Avenue of the Dead, besøger Quetzalcoatl-templet med dets unikke stenskulpturer af plyerede slanger, sommerfuglenes tempel og fæstninger.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, frokost på en lokal restaurant i Teotihuacan, vandretur med tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), adgang til det arkæologiske område i Teotihuacan, overnatningshotel i Mexico City 4 stjerner.
8 timers aktivitet

Dag 4 Mexico City – Puebla – Oaxaca
I dag forlader vi Mexico City (omtrent kl. 8:00) bagved, vi møder dig i dit hotels lobby. Vi rejser til Puebla, Mexicos fjerdestørste by, og passerer de fotogene, snedækkede vulkaner Popocatépetl (Smoking Mountain, 5464m) og Iztaccíhuatl (Sleeping Lady, 5230m). Et besøg er planlagt til Santa Maria Tonantzintla med sit smukke tempel dekoreret af oprindelige folk. I Puebla (verdensarv), også kendt som “Englenes by”, spiser vi frokost på en lokal restaurant (ikke inkluderet) og besøger det ekstraordinære rosenkranskapel, katedralen, hovedtorvet og dets smukke historiske centrum. Fortsæt til Oaxaca, en af ​​de mest maleriske kolonibyer i Mexico. Oaxaca (verdensarv) er berømt for sine mange oprindelige traditioner, afspejlet i dets smukke håndværk og typiske gastronomi.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, panoramaudflugt i Puebla med tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), overnatningshotel i Oaxaca 4 stjerner.
Mexico – Puebla 2 timer
Puebla – Oaxaca 4 timer

Dag 5  Oaxaca – Monte Alban – Mitla – Tule
Besøg den arkæologiske zone Monte Alban, der ligger kun få kilometer uden for byen Oaxaca. Monte Alban, der betyder “Hvide Bjerg”, er en gammel Zapotec-hovedstad bygget på et plateau i 1.940 meter over havets overflade. Med pyramider, templer, grave, ceremonielle helleristninger og en bane for det før-spanske boldspil finder vi kulturelle spor fra forskellige civilisationer, blandt mange andre mystiske konstruktioner. Dens spektakulære beliggenhed på en bakketop garanterer en betagende udsigt over Oaxacas dale. Vi fortsætter derefter til Mitla, et gammelt ceremonielt center for zapotekerne. Mitla er kendt for sine enestående mosaikker i sine vægge, der repræsenterer forskellige geometriske designs, en unik udsmykningsstil i Mesoamerika. I tilknytning til det arkæologiske område kan du også se San Pablo-kirken fra det 16. århundrede, bygget af spanierne med materialer fra ruinerne. På vej tilbage til Oaxaca gør vi et stop for at beundre Tule-træet, måske et af de mest indflydelsesrige levende væsener i verden. Endnu en gang, i Oaxaca, vil vi udforske skønheden i denne by med seværdigheder som katedralen, den storslåede Santo Domingo-kirke, guldmuseet og det farverige “20 de Noviembre”-marked.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, besøg i Monte Alban og Mitla med tosproget guide (engelsk-spansk sprog), adgang til det arkæologiske sted Monte Alban, Mitla og Tule, vandretur i Oaxaca City med tosproget guide (engelsk- Spansk), Overnatningshotel i Oaxaca 4 stjerner.
8 timer. Aktivitet

Dag 6. Oaxaca – Sumidero Canyon – San Cristobal de las Casas
Tidligt om morgenen (omkring kl. 04:00) tager vi afsted til den smukke delstat Chiapas. Dagens højdepunkt vil være en sejltur gennem Sumidero Canyon, der måler tusind meter på det højeste punkt. Beundre de smukke klippeformationer og nyd det rigelige dyreliv, der lever ved Grijalva-flodens kyster (krokodiller, edderkoppeaber og mange forskellige fuglearter). Bagefter vil du passere gennem den historisk betydningsfulde by Chiapa de Corzo på vej til San Cristobal de las Casas.
Bemærk venligst, at denne dag er en lang tur, og vi beder dig venligst overveje transfertiden fra en by til en anden. Der er altid en mulighed for at springe denne lange tur over og tage et fly fra Oaxaca til Tuxtla. Tøv ikke med at kontakte os for detaljer.
Det inkluderede: Box-morgenmad på ruten, fælles transport, tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), bådtur Sumidero Canyon, overnatningshotel i San Cristobal de las Casas 4*.
Oaxaca – Tuxtla – 09 timer
Tuxtla – Cañon Sumidero – 30 min

Dag 7. Indfødte samfund – San Juan, Chamula og Zinacantan
I dag er der planlagt en udflugt fuld af mystik. Besøg de indfødte landsbyer San Juan Chamula og Zinacantan, der ligger i Chiapas højland. I begge Tzotzil Maya-samfund afspejles den komplekse etniske sammensætning af Chiapas godt. De viser stadig forskellige skikke og overbevisninger udtrykt i hedenske og kristne traditioner – eftermiddag i fritiden. Vi anbefaler dig at udforske mere af den smukke by San Cristobal de las Casas med, blandt dens mange attraktioner, et farverigt marked, katedralen og Jade-museet.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, tosproget taleguide (engelsk-spansk), overnatningshotel i San Cristobal de las Casas.
8 timers aktivitet

Dag 8.  San Cristobal de las Casas – Agua Azul – Palenque
På vej til Palenque besøger vi Agua Azuls vandfald. Den turkise farve gør disse vandfald unikke, da de kommer fra det høje indhold af vandmineraler. Nyd det omkringliggende junglemiljø og tag en svømmetur (hvis tiden tillader det). Bagefter vil vi fortsætte vores vej gennem den frodige jungle med Palenque som dagens endemål.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), adgang til vandfaldene i Agua Azul, overnatningshotel i Palenque 4 stjerner.
San Cristóbal – Agua Azul – 4.30 timer
Agua Azul – Palenque – 1.20 timer

Dag 9. Palenque – Campeche
Besøg den arkæologiske zone i Palenque, et af de vigtigste steder i Maya-verdenen. Lakamha, som byen var kendt blandt de gamle mayaer, blomstrede i det 7. århundrede. Det blev fremtrædende under den legendariske kong Pakal, hvis grav blev fundet i Palenques mest ikoniske vartegn, Inskriptionernes Tempel. Denne ruinby er hjemsted for nogle af de smukkeste arkitekturer, udsøgte skulpturer og udskæringer produceret af den gamle Maya. Nyd et guidet besøg og beundre de imponerende strukturer og det betagende naturlige miljø på dette verdensarvssted. Efter dette besøg tager vi til Campeche, en charmerende by fuld af flådehistorie, spansk barokarkitektur og aldrende skønhed. Byen har brugt de sidste par år på at restaurere hundredvis af historiske bygninger i centrum, hvilket gør den til en af ​​de mest fotogene kolonibyer i hele Mexico. Ved ankomsten vil du nyde en panorama-rundvisning i byen.
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, vandretur på det arkæologiske sted i Palenque med tosproget taleguide (engelsk-spansk sprog), adgang til det arkæologiske sted i Palenque, panoramaudflugt i Campeche, overnatningshotel i Campeche 4 stjerner.
Palenque – Campeche – 6 timer

Dag 10.  Campeche – Uxmal – Merida
På vej til Merida besøger vi Uxmal (som betyder “bygget tre gange”), der ligger i Puuc-regionen. Uxmal, også opført som verdensarv, betragtes som en af ​​Maya-byerne, der er mest repræsentative for Puuc-stilen, regionens dominerende arkitektoniske stil. Udforsk tryllekunstnerpyramiden, nonnernes firkant, guvernørens palads og boldbanen. Efter dette besøg vil du nyde frokost i en lokal restaurant (ikke inkluderet) og fortsætte til Merida. Den “Hvide By” blev grundlagt i 1542 af spanieren Francisco de Montejo. I dag er Yucatans mexicanske stat hovedstaden med mayaernes kulturarv, fantastisk arkitektur, dejlige parker og lækker gastronomi. Ved ankomsten til Merida vil vi nyde en panorama-tur, inklusive byens højdepunkter (Montejo Avenue og Plaza Grande).
Det inkluderede: Morgenmad på hotellet, fælles transport, guidet besøg på det arkæologiske sted i Uxmal med tosproget vejledning (engelsk-spansk sprog), adgang til det arkæologiske sted i Uxmal, panoramaudflugt i Merida, overnatningshotel i Merida 4 stjerner.
Campeche – Uxmal – 2 timer
Uxmal – Mérida – 1 time

Dag 11. Merida – Chichen Itza – Cancun
I slutningen af ​​den tidlige klassiske periode, omkring 600 e.Kr., var Chichen Itza en af ​​de største og mest fremtrædende Maya-byer. I dag er Chichen Itza uden tvivl det bedst bevarede Maya-sted på Yucatan-halvøen, og det blev for nylig erklæret som et af verdens syv nye vidundere. Forskellige arkitektoniske stilarter ses i Chichen Itza. De mest berømte vartegn er Kukulkan-templet (“El Castillo”), boldbanen, kraniets platform, Jaguarens tempel, observatoriet, de tusinde søjler og den hellige cenote. Tag derefter en forfriskende svømmetur i cenoten i Ik Kil, spis frokost (ikke inkluderet), og fortsæt til Cancun eller Riviera Maya. Aflever på dit hotel (strandudvidelse er tilgængelig efter anmodning).
Inkluderet: Morgenmad på hotellet, fælles transport, guidet besøg på det arkæologiske sted i Chichen Itza med tosproget vejledning (engelsk-spansk sprog), adgang til det arkæologiske område i Chichen Itza og Cenote Ik-Kil, aflevering på hotel i Cancun eller Playa del Carmen. (Drop Off i Riviera Maya eller Tulum med et ekstra tillæg på $25 per person).
Merida – Chichen – 2 timer
Chichen – Cancun – 3 timer

 

RejsedatoerPris pr. person
AfrejseHjemrejseAntal DageI enkeltværelseI dobbeltværelse3 personer *

10.04.202419.04.20241019.600,-16.985,-16.500,- Bestil Rejse

Bestiller 1 person rejsen, får man ophold i et enkeltværelse, og prisen er højere for enkeltværelse. Vil man gerne dele værelse med en anden, og ikke kender en at dele værelse med. kan man i bestillingen angive dette. Sinex Rejser vil herefter se om der er andre der gerne vil dele værelse. Vi prøver så at lave et match. Vi udsteder ingen garantil for at det kan lade sig gøre.
Bestiller man rejsen for 2 personer atanges det at man deler et dobbeltværelse.
*Er man 3 personer der bestiller rejsen og gerne vil dele et værelse, vil mulighederne for om et 3 reelt sengsværelse kan tilbydes blive undersøgt. Ellers vil det blive et stort dobbeltværelse med en opredning

Indeholdt i rejsen

 • Udflugter og sightseeing i henhold til programmet
 • Engelsk – og Spansk talende guide
 • 10 overnatninger i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse med morgenmad
 • Transfers og transport som beskrevet i programmet
 • Entre til indeholdte seværdigheder
 • Daglig morgenmad, 1 gang frokost
 • Kendte skatter og afgifter betalt


Ikke indeholdt i rejsen

 • Flyrejse imellem Danmark og Mexico med internationalt luftfartsselskab.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Forbrug af service på hoteller – såsom internet hvis afgift, telefoni, minibar, porters, vask af tøj mm.
 • Måltider udover nævnte
 • Drikkevarer
 • Enkeltværelse – indbefatter et tillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt af bagage ved flyrejser – i henhold til luftfartsselskabers

International flyrejse

Flyrejse København – Mexico t/r  er ikke inkluderet i rejsen.
Sinex Rejser giver tilbud på mest optimale flyrejse før rejsens start. 

Tidsforskel
Tidsforskellen mellem Danmark og Mexico er 7 timer.
Der dog 2 tidszoner. Er man i Mexico City eller Mazatlan er tidsforskellen 7 timer bagud for Danmark. Befinder man sig i Cancun på Yucatan Halvøen er tidsforskellen 6 timer bagud.

Sprog

Det officielle sprog i Mexico er spansk.
Man kan i storbyer klare sig med lidt engelsk. Kommer man ud på landet kan man ikke forvente at der tales andet end spansk.
Et par gloser som man kan komme langt med ”Tak” hedder ”Gracias”, ”vær så venlig” hedder ”Por Favor”, 1,2,3 hedder Uno, Dos, Tres.

Visum og pas
For at kunne rejse ind i Mexico som dansk statsborger, kræves ikke visum. Man kan opholde sig i landet i op til 90 dage. Ens pas skal være gyldig i 6 måneder efter sidste dag i Mexico.

Valuta

Valutaen i Mexico hedder Peso. 1 Peso er omkring 0,34 danske kroner. Men check kursen i din bank inden afrejse, så du er velforberedt.
Det er en god ide at medbringe kontanter i form af Amerikanske Dollars. Man kan veksle til Pesos i banker og på vekselkontorer. Der findes også et udbredt net af ATM maskiner i de større byer, og på hoteller. Kommer man ud på landet skal have kontanter med, da man ikke kan være sikker på at finde en ATM Maskine, eller at der ikke kan betales med kreditkort.
I storbyer og på hoteller, betaler man også nemt med kreditkort direkte.

Prisniveau
Som hovedregel kan man regne med at det er billigere i Mexico. Mad er billigere, men man kan naturligvis også komme ind steder, hvor prisniveauet er det samme som i Danmark.
Uden for storbyer, her vil det være billigere.

Drikkepenge
I Mexico giver man som regel drikkepenge. Men igen drikkepenge er et personligt anliggende, og der er naturligvis ikke tvang.
Hvis du gerne vil give drikkepenge, forbered dig med lidt kontanter, i form af mindre sedler eller mønter.
Hvis du betaler med kreditkort på en restaurant, inkluder ikke drikkepenge i regningen, men læg kontanter på bordet eller giv kontanter til tjeneren.
Mad kan være pålagt moms, som vil fremgå af regningen under betegnelsen IVA.
Den uskrevne men gængse regel er:

 • Guider: 80-100 pesos pr. person pr. udflugt

 • Chauffører: 60-80 pesos pr. person pr. udflugt

 • Stuepige: 10 pesos pr. værelse pr. nat

 • Piccoloer: 5 pesos pr. kuffert

 • Restauranter og barer: 10-15 % af regningen

Elektricitet
Man kan ikke bruge danske stik i stikkontakterne i Mexico. Man må medbringe en adapter. I Mexico har man 110 volt i kontakterne.

Internet og Telefoni
I dag er der ikke mange der bruger hotellets telefon til andet end at ringe fra værelse til værelse. Forventer man at blive ringet op er den mexicanske landekode +52.
De fleste hoteller tilbyder Internet, der kan på nogle hoteller være en politik om at man skal betale for internet, men i de fleste tilfælde er det gratis.
Der findes også internet cafeer i de større byer.

Sikkerhed
Det er sikkert nok at rejse i Mexico, men man skal naturligvis vise agtpågivenhed, og ikke skilte med værdier og større pengebeløb.
Man går naturligvis ikke steder hen, eller lader sig lede til steder man ikke har tillid til.
Guider som man kommer i berøring med i Mexico, er autoriserede og kan vejlede en, hvis man har spørgsmål til, hvor man gerne vil hen.
På udflugter og rundt i Mexico, er man sikret af professionelt personale.

Mad og drikke
Er man glad for krydret og stærk mad, vil man holde af det mexicanske køkken. Chilisauce som i Chili Con Carne, kan være en stærk omgang, men man kan bede om en graduering af styrken. Chili Con Carne er et must i Mexico, ligeledes skal man smage guacamole, lavet på ægte vis. Tortillas med kødfyld er også en kendt ret, som mange måske har prøvet. Torillas kan spises med kyllingefyld eller med oksekød, hertil nogle gode jalapenos.
Mange kender den gode mexicanske øl Corona, som man kan drikke til den krydrede mad. En Tequila kan man med velbehag også nyde. Tequila er nationaldrikken i Mexico. Man drikker ikke så meget vin i Mexico.

Forsikringer

Det er en tilrådeligt at købe en rejseforsikring når man rejser til Mexico. Man kan ikke benytte sit sygesikringskort i Mexico.
Sinex Rejser tilbyder Rejseforsikringer igennem forsikringsselskabet Gouda. Man kan bestille en rejseforsikring sammen med rejsen. Sinex Rejser tilbyder på samme vis også afbestillingsforsikringer, hvis man gerne vil sikre sig forud for rejsen.

Vaccinationer:
Følgende vaccinationer anbefales. Men rådfør dig altid med enten din egen læge, eller med en vaccinationsklinik.

 • Er rejsen på maks. 3 uger anbefales Hepatitis A og stivkrampe (difteri)

 • Er man på en længere rejse mere end 3 uger, eller rejser udenfor turistområder, bør man derudover have Hepatitis B, Tyfus, Rabies og Turbekolose.

Skal man tage medicin mod Malaria. Der findes Malariamyg i Mexico, men mest i den meget sydlige del af landet. Turistområder er lavrisikoområder. Er man i højderne er der ikke

Om Palenque

Palenque ligger i Tumbalá-bjergene og har udsigt over junglen nedenfor. Maya-bygherrerne og arkitekterne i Palenque balancerede landskabet med platforme, templer og paladser, hvilket skabte en kunstfærdig harmoni i bebyggelsen. Usumacinta-floden er en del af bebyggelsen og skabte et transportmiddel for Palenque-borgere. Floden placerede også Palenque langs en hovedhandelsrute og ledte vand gennem menneskeskabte kanaler ind til byen. Otulum, en biflod til Usumacinta, blev kanaliseret ind i en genial 50 m lang kanal, der krydser gennem byen. I 2010 opdagede arkæologer, at denne kanal var under tryk, den første af sin slags i verden.

Palenque er en af ​​de mest undersøgte og dokumenterede maya-arkæologiske ruiner. Den kendte historie om Palenque er mere, end vi kan give her. De igangværende debatter fokuserer på fortolkningen af ​​hieroglyferne, køn og rolle for de mange herskere, og hvordan pædagoger tyder og fortolker hemmelighederne og udviklende fakta om mayaerne. Mange detaljer er utvivlsomt ukendte.
Palenque menes at have været befolket fra 226 f.Kr. til omkring 799 e.Kr.
Bosættelsen blomstrede i det 7. århundrede under Pakals styre.

Om Chichen Itza

Chichen Itza er et kompleks af Maya-ruiner centralt beliggende på den nordlige halvdel af Mexicos Yucatan-halvø. I oldtidens præcolombianske tider var Chichen Itza en livlig by med en mangfoldig befolkning af mayafolk, der strækker sig langt op i titusinder.

Chichén Itzá, ruiner af en gammel Maya-by, der omfatter et område på 10 kvadratkilometer i det sydlige delstat Yucatán, Mexico. Det menes at have været et religiøst, militært, politisk og kommercielt centrum, der på sit højeste ville have været hjemsted for 35.000 mennesker. Stedet så først nybyggere i 550, sandsynligvis trukket dertil på grund af den lette adgang til vand i regionen via huler og synkehuller i kalkstensformationer, kendt som cenoter.

Chichén Itzá ligger omkring 90 miles (150 km) øst-nordøst for Uxmal og 75 miles (120 km) øst-sydøst for den moderne by Mérida. Den eneste kilde til vand i det tørre område omkring stedet er fra cenoterne. To store cenoter på stedet gjorde det til et passende sted for byen og gav den sit navn fra chi (“munde”), chen (“brønde”) og Itzá, navnet på Maya-stammen, der slog sig ned der. Chichén Itzá blev udpeget som et UNESCOs verdensarvssted i 1988.

Hoteller

En række spændene og lokale hoteller.
Alle fundet med mexicansk charme, og lokal repræsentation.
Alle hoteller er 4 stjerner, med super komfort

Flyrejse

International flyrejse til Mexico City og hjemflyvning fra Cancun.
Vi giver tilbud på bedst mulige flyrejse i henhold til afrejsedatoHvordan er vejret på Yucatan halvøen

grader celciusJan.Feb.Mar.Apr.Maj.Jun.Jul.Aug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temp. H/L30/1732/1834/1936/2136/2335/2435/2335/2333/2233/2231/1930/18
Nedbør mm340556035751701401401751454555
Nedbør dage64337131617181566

Yucatan-halvøen, som omfatter de mexicanske stater Yucatan, Campeche og Quintana Roo, men også en del af Belize og Guatemala, har et tropisk klima med en regnfuld og fugtig sæson fra juni til oktober, en relativt kølig sæson fra november til februar , og en varm sæson fra marts til maj, hvor årets højeste temperaturer nås, med toppe på mere end 40 °C (104 °F). Denne temperaturstigning før regntiden er især udtalt i de vestlige og sydlige dele af halvøen, det vil sige på kysten med udsigt over Den Mexicanske Golf (hvor byer som Mérida og Campeche findes) og i det indre (hvor ruiner af Mayaerne findes), mens det mærkes mindre langs østkysten med udsigt over Det Caribiske Hav, det vil sige i Cancun og Riviera Maya

San Cristobal de La Casa

San Cristobal De la Casa Denne koloniby er en del af Pueblos Mágicos (Magiske byer) i Mexico, det er en utroligt bevaret arkitektonisk skønhed, der har fanget øjet af mange med sit historiske centrum og dets huse med brede terrasser og en dejlig udendørs udsigt, den betager dig når du støder på dens blomstrende altaner, der vandes hver morgen og bliver til øjebliksbilleder, som du kan forevige for altid.
Dens populære festligheder, ceremonier og processioner er en del af historien om San Cristóbal de las Casas, hvis oprindelse går tilbage til begyndelsen af ​​år 1500, men bevarer en endnu mere gammel fortid, med stemmer der beskytter Tzetzal-sproget, som hører til en etnisk gruppe, efterkommere af de gamle mayaer, og som har overlevet i flere generationer.
Fra toppen af ​​gaderne skiller dens barokke og neoklassiske bygninger sig ud, sådan er tilfældet med katedralen San Cristóbal Mártir, der blev bygget for mere end fire århundreder siden, sammen med det tidligere Santo Domingo de Guzmán-kloster, som blev bygget en få år senere. Sidstnævnte er kendetegnet ved detaljerede ornamentale mønstre, som helt sikkert vil tiltrække din opmærksomhed. Tag dig tid nok til fuldt ud at værdsætte dem, når du besøger!
I modsætning til andre byer, der starter deres aktiviteter meget tidligt og kalder det en dag ved solnedgang, byder San Cristóbal de las Casas på en masse at lave, da den tilsyneladende aldrig sover. Dens natteliv er lige så underholdende som dem, der tilbydes i storbyer.
Efter at have gået gennem gaderne, spist på markederne og nydt vejret, fortsætter San Cristóbal de las Casas med at overraske besøgende med sin kosmopolitiske atmosfære, hvor flere nationaliteter har fundet deres andet hjem. Vær sikker på, at her vil du få nye venner.

Om Merida

Mérida, hovedstaden i Yucatan, er blevet en af ​​de mest populære byer at bo og besøge i det sidste årti. Ikke kun i Mexico, men også rundt om i verden. Der er mange grunde, en af ​​de vigtigste er den livskvalitet, den tilbyder, og dens popularitet som en af ​​de sikreste byer i Mexico

Merida ligger nær den nordvestlige spids af Yucatán-halvøen, omkring 20 miles (30 km) syd for Progreso, dens havn ved den Mexicanske Golf. I 1542 gav Francisco de Montejo navnet Mérida til den erobrede Maya-by T’ho (Tihoo). En tidlig base for spanske bestræbelser på at erobre Mayaerne, blev det efterfølgende et administrativt og kommercielt center for Yucatán-regionen. I det 19. århundrede var dets økonomi baseret på forarbejdning og eksport af lokalt dyrket henequen, en fibrøs plante, hvorfra sejlgarn og reb fremstilles. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev Mérida en af ​​Mexicos vigtigste handelsbyer, men handelen faldt brat efter Anden Verdenskrig. Mange tidligere henequen-plantager dyrker nu citrusfrugter (især limefrugter og citroner) og andre afgrøder.

Mérida er et vigtigt regionalt kommercielt og administrativt center, der i stigende grad afhænger af fremstilling og turisme. Maquiladoras (eksportorienterede samlefabrikker), der stort set er udenlandsk ejet, producerer tøj og andre forbrugsvarer til eksport til USA og andre steder. Byen er en base for ture til flere Maya-steder, herunder Chichén Itzá, Kabah, Mayapán og Uxmal. Mange bygninger fra kolonitiden, herunder Casa de Montejo (1549) og katedralen (påbegyndt i 1561), er også turistattraktioner, ligesom byens palæer fra henequen-æraen. Strandaktiviteter og sportsfiskeri tilbydes i Progreso og andre nærliggende kystbyer nord for Mérida. Byen er stedet for det autonome universitet i Yucatán (1922). Regional Museum of Anthropology (1920) udstiller Olmec- og Maya-artefakter. Mérida har en international lufthavn og ligger på hovedvejen mellem det centrale Mexico og Cancún. Pop. (2010) 777.615; metro. areal, 973.046; (2020) 921.771; metro. areal, 1.316.088

Hotel City Express Tuxtla in Tuxtla Gutierrez

City Express Junior Tuxtla Gutiérrez ligger ved siden af ​​Poliforum Chiapas, et multifunktionelt kongrescenter og auditorium, der afholder forretnings-, underholdnings- og sportsbegivenheder.

Vores hotel er også bekvemt tæt på – kun 1,6 km – til Hospital de Especialidades Pediátricas og Centro de Rehabilitación Infantil Teletón (CRIT).

For lidt hvile og rekreation, tag en kort 3-mile køretur uden for byen for at besøge den berømte Sumidero Canyon. Du kan ikke forlade Chiapas uden at se en af ​​Mexicos mest fantastiske udstillinger af naturlige vidundere. Kløftens vægge er over 3.200 fod høje. Tag en bådtur for at udforske grotter og vandfald, og se områdets dyreliv – aber, krokodiller og eksotiske fugle.

 • Svømmepøl
 • Konferencefaciliteter
 • Video konference
 • Selskabsfaciliteter
 • 24-timers roomservice
 • Morgenbuffet
 • Restaurant
 • Gratis Wi-Fi overalt på hotellet
 • Bell Boys
 • Concierge-tjenester
 • Aircondition

Hotel Diego de Mazariegos – San Cristobal 

Velkommen, Diego de Mazariegos hotel indtager et majestætisk hus i kolonistil med hidtil uset skønhed. Okkerfarver, stenværker, klassiske møbler og træudskæringer, som fremhæver hotellets særlige stil. Dens smukke terrasser har en kolonial arkitektur fra det 18. århundrede, unik i byen og perfekt bevaret. Enhver form for social eller forretningsbegivenhed kan afholdes på hotelværelserne. Dets værelser, som tilbyder stor komfort, såvel som den fremragende kvalitet af hver af dens tjenester, vil gøre dit ophold i Diego de Mazariegos til en uforglemmelig oplevelse.

Nyd den mest bekvemme beliggenhed i San Cristóbal de Las Casas. Hotel Diego de Mazariegos ligger i det historiske centrum af byen, ved siden af ​​katedralen og en halv blok fra den kirkelige gangbro. Vi er også kun få skridt fra andre turistattraktioner i San Cristóbal de Las Casas, såsom Mesoamerican Jade Museum, Plaza de La Paz, den centrale kiosk på Plaza de Armas.

 • Flere restauranter 
 • WiFi-internetadgang (daglige og ugentlige priser)
 • Concierge / kundeservice
 • Mødefaciliteter
 • Massage og kropsbehandlinger  i Spa Center
 • Daglige poolaktiviteter 
 • Biludlejning

Hotel Ciudad Real – Palenque

Oplev en oase af ro i Palenque, Chiapas på Hotel Ciudad Real Palenque. Vores moderne værelser og funklende udendørs pool skaber en idyllisk ramme for romantiske ferier, forretningsrejser og afslappende familieferier.

Palenque er omgivet af tropisk jungle i det nordlige Chiapas, kun 15 minutter fra de berømte mayaruiner i Palenque og 20 minutter fra det imponerende Misol-Ha-vandfald. Besøgende vil også finde autentiske lokale restauranter og unikke butikker kun få skridt fra vores hotel.

På Hotel Ciudad Real Palenque tilbyder vi stilfulde bekvemmeligheder og lækkert Chiapas-køkken, som du ikke finder andre steder. Bygget med klassisk mexicansk-caribisk arkitektur, vores ejendom har en smuk have, tre imponerende restauranter og en stor udendørs pool med rutsjebane, hængekøjer og barservice ved poolen. Gæster kan også drage fordel af vores gratis Wi-Fi og gratis parkering

Hotel Ciudad Real Palenque har en række handicapvenlige værelser og suiter, der er perfekte til familier og fritidsrejsende. Vælg mellem en kingsize-seng eller to dobbeltsenge, og nyd førsteklasses faciliteter såsom fladskærms-tv, aircondition, premium-badeprodukter, roomservice, et skrivebord og charmerende mexicansk indretning.

Planlægger du et forretningsmøde eller en særlig begivenhed? Vores 7.562 kvadratfod (700 kvadratmeter) begivenhedsrum kan nemt ændres til at rumme stort set enhver sammenkomst, fra avancerede ledermøder til bryllupsfester ved poolen. Vi leverer endda skræddersyede cateringtjenester og avanceret audiovisuelt udstyr for at sikre glatte præsentationer.

Uanset om du foretrækker at bruge din tid på at slappe af ved poolen eller udforske de gamle mayaruiner, er det hele lige ved hånden på Hotel Ciudad Real Palenque.

 • Gratis Wi-Fi overalt på ejendommen
 • 24-timers reception
 • Tre restauranter
 • Gratis parkering på stedet (busser og lastbiler velkomne)
 • Gæstevaskeri/betjent service
 • Konference- og mødefaciliteter
 • Gæstevaskeri/betjent service
 • Room Service
 • Audiovisuelt udstyr, herunder overheadprojektorer
 • Kopitjenester
 • Lægevagt
 • Valutaveksling Stuepigeservice
 • Telefonservice
 • Flersproget personale
 • Penge skab
 • Wake-up calls
 • Rejsebureau med transport
 •  

Hotel Plaza Campeche – Campeche

Hotel Plaza Campeche tilbyder høj kvalitet, elegance, komfort og sikkerhed. Beliggende i det historiske centrum af byen og havnen i Campeche, overfor parken San Martin, strategisk placeret i hjertet af al kommerciel, kulturel og turistaktivitet i byen, med alle de tjenester, der tilbydes af moderne hoteller.

Vi garanterer et behageligt og behageligt ophold, og at sans for detaljer er at give vores gæster en følelse af at “komme hjem”. Computer-, telefon- og sikkerhedssystemer er den nyeste generation, som vil give effektivitet, hurtighed og effektivitet i check-in og checkout, såvel som under hele dit ophold.

Udtalelser

Et fremragende hotel, personligt, meget præsentabelt. Kan anbefales af rejsende på egen hånd.

Anden gang opholder sig her. lidt luksus i Mexico, før man rammer et andet ruinsted af mayaerne. Tæt nok på centrum og stille. Super opmærksomhed på detaljer.

 • Gratis Wi-Fi overalt på ejendommen
 • 24-timers reception
 • Restauranter
 • Gratis parkering på stedet
 • Konference- og mødefaciliteter
 • Room Service
 •  Stuepigeservice
 • Telefonservice
 • Flersproget personale
 • Penge skab
 • Wake-up calls

Hotel El Castellano – Merida

Gamma er et nyt hotelkoncept, der kombinerer det bedste fra to verdener – charmen fra et lille lokalt hotel og Fiesta Inn-kædens opbakning. I disse rum designet til et unikt ophold kan du føle varmen fra vores service og nyde spændingen ved at være på en destination med smagen af ​​Mexico. Værn om mange uforglemmelige øjeblikke på Gamma by Fiesta Inn Mérida El Castellano. Hotellet er beliggende i det historiske centrum, hvor smagen, magien og den ekstraordinære rigdom af Yucatán-kulturen bor. Det har 160 komfortable værelser, et businesscenter, fitnesscenter, swimmingpool, restaurant, bar og fuldt udstyrede mødelokaler til arbejdsgrupper og særlige begivenheder. Gamma by Fiesta Inn Mérida El Castellano er et miljøvenligt hotel, så det er et 100 % røgfrit hotel.ABC Medical Center, vores protokoller allieret. ABC Medical Center, der har været førende inden for bedste medicinsk praksis i mere end 130 år, har dedikeret til at tage sig af deres patienters sundhed, og har hjulpet POSADAS med udviklingen af ​​forebyggelses-, hygiejne- og desinfektionsprotokoller, der gør det muligt for gruppen at garantere deres personales sikkerhed og gæster. Bemærk venligst, at indtjekningstiden er kl. 15.00 og udtjekningstid er kl. 12.00.

 • Udendørs swimming pool
 • Gym
 • Gratis Wi-Fi overalt på ejendommen
 • 24-timers reception
 • Restauranter
 • Gratis parkering på stedet
 • Konference- og mødefaciliteter
 • Room Service
 •  Stuepigeservice
 • Telefonservice
 • Flersproget personale
 • Penge skab
 • Wake-up calls

Flyrejser til Solformørkelse i Mexico

Om flyrejser

Indenrigsflyrejser i Mexico, udføres med AeroMexico, der er Mexicos internationale luftfartsselskab.
Indenrigs Flyrejser i Mexico er indeholdt i rejsens pris.
Flyrejser fra Danmark til Mexico City og retur fra Mexico City eller Cancun (i forbindelse med tillægsrejse) er ikke med i rejsens pris. Vi vil give tilbud på disse flyrejser ca. 300 dage før afrejse. (Det er ikke muligt at kunne booke fly fær 300 dage før afrejse)
Flyrejser fra Danmark til Mexico og retur vil blive afviklet enten med Lufthansa via Frankfurt eller med Air France via Paris 

Har man købt tillægsrejse til Yucatan halvøen, vil Air France blive benyttet.

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Viva Mexico

Viva Mexico Udflugter

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION