Royal Rajasthan

Highlights

Indeholdt i rejsen

12 dages fatastisk rejse igennem Rajasthan, hvor man kommer til de gamle byer hvor de mægtige paladser findes, flere stadigvæk beboet af de oprindelige familier eller efterkommere af Maharajaer.

Rejsen starter i Delhi, men begiver sig hurtigt videre til Agra, Jaipur, Khimsar, Jaisalmer, Jodhpur og Audaipur.

Rejsen slutter igen i Delhi, inden man flyver hjem igen.

En oplevelsesrejse af de helt store blandt rejser til Indien, hvor man virkelig får oplevet landet og den indiske historie omkring de mægtige herskere og den enorme rigdom de stadigvæk besidder.

Rejsen forgår for det meste i bil eller minibus, hvor man får muligheden for at opleve landet, og ikke kun byerne.

Rejsen tilbyder ophold i 2 forskellige hotelkategorier, den ene med 4 stjernet hoteller, den anden med 5 stjernede hoteller.

Royal Rajasthan

Dag 1 –  Afrejse fra København
Afrejse med Finnair AY2266 kl. 17:10 til Helsinki.

I Helsinki er der transfer til Finnair AY021 til Delhi, med afgang kl. 20:10.

Dag 2 – Ankomst til Delhi
Ankomst til Delhi med Finn Air AY021 kl. 05.25.

Ankomst og modtagelse ved rejseleder og efterfølgende  transport til hotellet.

Tidlig check in på hotellet.

Formiddagen er til at slappe af i.

Om eftermiddagen på tur i Delhi.

Besøg i Qutub Minar (historisk konstruktion af et vartegn i 1199, Qutub-ud-Din byggede Qutub Minar enten som et sejrstårn eller som en minaret til den tilstødende moske. Fra bunden med en diameter på 14,32 m. bliver den smallere til 2,75 m. i diameter i en højde af 72,5 m).

Herefter besøges Humayuns grav (Denne grav, der blev bygget af kejser Humayuns kone, tog otte år at gennemføre og betragtes som et eksempel på den tidlige Mughal-arkitektur. Kejserens kone, Begai Begum, blev selv begravet i graven.

Kombinationen af ​​hvid marmor og rød sandsten var en stor indflydelse på senere Mughal-arkitektur. Det betragtes generelt som en prototype af den berømte Taj Mahal fra Agra.

Efter dette køres til India Gate (I midten af ​​New Delhi står den 42 m. høje India Gate, en “Arc-de-Triomphe” som Archway midt i en krydsning. Næsten ligesom dens franske modstykke i Paris.

Den er et minde for de 70.000 indiske soldater, der mistede deres liv som soldater i den britiske hær under den første verdenskrig og bærer navnene på mere end 13.516 britiske og indiske soldater dræbt på den nordvestlige grænse i den afghanske krig i 1919.

Retur til hotellet.

Dag 3 – Delhi  – Agra
Efter morgenmad på hotellet, kørsel til Agra, ca. 4 timer.

Ved ankomst til Agra er der check in på hotellet.

Om eftermiddagen samling, og besøg på Agra Fort.
Agra Fort, hvor man starter med at gå igennem de imponerende portanlæg og ind i denne kongelige bolig.

På vej til fortet, kørsel igennem byen, hvor man er vidne til det lokale liv og basarer (markeder) samt den alm. trængsel i det daglige Indien.

Agra Fort er et UNESCO Verdens Arv. Fortet er også kendt som Lal Qila, Fort Rouge og Røde fort i Agra. Det ligger omkring 2,5 km nordvest for det meget mere berømte søstermonument, Taj Mahal.

Sent på eftermiddagen fortsætter vi med at besøge det storslåede monument af kærlighed – Taj Mahal, der blev bygget af en kejser til minde om sin elskede dronning. Bygningen af ​​Taj Mahal begyndte i 1631 og antages at have taget 22 år at gennemføre, med over 20.000 håndværkere, der arbejdede døgnet rundt.

Hvad der gør Taj Mahal unik er dets perfekte proportioner, tydelige femininitet, konstruktionsmedium og ornamentik. Dens marmor ydre reflekterer roser og gyldne farver ved solopgang og solnedgang, mens det er blændende hvidt om dagen.

Sidst på dagen retur til hotellet.

Dag 4- Agra – Jaipur
Check ud af hotellet efter morgenmad.

Kørsel i minivan mod Jaipur.

På vej mod Jaipur, stoppes ved Fatehpur Sikri, som man besøger.
Fatehpur Sikri. – Den kejserlige by fra Mughal-dynastiet mellem 1571 og 1584.

Fatehpur Sikri blev bygget af Mughal-kejseren Akbar. Den Arkitektoniske storhed i denne øde by kan ikke beskrives med ord, og man kan kun opleve auraen i dens storslåede bygninger ved at se dem.

Efter en time til halvanden, køres videre mod Jaipur.

Ankomst og check in på hotellet.

Jaipur  der er kendt som den ”lyserøde by”, er hovedstaden i den farverige stat Rajasthan. Byen er fra starten vel planlagt af den lokale Maharaja. Når man kører gennem den gamle del af byen, vil man være vidne til et leben uden sidestykke. Byen er et kalejdoskop af farve og lyd.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 5- Jaipur
Efter morgenmad på hotellet, forlades hotellet for en halv dags udflugt til det inspirerende Amber Fort.

Amber Fort er et fantastisk eksempel på Rajput-arkitektur med sine terrasser og voldanlæg afspejlet i Maota-søen nedenfor. Fortets indre har forskellige kongelige haller dekoreret med kompliceret elfenben, spejl og glas, komplementeret med udsøgte vægmalerier.

Senere om eftermiddagen vover man sig ind i byen, denne gang på en bytur.

Man besøger City Palace Museum, hvor man kan se en imponerende blanding af traditionel Rajasthani og Mughal Art. Museet er strålende med sin samling af tøj fra de kongelige fyrster, tæpper, et arsenal af gamle våben samt miniatyrmalerier, der portrætterer retsscener, kampscener og processioner.

Paladset er en blanding af Mughal og Rajasthani arkitektur, og den kongelige familie bor stadig i en del af paladset.

På tværs af vejen fra paladserne ligger den berømte “Jantar Mantar”, et af ​​de fem observatorier i Indien. Bygget af Sawai Jai Singh, er dette et af ​​de største og bedst bevarede.

Det mest bemærkelsesværdige  instrument er Brihat Samrat yantra Sundial, en imponerende gul bygning længst til højre for observatoriumskomplekset, som har en 27 m. høj gnomon-arm indstillet i en vinkel på 27 grader.

Skyggen, som dette giver, bevæger sig op til 4 m. på en time, og hjælper med til beregningen af ​​lokal og meridian passetid og forskellige attributter for de himmelske legemer, herunder afbøjning af et himmelsk legemes vinkelafstand fra den himmelske ækvator og højde.

Herefter tilbage til hotellet.

Aftenen er på egen hånd.

Dag 6- Jaipur – Khimsar
Efter morgenmad, check ud af hotellet.

Herefter køres mod Khimsar, en køretur på ca. 285 km., der vil tage omkring 6 timer.

Der gøres holdt undervejs, flere gange.

Ankomst til Khimsar midt på eftermiddagen.

Efter check in på hotellet, er der bagefter en byrundtur i Khimsar.

Landsbyen khimsar giver et fremragende udgangspunkt for at udforske Nagaur-distriktet, der ligger midt mellem Jodhpur og Bikaner.

Det historiske fort ved Nagaur er et smukt malerisk sted. Den gamle by har flere moskeer, hvoraf den ene blev bestilt af kejser Akbar.

Nagaur-kvægmessen er en vigtig kulturel begivenhed i regionen, og den trækker et stort antal lokale mennesker, der kommer for at handle og fejre begivenheder på denne vigtige messe.

Der overnattes på Khimsar Fort.

Khimsar Fort, fordelt på elleve hektar med spredte græsplæner, frugtplantager og åbne gårdspladser midt i klitterne, WelcomHotel Khimsar er uberørt og godt bevaret som en kongelig herregård. Fortet blev oprettet i det 15. århundrede.

Aftenen er på egen hånd.

Dag 7 – Khimsar – Jaisalmer
Efter morgenmad, check ud af hotellet.

Denne dag køres fra Khimsar til Jaisalmer, hvor man ankommer ved 14 tiden.

Check in på hotellet.

Eftermiddagen og aftenen til afslapning, eller man kan bevæge sig rundt i denne spændende by, og gøre oplevelser.

Byen Jaisalmer, der ligger i hjertet af Thar-ørkenen som et gyldent fatamogana, blev grundlagt af Rao Jaisal.

Et imponerende fort bygget i gul sandsten med alle sine fantastiske bygninger der ligger hævet op på klipperne og dominerer den ravfarvede by.

Navnet Jaisalmer fremkalder et levende billede af ren magi og ørkenens glans. Byen er berømt for Jaisalmer-fortet, Patwon-ki-Haveli, sandklitter og er ideel til kamelture og safari.

Dag 8 – Jaisalmer
Morgenmad på hotellet.

Om formiddagen er der byrundtur i Jaisalmer og besøg til Jaisalmer Fortet.

Fortet, i Jaisalmer blev bygget i det 12. århundrede og er en arkitektonisk drøm i gul sandsten, der ligger i den ensomme stilhed i Thar-ørkenen. Fortet består af flere fremragende udskårne Jain-templer.

Atmosfæren giver inspiration til alle mulige scenarier. Intet andet i Indien ligner Jaisalmer. Det gyldne farvede fort ligger som en vagtpost til den dystre ørken.

Om eftermiddagen besøges først nogle Havelis i Jaisalmer. Havelis er bygninger, stærkt bemalet med flotte vægmalerier.

Nathmalji-ki-Haveli, Haveli fra slutningen af ​​det 19. århundrede med indviklet arkitektur samt en udstilling af sublimt håndværk. De venstre og højre dele af palæet, som blev bygget af to brødre, er ikke ens, men er afbalanceret i design. De indvendige vægge er udsmykkede med pragtfulde miniatyremalerier.

Patwon-ki-Haveli, det mest omfattende og storslåede af alle Jaisalmer havelier. Det har udsøgte udskårne søjler og omfattende korridorer og kamre. En af lejlighederne i denne fem-etagers høje haveli er malet med de  smukkeste vægmalerier.

Sidst på eftermiddagen er man i ørkenen og kan ride på kamel.

Kørsel til Sam Sand Dunes, som er det smukkeste syn i ørkenen. En smuk række af bølgende sandklitter.

Ved ankomsten til klitterne stiger man på en kamel for at nyde en safari i Sand-klitterne og nyde det smukke syn af Solen, der går ned gennem klitterne.

Efter dette retur til hotellet.

Dag 9 – Jaisalmer – Jodhpur
Efter morgenmad check ud af hotellet.

Kørsel mod Jodphur, der nås ved 14 tiden.

Check in på hotellet.

Om Eftermiddagen en byrundtur i Jodphur, også kaldet den blå by, på grund af husenes farve, et andet tilknyttet navn er Sol Byen ”Sun City”, pga. det meget klare sollys der skinner over byen.

Byen har en indre meget tæt bykerne, med snævre gade, og fantastiske indkøbsmuligheder.
2 kæmpeslotte pryder byen, det gamle slot, hvor Maharaja familien boede indtil en gang i 1940’erne, og det nye, kæmpemæssige palads, der kan ses fra alle steder i byen.

Det gamle palads besøges om eftermiddagen. Et imponerende bygningsværk, fra det 14 århundrede, med et hav en underfundige værelser, med fantastiske udsmykninger. Paladset er også et museum, der viser store samlinger af våben, sølv, og en mængde forskellige transportmidler brugt igennem tiderne. Når man er i paladset, kan man sagtens fornemme, hvorfor den stadigvæk eksisterende Maharaja familie, er flyttet til mere moderne faciliteter.

Paladset, ligger hævet over byen, og fra en af de mange udhængte karnapper, har man en stor udsigt over byen, og kan med egne øjne se, hvorfor byen hedder den blå by.

Det nye palads, der blev færdigt i 1943, er en af verdens største private boliger. Paladset har 347 værelser.
Den nutidige Maharaja bor i en del af paladset. En anden del af paladset er blevet til et luksushotel, der administreres af Taj Hoteller, et luksus brand i Indien.

Der er adgang til hotellet, og man kan gå ud i den store park.

Om aftenen er man på egen hånd.

Dag 10 – Jodhpur – Ranakpur – Udaipur
Morgenmad på hotellet og check ud.

Kørsel fra Jodphur via Ranakpur for at se Rankpur templerne til Udaipur.

Ranakpur er en landsby nær Sadri by i Pali-distriktet i Rajasthan i det vestlige Indien. Det ligger mellem Jodhpur og Udaipur, i en dal på den vestlige flanke af Aravalli bjergene.

Ranakpur er kendt for sit marmor Jain-tempel og for et meget ældre soltempel, der ligger overfor det førstnævnte. Det berømte Jain-tempel ved Ranakpur er dedikeret til Adinatha (religion).

Lysfarvet marmor er blevet brugt til opførelsen af ​​dette storslåede tempel, der optager et område på cirka 60 x 62 meter. Templet med sine karakteristiske kupler, shikhara, tårne ​​og kupler.  Det ligger majestætisk på en bakke. Over 1400 marmorsøjler, udskåret i udsøgte detaljer, understøtter templet.

Efter at have set dette, køres videre mod Udaipur, som man ankommer til midt på eftermiddagen.

Check in på hotellet og tid til at slappe af.

Dag 11 – Udaipur 
Morgenmad på hotellet.

Efter morgenmad byrundtur i Udaipur, og besøg på det største palads i Rajahstan.

Udaipur er en cool oase i det tørre hjerte af Rajasthan. Det er sandsynligvis den mest romantiske by i en stat, hvor enhver by har en romantisk eller eksotisk historie at fortælle.

Det enorme bypalads, der tårner sig over søen Pichola, er det største paladskompleks i Rajasthan. Selvom det er en konglomerat af bygninger, der er bygget af successive herskere, lykkes det at bevare en overraskende ensartethed i design og giver en fin udsigt over søen og byen fra øverste terrasser.

Om eftermiddagen tages et afslappet krydstogt i små både (delingsbasis med andre gæster) på den rolige og smukke Pichola-sø.

Øens palads ved søen kaldet Jagmandir Palace er ganske fascinerende.

Bredden af ​​søen giver interessante glimt af det daglige badning og tøjvask, der finder sted her.
Ser man hen over søen, med byen og dens store palads, der stiger op bag øens palads, er en scene med sjælden skønhed.

Du vil også have tid til at tilbringe på det travle marked, der ligger bag City Palace komplekset.
Paladset i søen, er blevet brugt i en James Bond film, med Roger More.

Efter dette retur til hotellet.

Dag 12 – Udaipur – Delhi
Efter morgenmad på hotellet, check ud og transfer til lufthavnen.

Afrejse med Air India kl. 11:30 til Delhi.

Ankomst til Delhi kl. 13:25.

I lufthavnen modtages man af guiden, og der er arrangeret en tur til Gamle Delhi der oprindelig var en by omgivet af mure.

Mughal-kejseren Shah Jehan skiftede i 1650 Mughal-hovedstaden fra Agra til Delhi. Shah Jehan, der var i besiddelse af et udsøgt talent, især inden for arkitektur, skabte den spændende by og omformede Delhi.

Her passerer man gennem Røde Fort (udefra) det mest overdådige Fort og palads i Mughal Empire. Fortet er Shah Jehans symbol på magt og elegance, bygget bag røde sandstenvægge. Dens hovedport (Lahore Gate) vender mod Chandni Chowk, den evigt overbelastede avenue mod vest fra Røde Fort er fyldt med snoede veje, små gader og overfyldte basarer.

Hvis man kigger gennem en port ind i en smal gade, kan man se en mand blive barberet, sølv vejes eller enhver anden tænkelig form for intens handel.

Man besøger også Jama Masjid (den største moske i Indien), Chandni Chowk og det travle og farverige marked i den gamle by.

Chandni Chowk var det kommercielle centrum af Delhi i den gamle tid, og du vil se det komme til live om morgenen, når handelsdagen starter.

Raj Ghat & Gandhi Museum (Raj Ghat har et simpelt mindesmærke for Nationens far, Mahatma Gandhi Der afholdes en mindehøjtidning her hver fredag.

Den første premierminister i Indien, Jawahar Lal Nehru, blev også kremeret nord for mindesmærket ved Shanti Van (Fredsskov). Området er nu en smuk park mærket med træer.

Zinat-ul Masjid (de smukkeste af moskeer) står over Raj Ghat.

Der er inkluderet en tur i Rickshaw igennem området.

Retur til hotellet.

Aftenen er på egen hånd.

Dag 13 – Delhi – København
Efter morgenmaden kørsel til lufthavnen, for at flyve med Finn Air kl. 10.40 til Danmark, via Helsinki.

Rejseinformation

Med i prisen:

 • Flyvning fra København med Finnair via Helsinki til Delhi i økonomiklasse t/r 
 • Flyvning med Air India fra Udaipur til Delhi i økonomiklasse
 • Program og udflugter som beskrevet i programindholdet
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under hele opholdet
 • Dansk  Rejseleder ved 10 deltagere (grupperejse)
 • Ved individuel rejse, er der engelsktalende lokal indisk guide med under hele opholdet i Indien
 • Fortæring som nævnt i programmet,  12 x morgenmad
 • Kørsel i egen bus eller minvan med chauffør
 • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse på de angivne hoteller
 • Kendte skatter og afgifter

Ikke Med i prisen:

 • Visum til Indien,
 • Rejse- og Afbestillingsforsikringer
 • Drikkepenge til guide og chauffører
 • Individuelle fly ikke inkluderet (pristilbud gives)
 • Forbrug af service på hoteller, såsom telefoni, internet (hvis gebyr), vask, minibar mm.
 • Drikkevarer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler (Indien kun 15 kg.)
 • Ansvar for indkøb og forsendelse
 • Ekstraarrangementer
 • Det kan forekomme at seværdigheder kræver betaling for foto, dette er ikke inkluderet

Royal Rajasthan

Grupper af minimum 10 personer skal være tilmeldt for at rejsen gennemføres.

Ved 10 personer er der dansk rejseleder med.

Se hotelkategori valg længere nede.

AfrejseHjemrejsePris kr.Enk vær tillægTur id
14.09.202126.09.202113.590,-4.750,-SRrrI2101 Option A
05.10.202117.10.202114.675,-4.750,-SRrrI2102 Option A
09.11.202121.11.202114.675,-4.750,-SRrrI2103 Option A
07.12.202119.12.202115.600,-4.750,-SRrrI2104 Option A
14.09.202126.09.202115.750,-7.200,-SRrrI2101 Option B
05.10.202117.10.202118.750,-7.200,-SRrrI2102 Option B
09.11.202121.11.202118.750,-7.200,-SRrrI2103 Option B
07.12.202119.12.202119.685,-7.200,-SRrrI2104 Option B

Individuelle rejser er for mindre end 10 personer.

Individuelle priser er uden internationale fly.

For 2 personer eller mere er prisen for ophold i delt dobbeltværelse.

Ønsker man enkeltværelse i forhold til prisen i delt dobbeltværelse er der et tillæg for at bo i enkeltværelse.

Ønsker man at bo på et hotel efter eget valg, send en forespørgsel og Sinex Rejser giver et tilbud på rejsen med ønsket hotel
(Individuelle priser er vejledende).

Pris i dkkPerioder 
AntalSeptember 2020Oktober – November 2020December 2020Enk vær tillæg
10 eller flereOption AOption AOption AOption A
12.800,-13.880,-13.800,-4.750,-
10.400,-11.530,-11.530,-4.750,-
6 x9.460,-10.580,-10.580,-4.750,-
8 x9.180,-10.380,-10.380,-4.750,-
10 eller flereOption BOption BOption BOption B
14.710,-17.960,-17.960,-7.200,-
12.230,-15.600,-15.600,-7.200,-
6 x11.340,-14.680,-14.680,-7.200,-
8 x11.250,-14.460,-14.460,-7.200,-

Hoteller

By/ Antal nætter

Hotel / Vær. type – Option A – Mix of 4 Stjerne & 5 Stjerne Standard

Hotel / Vær type Option B  –5 Stjerne Standard

Delhi / Tidlig check in + 1 nat

Vivanta by Taj Dwarka /  Superior Charm Room or similar

Le Meridien / Deluxe Room or similar

Agra / 1 nat

Crystal Sarovar Premiere / Deluxe Room or similar

Courtyard by Marriott / Deluxe Room or similar

Jaipur / 2 nætter

Lemon Tree Premier / Superior Room or similar

Marriott / Deluxe Room or similar

Khimsar / 1 nat

Khimsar Fort /  Standard Room or similar

Khimsar Fort /  Standard Room or similar

Jaisalmer / 2 nætter

Fort Rajwada / Deluxe Room or similar

Marriott Resort / Oasis View Room or similar

Jodhpur / 1 nat

Fairfield Marriott / Deluxe Room or similar

Indana Palace / Executive Room or similar

Udaipur / 2 nætter

Justa Rajputana / Deluxe Room or similar

The  Lalit /  Valley View Room or similar

Delhi / 1 night

Vivanta by Taj Dwarka /  Superior Charm Room or similar

Le Meridien / Deluxe Room or similar

Tilkøb: Half Board for Option A (Middag på hotellet inkluderet alle dage) Kr. 1.500,- pr. person.

Tilkøb: Half Board for Option B (Middag på hotellet inkluderet alle dage) Kr. 2.100,- pr. person.

Fra det røde fort i agra

Taj Mahal i Agra

Jaisalmer

Det gamle palads i jodhpur

Kamelridning i sandklitter

Khimsar fort hotel

Paladset i Udaipur

jaswant thada i jodhpur

Ranakpur templet på vej mod udaipur

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Royal Rajasthan

Royal Rajasthan Udflugter