Individuelle HongKong

Highlights | Hongkong

  • Repulse Bay
  • Stanley marked
  • Light Show på Hong Kong Island
  • Ladies Marked
  • Elektronik Marked
  • Disney Land

HotelInformation

Rejseinformation

Individuelle rejser til Hongkong

Det er en fantastisk mulighed for at opleve en af verdens mest betagende byer på egen hånd.

Om man rejser til New York, London, Rom eller Paris, er en storbyferie altid spændende og man får mulighed for at opleve den specielle atmosfære som netop kendetegner byen.

Rejser til Hong Kong, giver en enestående mulighed for at få oplevelser i topklasse, idet Hong Kong har alt.

Hong Kong har hoteller i alle prisklasser, Hong Kong har restauranter på alle niveauer, og en variation i forskellige køkkener der ikke findes andre steder.

På øerne ud for Hong Kong finder man fiskerestauranter, der serverer et kæmpeudvalg af hvad det sydkinesiske hav kan præstere.

Ønsker man at gøre indkøb eller blot vindueskigge, er Hong Kong ikke nogle af de andre storbyer underlegen.

Her finder man nogle af de største shoppingarkader og stormagasiner. De kendte mærkevare forretninger ligger side om side, på de kendte strøg.

I Hong Kong findes der også en del gode museer, mange af dem også for børn, såsom Space Lab museet og det videnskabelige museum. Er man til DisneyLand, findes Hong Kong DisneyLand, med egen metro lige uden for døren.

Taler man om Metro, så kan Hong Kong også være med. Hong Kong Metroen, er en af de mest velfungerende metroer i verden, og bringer en nemt og hurtigt rundt i storbyen.

Om Man ønsker at bo på Hong Kong Island, som er mere international, eller om man ønsker at bo på Kowloon Halvøen, som afgjort er mere lokal, kan man selv afgøre, det er et temperamentsspørgsmål, oplevelsen af Hong Kong er lige stor.

Ønsker man at se områderne lige uden for Hong Kong, evt. at bade i havet, har Hong Kong gode og sikre badestrande.

Sinex Rejser tilbyder udflugter rundt omkring i Hong Kong området til favorable priser, idet vi benytter de tilstedeværende Hop On – Hop Off (Sit in Coach) udflugtsmuligheder der er.

Se venligst beskrivelsen af disse via Sit In Coach udflugter knappen. Sinex Rejser kan også tilbyde egne udflugter, og under udflugtsprogram, kan man finde en beskrivelse af disse. Disse udflugter skal der gives tilbud på.

Visum til Hong Kong er ikke nødvendigt, hvis man er i besiddelse af et dansk pas.

Flyrejser til hong kong:

Finnair
Finnair flyver dagligt til Hong Kong.
Denne rute går fra København via Helsinki til Hong Kong. Retur til København ligeledes via Helsinki

Repulse Bay på Hong Kong Island