Previous
Next

Badeferie i Kina

Highlights

 • Tropisk badeferie i Sanya
 • Fantastiske strande
 • Vandsport
 • Golf
 • Sejlsport
 • Regnskov
 • SPA og varme kilder

Ferie i Kina - Kinas sydligste provins - Hainan

Kinas sydligste provins, er bestående af en samling øer, hvor hovedøen hedder Hainan.

Hainan ligger både i det subtropiske område og i det tropiske område. Ca. midtvejs kommer man fra subtropisk til tropisk område.

Hainan har de bedste strande og er yderst velegnet til en badeferie i Kina, med kilometerlange sandstrande og lækkert blåt vand.

Hovedbyen på Hainan er Haiko, der ligger på den nordlige del af øen. Denne by er også Hainans regeringsby.

I den sydlige del af øen, i det tropiske område, ligger byen Sanya, der er den mest interessante by på øen, set ud fra turisme.

I Sanya området findes der forskellige bugter, med lækre badestrande, hvor de bedste områder er Yalong bugten, Sanya bugten og Dadonghai bugten, og hvor de bedste badestrande findes.

Badeferie i Sanya eller Yalong bugten

Skal man udpege den absolut bedste bugt til en badeferie i Kina, må det blive Yalong bugten, hvilket også er kendetegnet ved at de største og mest eksklusive hoteller findes her.

Hotelkæder som, Hilton, Marriott, Sheraton, Horizon, Ritz Carlton, Pullman og Regent er alle 5 stjernede luksus hoteller.

Der findes i Yalong bugten ligledes gode 4 stjernede hoteller med en høj kvalitet, dog ikke alle med direkte adgang til stranden (man skal lige over vejen), men med eget strandareal.

Her kan nævnes Crowne Plaza, Holiday Inn og Golden Palm Resort. Alle hoteller med et meget rimeligt prisniveau på en ferie i Kina.

I Sanya Bugten, lidt længere ude af kystvejen fra Sanya, findes ligeledes 5 stjernede luksushoteller, som Holiday Inn, Kempinski og andre.

Her findes også en mængde andre hoteller, men uden direkte adgang til stranden, (Lige over vejen så er man på stranden).

Dadonghai bugten er nok den bugt der har det bedste lokalområde på ferie i Kina med restauranter, cafeer og restauranter.

Her findes der kinesiske hoteller af høj standard, og her kan især nævnes Resort Intime, der er et 5 stjernet hotel af en meget høj kvalitet, med egen strand, men til et rimeligere prisleje end de 5 stjernede hoteller i Yalong bugten.

Derudover ligger hotelkæden Intercontinentals nye hotel i dette område.

Et helt nyt hotel opført næsten direkte på stranden, opført i en meget smuk moderne arkitektur. Alle værelser i dette hotel har havudsigt.

Fantastisk ferie i Kina på skønne Hainan

Rejseinformation

Ferie i Kina på dejlige Hainan

Tager man til Hainan er hovedformålet at slappe af, nyde det gode vejr og sin badeferie i Kina, og mindre for at opleve det traditionelle land, dette gør man andre steder.

Det gør at Hainan er stedet der sammen med det traditionelle Kina giver en god kombination, når man gerne vil sammensætte sin ferie i Kina, med kulturelle oplevelser og traditionel afslapningsferie.

Hainan byder på strandliv, god mad fra havet, vandsport, ture til regnskovsområder hvor den frodige natur kan opleves samt ikke mindst masser af sol og godt vejr til en badeferie i Kina.

På Hainan findes der også et antal varme kilder, hvor der er opbygget lækre hoteller og Spa områder.

Kommer man til Hainan på sin ferie i Kina, kan man opleve at blive ”spist” af små fisk, der blidt masserer ens hud, og spiser de døde celler. I næsten alle områder med varme kilder og spa, findes der bassiner med disse fisk der ikke er sky, men gerne nyder et godt måltid på oversiden af ens ben eller fødder.

Disse spa områder tilbyder også varme kilder med forskelligt mineralindhold der har gode virkninger på mange forskellige svagheder.

Der findes selvfølgelig udflugtsmuligheder på Hainan, hvis det bliver for kedeligt at ligge ved stranden eller swimmingpoolen.

Sinex Rejser udbyder 5 udflugtsdage til forskellige seværdigheder på øen på badeferie i Kina. Se venligst disse under Udflugter Sanya

Hainan er også kendt for sine golfbaner.

Nogle af Kinas bedste golf resorts ligger på øen, smukt anlagt både ved kysten, men også længere inde på øen, hvor man fra banerne kan have den smukkeste udsigt over det sydkinesiske øhav.

Der forekommer ind imellem golfturneringer af international klasse på Hainan. I 2005, spillede man således et afsnit af world touren her.

Kombiner Hainan med Beijing på en ferie i Kina

Sinex Rejser udbyder ferie i Kina, hvor man kombinerer Hainan med kulturelle oplevelser i Beijing.

Denne rejsetype har fast afrejsedag fra Danmark og fast hjemrejsedag til Danmark.

Denne rejsetype er sædvanligvis af 14 dages varighed, hvor 7 dage er i Beijing og 7 dage er på Hainan.

Udover dette tilbyder Sinex Rejser i forbindelse med en hvilken som helst rejse, at arrangere et ophold med badeferie i Kina på Hainan.

Det kan være et ophold på 7 dage, 4 dage eller det antal dage der er passende.

Sinex Rejser tilbyder et bredt udvalg af hoteller på Hainan, der vil passe til enhver smag.

Se venligst udvalget af hoteller samt de tilbudte pakkeløsninger der kan kobles på en ferie i Kina, pakkerejser til Kina eller individuelle ture.

Har de yderligere ønsker til deres ophold på Hainan er de selvfølgelig velkommen til at tage en snak med en af vores erfarne rejsekonsulenter.

Ring eller Send en forespørgsel til Sinex Rejser.

Tropisk badeferie i Sanya

tilbage til Badeferie i Kina

Badeferie i Kina

Hainan Udflugt H1

frokost inkluderet

Turen starter med et besøg til Nanwan abeøen og derefter spiser man frokost i den idyllisk fiskerby Xincun, der er kendt for sine dygtige perlefiskere.

Dette er et arrangement til midt på eftermiddagen. Der er frokost inkluderet i turen.

Vi starter turen efter morgenmaden, hvor vi kører til fiskerbyen Xincun. Her går vi ombord i en af Kina’s længste svævebaner 2.138 m.for at blive transporteret ud til abeøen.

Nanwan abeøen beboes af ca. 1.800 makmak aber der går frit omkring. Øen er det største opfostring og træningscenter for den type aber i Kina.

Når vi har set nok til aberne tager vi svævebanen tilbage til fiskerbyen Xincun.

Vel landet efter svæveturen tager vi ud til en af de gode fiskerestauranter der ligger på fiskeflåderne, bedre kendt som ”gaden på havet”, hvor vi nyder en dejlig frokost med alt godt fra det omkringliggende hav.

Efter frokost kører vi tilbage til hotellet, hvor en dejlig dukkert i havet venter.

Hainan Udflugt H2

frokost inkluderet

(Badetur).

Udflugt til perleproducent samt Wuzhizhou Island med frokost.

Efter besøget hos perleproducenten kører vi videre mod Haitang bugten, der ligger ca. 40 km fra Sanya, for at sejle over til Wuzhizhou island.

Wuzhizhou øen er omgivet af dejlige koraller og krystalklart blåt vand. Der findes dejlige hvide strande på øen og en lækker grøn vegetation til afveksling.

Vi spiser frokost på øen.

Vi bliver på øen til sidst på dagen, hvorefter vi sejler og kører tilbage til hotellet.

Hainan Udflugt H3

frokost inkluderet

(Badetur).

Udflugt til Li folket og de varme kilder (Spa bad med helse og massage). (Husk badetøj).

Efter morgenmad drager vi af sted for at besøge Li folket. Der findes 55 minoritetsgrupper i Kina, hvor Li folket er en af dem.

Li folket bor for det meste i den centrale og sydlige del af Hainan provinsen. Ifølge historiske kilder har Li folket boet på øen Hainan i over 3000 år.

Efter vi har besøgt Li folket begiver vi os af sted til de varme kilder og spa bade.

Kilderne har en temperatur imellem 25 og 40 grader. De forskellige varme bade er placeret i en smuk park, hvor vi frit kan bevæge os rundt efter vi har fået skiftet til badetøj.

Vi bliver ved de varme kilder og spabade resten af eftermiddagen, hvorefter vi kører tilbage til hotellet.

Hainan Udflugt H4

frokost inkluderet

Udflugt Sanya by, markeder samt End of the World.

I dag tager vi en tur til Sanya by for at gå på markeder og se byen. Sanya er en by med ca. 500.000 indbyggere, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra Yalong Bay, hvor vi bor.

Der findes et hav af markeder i Sanya, hvor det er muligt at gøre en god handel.

Vi bliver sat af i byens midte og får nogle timer til at gå omkring og handle.

Efter et par timer mødes vi igen og indtager dagens frokost, inden vi drager videre mod ”End of the World” (Tianya Haijiao).

End of the World er et smukt naturområde ved kysten, med fantasifulde klipper og en smuk kystlinie. Dette sted har for kinesere været verdens ende igennem alle tider.

Vi slutter tidligt på eftermiddagen og begiver os tilbage til hotellet.

Hainan Udflugt H5

frokost inkluderet

Yanoda Regnskovs Park.

Hainan Yanoda regnskovs Park ligger ca. 35 kilometer fra Sanya by. Stedet er kendt for sin enestående regnskov der strækker sig over lave bjerge i det sydlige Hainan.

Fra toppen af bjergene er der en fantastisk udsigt over Haitong bugten ved Sanya.

Navnet Yanoda stammer fra det lokale sprog, og betyder egentlig en,to,tre.

Regnskovsparken strækker sig over 45 km2 og ligger i et fredet område på 123km2.

Der kan vælges ture af forskellig længde i regnskoven.
Man går af smalle stier og anlagte bambusbroer igennem skoven og oplever den fantastisk smukke natur, vilde blomster og orkideer, sjældne og specielle træer og ikke mindst fugle og smukke sommerfugle.

Skoven gennemskæres af mindre floder og vandfald.

Man kan på nogle strækninger benytte små elbiler, hvis man er gangbesværet.

En tur til Yanoda varer ca. 6 timer.

Efter opholdet i Yanoda køres der tilbage til hotellet.

Send en forespørgsel vedrørende udflugt på Hainan til Sinex Rejser

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Badeferie i Kina

Badeferie i Kina Udflugter

Sanya

Sinex Rejser tilbyder en række lækre hoteller i Sanya på Hainan.

Vi har udarbejdet en række tilbud, med overnatninger i 4 nætter eller 7 nætter, der tilbydes som en pakke, der kan tilkøbes til enhver individuel eller rundrejse i Kina.

Tilbuddene indeholder transfer til og fra Phoenix Lufthavn i Sanya til hotellet, og ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad hver dag.

Man kan også vælge et andet antal dage, hvorefter der gives tilbud på oplyst antal dage.

Flyrejse til Sanya fra et sted i Kina tillægges, når man kender hvorfra man vil flyve til Sanya, og hvorhen man vil flyve bagefter.

Er man interesseret i andre hoteller i Sanya, end de der er nævnt på denne side, giver Sinex Rejser gerne et tilbud på det hotel.

Flyver man direkte til Sanya fra Europa, behøver man ikke visum til Kina, da Sanya er erklæret visumfri zone i Kina, hvis man blot bliver på Hainan, hvor Sanya ligger.

Se de gode tilbud på lækker badeferie i Kina, Sinex rejser flyver direkte til Hong Kong fra København, og videre til Sanya og hermed ingen visum til Kina.

Sanya Oplevelser

 • Kilometer lange badestrande
 • Tropisk Klima
 • Sommer hele året rundt
 • Varme Kilder
 • Super lækre Golfbaner
 • Vandsport i all e former
 • Snorkling og dykning
 • Regnskov
 • Små fiskerbyer
 • Kulinariske oplevelser
 • Stort udbud af hoteller i alle kategorier

Hoteller

Horizon Resort & Spa Yalong Bay

Første klasses hotel, 5 stjerner på det bedste strandareal i Yalong Bugten.

Resort Intime Dadonghai Bay

5 sjernet hotel i Dadonghai Bugten, Pool område direkte til stranden, Super lokal område med mange restauranter

Rejseinformation

Visumfri Zone Sanya

Sinex rejser tilbyder rejser til Sanya, hvor man ikke behøver at have visum til Kina.

Sinex rejser flyver med SAS direkte fra København til Hong Kong (Visa fri) og videre til Sanya hvor man ikke behøver visum, når man blot bliver i Sanya.

Dette er en enestående mulighed for at komme til Kinas smukke og dejlige badeø, uden at skulle igennem visumansøgning.

Enkel og næsten direkte flyvning til Tropisk Badeferie.

Benyt denne fantastiske mulighed for at få en luksusferie under solbeskinnede himmelstrøg.

Lækre badestrande med krystalklart vand overalt ved kysterne omkring Sanya