Det Autentiske Kina 14 dage

Det Autenstiske Kina er ny spændende rejse der går til 5 af Kinas absolut bedste turistseværdigheder.
Rejsen går fra København til Beijing.
Rejsen i Kina vil udelukkende forgå med tog, fra sted til sted, hvor man benytter de hurtige tog der kører afsted med omkring 300 km i timen.
Beijing den skønne kinesiske hovestad med parker og gamle seværdigheder og ikke mindst den store mur lige nord for byen.
Inde i selve Beijing ligger seværdighederne fra Ming og Qing kejsertiden, med Den Forbudte By, Himlens Tempel, Sommerpaladset og mange flere
Efter nogle dejlige dage i Beijing, hvor muligheden for at opleve den gamle kejserbys store seværdigheder er til stede,
tages der med toget mod sydvest til den gamle by Pingyao

Highlights

 • Direkte fly til Beijing og hjem fra Shanghai
 • Kørsel med højhastighedstog i Kina
 • 4 stjernet hoteller
 • Unikke oplevelser af det ægte Kina

Hoteller

Beijing: Dong Fang Hotel http://www.dongfanghotelbeijing.cn/
Pingyao: Tianyuankui Guesthouse http://www.pingyao-hotels.com/en/hotels/Tian_Yuan_Kui_Hotel_Pingyao.html
Xi’an: Skytel Hotel http://sxaxa.skytelhotels.com/EN/corporate/
Louyang: Holiday Inn Express Kiayuan https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/luoyang/lyaex/hoteldetail
Suzhou: Suzhou Friendship Hotel https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=Suzhou+Friendship+Hotel+Suzhou
Shanghai: Holiday Inn Express Putou https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/cn/zh/shanghai/shgpt/hoteldetail?cm_mmc=ex-_-CNEN-_-shgpt

Det Autentiske Kina 14 dage

Dag 1 
København
Afrejse med SAS SK995 kl. 21:00 fra København til Beijing

Dag 2
Beijing
Ankomst til Beijing International Airport kl. 11:55.
Her modtagelse ved guide, og transport til hotellet
Check in, og til værelset.
Resten af dagen er til at slappe af i.

Dag 3 
Beijing
Efter morgenmad på hotellet, er der udflugt til Himlens Tempel (Tiāntán), hvor man både ser parken og de forskellige tempelkomplekser
tilbage fra Ming kejsernes tid (1368 – 1644).
Efter dette køres til Den Himmelske Freds Plads, efter signende den største plads i en bymidte, 44 hektar stor. Nogen tid tilbringes her, for at opleve
pladsens storhed, og se de flotte bygninger omkring pladsen. Blandt andet ligger Folkrekongressen her, som er Kinas Nationalforsamling.
Herefter går turen ind i Den Forbudte By, der ligger i nordenden af pladsen. Den Forbudet By, er det største paladskompleks i verden,
og har været residens for de kinesiske kejsere fra 1420 – 1911. 27 kejsere har regeret herfra siden det blev færdigt i 1420.
Efter den Forbudte By, tager man en forfriskende tur til de gamle Hutonger i Beijing. En gang var hele Beijing blot snævre gader (Hutonger),
med lav bebyggelse. Idag er de fleste væk, men heldigvis, er der områder tilbage, så man kan nyde den specielle atmosfære her.
Slut efter dette, og der er transport tilbage til hotellet, sikkert for at slappe af oven på den lange dag.

Dag 4 
Beijing
Efter morgenmad på hotellet, tager man lidt tidligere afsted, idet turen i dag går til Den Store Mur, nord for Beijing.
Mursekstionen der skal besøges, hedder Mutianyu. Man regner med at tilbringe ½ delen af dagen på muren, der ligger i et meget smukt terræn.
Muren i idisse  områder er opført under Ming Dynastiet, for ca. 600 år siden.
Efter at være kommet ned fra muren, går turen i dag videre til det berømte Sommerpalads, nordvest for Beijing.
Sommerpaladset er den bedst bevarede kejserlige have i Kina, også en af de største. Sommerpaladset stammer fra Qing kejserne (1644 – 1911), og er en anlagt have (park) på 270 haektar. 3/4 del af haven er en sø, ved navn Kunming Søen.
Turen går igennem haven, hvor man ser de forskellige områder, der hver især har været benyttet til forskellige ting. Sommerpaladset blev benytte af kejserfamilierne, når det blev for varmt at være inde i Beijing.
Efter dette besøg, køres der tilbage til hotellet, og et velfortjent hvil.

Dag 5
Beijing – Pingyao
Efter morgenmad på hotellet, checker man ud af hotellet.
Herefter er der transport til Den vestlige Banegård, for at tage med Hurtigtog G605 kl. 10:28 til Pingyao.
Toget kører til tider med 310 km. i timen, så landskabet flyver nærmest forbi.
Ankomst kl. 14:32 til Pingyao.
Pingyao, er en helt speciel by, med en næsten intakt bymur, der strækker sig 7,5 kilometer rundt om den gamle bykerne.
Byen er som et tidsbillede af tiden for 200 – 150 år siden under Quing kejsertiden. Smalle gader,
med lave huse, alle velbevarede som da de blev bygget fro 200 år siden.
Guiden står og venter på banegården, og der er transport til hotellet og check in.
resten af dagen er på egen hånd. Hotellet ligger inden for bymuren, óg det er spændende at gå på egen hånd ud i byen.

Dag 6
Pingyao
En spændende dag i det gamle Kina.
Efter morgenmad på hotellet, kører man først til den meget berømte Qiao gårdhavehus kompleks, der er et af de største og bedst bevarede gårdhavehuse i Kina. Komplekset blev benytte til optagelserne af den berømte film, Under Den Røde Lygte af den berømte kinesiske filminstruktør Zhang Yimou.
Familien Qiao, var for 200 – 100 år siden, en af de rigeste familier i Kina, der levede af handel og bankvirksomhed. De forskellige huse i komplekset, fortæller hver deres historie om hvad de har været benyttet til. Et virkelig godt tidsstudie.
Efter dette spændende besøg, køres den korte vehj tilbage til Pingyao, hvor man bl.a. skal besøge Kinas første bank, der måtte lave valutahandel, Rishengchang Exchange Shop, etableret i 1643. Banken er desværre ikke eksisterende mere, den gik fallit omkring begyndelsen af det 20. århundrede, under sammenbruddet af det sidste kejser dynasti i Kina. Men bankens gamle bygninger, med en stor udstilling af hvordan man drev pengevirksomhed den gang er intakt.
Efter dette interessante og oplysende besøg, er der gåtur i Ming Qing Street, den gamle handelsgade i Pingyao. Stadigvæk med stor handel, og et have a forretninger. Vil man gerne følges tilbage til hotellet, bliver man det, men ellers kan man fortsætte med at gå rundt op opleve byen bagefter.
Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 7
Pingyao – Xi’an
Efter morgenmad på hotellet, checker man ud.
Herfetr er der transport til Pingyao banegård, hvor man igen tager med hurtigtoget, denne gang til Xi’an.
Togafgang med tog D2561, kl. 10:01.
Ankomst til Xi’an Nordlige Banegård kl. 13:03.
Xi’an Kinas historiske vugge. Her i disse områder opstod det første samlede Kina i år 221 før Kristus, da kejser Qin Shi Huangdi, erobrede
5 andre konegriger og lavede det første Kina, og udråbte sig selv til den første kejser af Kina. Xi’an har været regeringsby i Kina,
indtil omkring år 11 hunderede.
Efter ankomst til Xi’an, er der transport til hotellet, og check in.
Om eftermiddagen er der udflugt til Xi’an bymur, den bedst bevarede bymur i Kina. Ca 14 kilomete lang. Man kan gå eller cykle hele vejen rundt.
Efter besøg på bymuren, ategr man til det gamle muslimske kvarter, for at se den berømte moske fra det 6. århundrede.
Området ligger centralt i Xi’an, ikke langt fra det absolutte midtpunkt i byen Klokketårnet. Efter besøg i moskéen er man på egen
hånd resten af dagen. Hotellet ligger centralt, ikke langt fra klokketårnet, og kan findes på gåben i løbet af 20 minutter.

Dag 8
Xi’an – Luoyang
Efter morgenmad på hotellet og Check ud, er dagen afsat til et af turens absolutte højdepunkter, nemlig at se de berømte terracotta soldater fra kejser Qin Shi Huangdis gravmæle.
Museet for soldaterne ligge ca. 50 minutters kørsel udenfor Xi’an. Museet består af flere forskellige store haller, hvor soldaterne står i.
Hver soldat står nøjagtig der hvor han blev stillet for 2200 år siden. Alle soldater er blevet samlet igen, idet et oprør kort efter at
kejserene var død i år 206 før kristus, brød ind i paladset, og slog alle soldaterne i stykker. I 1974, blev de ved et tilfælde opdaget igen,
og siden da har man udgravet omkring 3.000 soldater, og smlet dem. Det menes at der ligger ca. 8.000 soldater i alt i området.
Det er enestående at se disse soldater, alle omkring 1.80 meter høje stå i geled i det forskellige haller.
Efter besøget på museet, kører man ind mod Xi’an igen, og på vejen besøges den game pagdo, Store Vildgås Pagoden,
der stammer fra det 6. århundrede. Pagoden står i et kloster. Pagoden havde betydning som bibliotek, da den blev bygget,
til at rumme et have af skrifter om den Buddhistiske lære, som blec bragt til Xi’an under Tang Dynastiet, 617 – 908.
Herefter til Banegården, og med tog G2024 til Luoyang kl. 18:58
Ankomst til luoyang kl. 20:22
Transport til hotellet
Check in

Dag 9
Louyang
Efter morgenmad på hotellet, tager man til de berømte Longmen Grotter ca. 12 km syd for Louyang. Grotterne der ligger i bjergene Xiangshan og Longmenshan, indeholder et hav af skulpturer af Buddhistisk islæt. Disse grotter er bland´t de 3 største seværdigheder indenfor grotter i Kina.
Senere på dagen tager man til det berømte Shaolin Tempel, hjemstedet for Shaolin munkene, der er kendetegnet for deres fysiske kunnen og kampsport. ved klostret findes den berømte skov af pagoder, der kan bese samtidig.  Klostret er påbegynd i 1512, og stadifgvæk et levende klostre, med mange munke tilknyttet.
Sidst på dagen tilbage til hotellet og afslapning.

Dag 10
Luoyang – Suzhou
Efter morgenmad og check ud af hotellet, er der lidt tid på egen hånd, inden man tager til banegården i Luoyang. Her køres der med hurtigtog G1922 kl. 11:55 til Suzhou i Jiangsu Provinsen. Ankomst til Suzhou kl. 17:08.
Efter ankomst til Suzhou, transport til hotellet, check in og på egen hånd.
En nem og stilfærdig dag.

Dag 11  
Suzhou
Efter morgenmad på hotellet, tager man først til en af de smukkeste haver i Kina. Man siger de bedste haver i Kina, ligger syd for Yangtze, og det gør Suzhou. Det er dog ikke helt sandt, idet man regner de de 2 bedste haver i Kina for at være Sommerpaladset i Beijing og Sommerpaladset i Chengde, lidt nordøst for Beijing, for værende nr. 1 og 2. Men Den Ydmyge Administrators Have som man besøger i dag, er en privat have, hvor de 2 andre er kejserlige haver. Haven er grundlagt i 1513, men først færdigbygget flere år senere. haven er på 5,1 hektar, men i dag delt op i 3 sektioner, idet haaven på et tidligt tidspunkt blev tabt i spil, af grundlæggerens søn, til 3 andre spillere, der delte haven op i 3 dele. Men ligemeget, så er haven utrolig smuk og velanlagt. Man får her oplevelsen af den kinesiske havekunst i fuld udstrækning, med alle de facetter, der gør disse haver specielle.
Senere efter besøget i haven, er der sejltur på Grand Canal, som skære tværs igennem Suzhou. Man står af i Pinjiang Road. Pingjiang Road, er den gamle del af Suzhou, med kanaler og broer, meget velbevaret. Man får her virkelig forklaringen på hvorfor Mrco Polo, der besøgte byen i 1276, kalder den for Østens Venedig.
Dagen slutter af med et havebesøg mere, hvor man besøger Lingering Garden. lige uden for den berømte byport Panmen Gate.
Tilbage til hotellet, og på egen hånd.
Man kan aftale med guiden at komme på besøg i en silkefabrik, hvis man har lyst til det. Suzhou, er Kinas silkeby nr. 1, og de fineste silker laves i denne by.

Dag 12
Suzhou – Shanghai
Efter morgenmad på hotellet, og check ud, er der transport til banegården i Suzhou.
Med tog G7403 kl. 09:39 til Shanghai Hongqiao Station. Ankomst til Shanghai kl. 10:18.
Så har man kørt 110 km. og er i Shanghai på 39 minutter. her kan man føle sig som en pendler, der tager toget på arbejde i Shanghai hver morgen, men nyder freden og idyllen i den knap så hektiske by Suzhou.
Fra banegården til hotellet er der transport, og resten af dagen er på egen hånd.
Hotellet ligger centralt, og tæt ved en Metro Station. Shanghai Metro er verdens største Metro, og kan med stor succes anbefales, til at komme rundt med.

Dag 13 
Shanghai
Efter morgenmad på hotellet, er det udflugtsdag.
Først tager man til Templet hvor den berømte Buddha lavet af hvid jade står. Buddhaen er ca. 190 cm høj, og er en siddende Buddha, belagt med ædelstene i mange farver. Jaden stammer fra Burma eller Myanmar. Der findes andre berømte Buddha figurer i templet, der stammer fra det 19. århundrede.
Foruden Buddhaerne af jade, indeholder templet mange andre effekter, og er bygget op som et traditionelt buddhistisk tempel.
Efter dette besøg tager man til den anden side af Huangpu floden, for at se det kendte TV tårn, der også går under navnet Orientens Perle. Tv tårnet er det 3. højeste TV tår i verden, med en højde på 468 meter.
Herefter går turen ti det gamle Shanghai og basaren der.
der bliver også tid til at besøge Yu Yuan haven midt i det gamle Shanghai. En smuk have fra Ming tiden.
Basaren eller shopping street i det gamle Shanghai, er et spændende sted, med små forretninger, hvor man kan købe alle mulige morsomme og naturligvis også spændende ting.
Dagen sluttes af med en gårtur på the Bund, den smukke havnepromenade lang med Huangpu floden. Man er på Puxi siden af floden, og går langs med de spændende bygninger fra begyndelsen af det 20. århundrede. 
Bygningerne er i stor kontrast til bygningerne på den anden side af floden, Pudong siden, hvor de store højhuse findes, her hvor Kinas højeste bygning Shanghai Tower med sine 632 meter rager op.
Til slut tilbage til hotellet.

Dag 14 
Shanghai – København
Efter morgenmad på hotellet, er det check ud tid, og afrejse. Kørsel til lufthavnen kl. 09:30 til Shanghai Pudong Lufthavn.
Flyvning med SAS SK998 kl. 13:20 til København.
Ankomst til København kl. 18:30

Rejseinformation

Med i prisen:

 • Flyrejse København – Beijing med SAS i økonomiklasse
 • Flyrejse Shanghai – København med SAS i økonomiklasse
 • Togrejse med hurtigtog Beijing – Pingyao – Xi’an – Louyang – Suzhou – Shanghai på 2. klasse
 • 3 overnatninger i Beijing
 • 2 overnatninger i Pingyao
 • 1 overnatning i X’an
 • 1 overnatning i Louyang
 • 2 overnatninger i Suzhou
 • 2 overnatninger i Shanghai
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Udflugter med entre i henhold til nedenstående program
 • Transfers som beskrevet
 • 12 x morgenmad
 • Udflugter og transfers med engelsktalende lokalguide (ved 15 tilmeldinger til rejsen er der dansk rejseleder med på hele turen)
 • Kørsel i egen bus med air condition

Ikke Med i prisen:

 • Rejse- og afbestillingesforsikringer’
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom kufferthjælp, minibar, vask, internet afgift (hvis der er ekstra beatling for dette) mm.
 • Enkeltværelsestillæg
 • Fortæring ud over 12 x morgenmad
 • Opredningstillæg (I kina tager man ekstra for at have en ekstra seng i      værelset)
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyvninger i henhold til luftfartsselskabernes regler
 • Fragt og forsendelse
 • Beijing – Pingyao – Xi’an – Louyang – Suzhou – Shanghai i samme rejse
 • Historiske og kulturelle seværdigheder uden lige, de bedste i Kina.
 • Alle rejser imellem byer  med hurtigtog
 • Man får set Kina fra landjorden
 • Fantastisk rejse, gå ikke glip af den rejse

Afrejsedatoer for grupperejsen 14 dage.

Grupper minimum 10 personer skal være tilmeldt
for at rejsen gennemføres.
Ved 15 personer er der dansk rejseleder med.

Det Autentiske Kina

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Afrejse Hjemrejse Pris kr. Enk vær tillæg Tur id
10.10.2019 23.10.2019 15.985,- 3.500,- SRau1905
12.11.2019 25.11.2019 15.985,- 3.500,- SRau1906
08.01.2020 21.01.2020 14.985,- 3.500,- SRau2001
03.02.2020 16.02.2020 15.525,- 3.500,- SRau2002
09.03.2020 22.03.2020 15.525,- 3.500,- SRau2003
06.04.2020 19.04.2020 16.100,- 3.500,- SRau2004

Individueller rejser er for mindre end 10 personer.
Prisoversigt er for 1 person er angivet som ophold i enkeltværelse
For 2 personer eller mere er prisen for ophold i delt dobbeltværelse.
Ønsker man enkeltværelse i forhold til prisen i delt dobbeltværelse er der et tillæg for at bo i enkeltværelse. Oplyses ved henvendelse.  (Individuelle priser er vejledende)​

Oplevelser på den Store Mur nord for Beijing

Den Gamle by Pingyao, med en af de bedst bevarede bymure i Kina

Den meget velbevarede 600 år gamle bymur i Xi'an

Udpluk fra de fantastiske skulpturer i hulerne ved Luoyang

Sceneri fra Den Ydmyge Administrators Have i Suzhou

Kanal sceneri fra det gamle Suzhou

Jade Buddha i Shanghai