Billige Vietnam rejser sommeren 2020

Billige Vietnam rejser sommeren 2020

Highlights

2020 Sommerkampagne til Vietnam

Sammensæt din egen rejse til Vietnam

Rejseperiode er imellem 1. maj og 30 september

Sinex Rejser tilbyder forskellige pakker med 4 overnatninger til forskellige steder i Vietnam.

Med disse pakker kan man sammensætte sin egen Vietnamrejse. Man kan vælge 2 pakker, 3 pakker eller flere og bygge rejsen sammen i den rækkefølge man vil. Kun pakken med Mui Ne strand ophold kræver at man også vælger pakke med ophold i Ho Chi Minh City.

Priser for fly imellem de forskellige steder, er nævnt med ca. priser, der ligger tæt på de faktiske priser. Den nøjagtige pris fås ved endelig booking.

Man kan vælge hvilken afrejsedato man vil, og rejserne gennemføres ved minimum 2 deltagere.

Indeholdt i pakkerne
 • Alle pakker indeholder ophold på 4 stjernet hotel med international morgenmad
 • Alle pakker har nogle udflugter inkluderet
 • Alle pakker indeholder lufthavns transfer i egen minivan med engelsktalende guide

Med i prisen:

 • Lufthavns Transfer med engelsktalende guide
 • Ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad på angivne hoteller
 • Alle transfers i egen minivan med chauffør
 • Engelsktalende guide i forbindelse med udflugter
 • Måltider som nævnt under de forskellige pakker
 • Indhold som beskrevet i de forskellige pakker
 • 2 flasker vand pr. deltager i forbindelse med transfers
 • kendte skatter og afgifter

Ikke Med i prisen:

 • Internationale flyforbindelser
 • Indenrigs flyforbindelser
 • Måltider udover hvad der er nævnt i pakkerne
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Egne arrangementer
 • Forbrug af service på hoteller, der tages betaling for
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til luftfartsselskabernes regler

Hoteller

Hanoi

Lacasa Hotel, Deluxe værelse
Http://lacasahotel.com.vn

Hoi An

Hoi An Beach Resort, Garden view værelse
http://www.hoianbeachresort.com.vn

Ho Chi Minh City (Saigon)

Golden Central Saigon Hotel ROH (Deluxe & Signature Deluxe)
http://goldenhotelsaigon.vn

Mui Ne

Pandanus Resort, Superior Deluxe
http://www.pandanusresort.com

Luang Prabang

Victoria Xiengthong Palace (4*), Palace Room
https://www.victoriahotels.asia

Siem reap

Saem Siemreap Hotel, Deluxe Room
http://www.seamsiemreaphotel.com

Billige Vietnam rejser sommeren 2020

Rejseperiode 01 Maj – 30 september 2020

Inkluderer 4 stjernet hoteller med international morgenmad, alle lufthavns transfers er inkluderet i privat køretøj, uanset antal deltagere. Engelsktalende guide, hver pakke har inkluderet en udflugt i prisen. Lokalt kan man købe andre udflugter efter aftale med lokalguiden. Betales lokalt.

Mui Ne Beach

Hoi An gadebillede

Floating Market Mekong Floden

Sejlads i Halong Bugten

Se de forskellige pakker herunder

Hanoi 4 nætter

Pakke H4

Dag 1
Xin chao! Velkommen til Hanoi, Vietnam. Hanoi, en af ​​Asiens mest fortryllende byer, fuld af kultur, historie og de spændende modsigelser fra et hurtigt udviklende og dybt traditionelt samfund. Du bliver mødt af din guide og chauffør i Noi Bai International Airport for din transfer til hotellet. Overnatning i Hanoi

Dag 2  – Dag 3

To hele dage på egen hånd for at udforske denne fantastiske by i dit eget tempo. Hanoi kan prale af en omfattende blanding af charme og atmosfærer gennem sine forskellige distrikter, der består af forskellige arkitekturer, grønne parker, søer og det dagligt gadeliv. Byen er stor og byder på meget at se og gøre – her er vores topanbefalinger:

For shoppingentusiaster, gå til Collective Memory (12 Nha Chung Street) for en guldgrube af shoppingoplevelser.

For foodies finder du noget af det bedste gademad i hele byen ved frokosttid på en meget smal gade kaldet Ngo Trung Yen i hjertet af det gamle kvarter. Andre fornøjelige oplevelser i Hanoi inkluderer at nippe til en frisk øl på en bia hoi (prøv den i den vestlige kant af Bat Dan Street); at have en traditionel kaffe på Yen Hoa Street i nærheden af ​​Ho Tay Lake; nyde solnedgangen fra Long Bien-broen; eller download Grab-appen til din mobiltelefon og udforsk byen fra bagsiden af ​​en motorcykel, når du vælger din egen rute gennem byen og stopper ved de ønskede steder undervejs.

Dag 4 

Morgenmad på hotellet, før du tager ud til Ha Long Bay, et UNESCOs verdensarvsliste og en af ​​Vietnams mest spektakulære naturattraktioner. Vi tager den nye motorvej og når kysten i Ha Long. Når du går ombord på din private båd, vil du sejle rundt i bugtens utallige små øer og udforske grotterne skabt af vinden og bølgerne. En lækker fisk og skaldyrs frokost serveres ombord. Du vender tilbage til kajen om eftermiddagen og kører tilbage til Hanoi, eller til lufthavnen for at flyve til en ny destination

Hoi An 4 nætter

Pakke HA 4

Dag 1
Efter landing i Danang International Airport, bliver du mødt ved ankomst og kørt til dit hotel i Hoi An. Danang er en moderne og dynamisk kystby, et regionalt knudepunkt ligger lige ved siden afl Hoi der er en gammel fiskerby ved kysten.

Dag 2 Gåtur i Hoi An og omegn
Vi starter vores gåtur igennem den fortryllende gamle by Hoi An. Følg din guide, mens du slynger dig vej gennem de smukke gader og smalle gyder, der er omkranset af gamle huse malet i gul farve. Vi når et marked, hvor du kan tilbringe nogen tid med at udforske de farverige boder og de mange forskellige fødevarer og souvenirs, der tilbydes. Prøv nogle lokale delikatesser, inden vi tager videre ind i byen. Guiden viser dig forskellige seværdigheder og arrangerer også spontan madsmagning, mens vi går. Store smagsoplevelser.

Dag 3 og Dag 4
To hele dage på egen hånd til at nyde nogle shoppings i Hoi An by eller for at gå på stranden. Vi anbefaler An Bang-stranden, der ligger omkring 4 kilometer nord for Hoi An. Hvis du vil prøve typisk lokal mad, her er nogle nyttige tip: Er man glad for gademad: Vi anbefaler dig stærkt at få en Banh Mi-sandwich på Madam Khanhs stall (115 Tran Cao Van street), en legendarisk Cao Lau-suppe eller en tallerken af sprød Hoanh Thanh. Hvis du beder om skaldyr, skal du kigge efter den lille Huyen Tran Cong Chua-gade, der går langs floden øst for det gamle kvarter; tag plads i restauranten Song Thu og bed dem om at give dig en menu med priser på.

Dag 5
Check ud af hotellet, i passende tid før transporten til lufthavnen, for at flyve til næste destination.

Saigon 4 nætter

Pakke S4

Dag 1
Xin chao! Velkommen til Saigon. Du bliver mødt af din guide og chauffør i Tan Son Nhat International lufthavn for din overførsel til hotellet. Saigon eller Ho Chi Minh City er Vietnams største by. Det er den travle økonomiske kapital og kulturelle trendsætter i landet, men har alligevel de tidløse traditioner for en gammel kultur. Overnatning i Saigon

Dag 2 og Dag 3
Nyd to hele dage på  egen hånd i Saigon. Metropolen har meget at tilbyde både kulturelskere, foodies, shoppere og andre socialites. Hvis du er til madoplevelser, kan du sdist på dagen prøve at spise  på Noir restaurant, prøve nogle fusion street-food på Anan restaurant eller få en meget lokal servering af knuste ris (vi anbefaler Com Tam Bui på 100 Thach Thi Thanh street i distriktet 1 – og tøv ikke med at besøge det nærliggende Tan Dinh-marked, hvis du rejser til dette område). Kunstelskere skal tage til Thao Dien-distriktet, hvor du finder Vin Gallery og Factory Contemporary Art Center. Andre steder, der muligvis kan vække nogen interesse, er den lækre Maison Marou-chocolaterie, den trendy Glow skybar-tagterrasse eller shoppingperlerne som Saigon-pladsen eller det unikke “designer-distrikt”, der ligger i en gammel bygningsblok på 26 Ly Tu Trong-gaden.

Dag 4 Udflugt i Mekong Deltaet
Fra Saigon køres mod syd til Ben Tre i Mekong-deltaet, berømt for sin kokosnødsproduktion. Ved ankomst skal du på en bådtur igennem smalle kanaler, der snor sig gennem kokosnødskove. Stop ved mursten- og kokosnød forarbejdningsværksteder for at se, hvordan de lokale fremstiller mursten med håndkraft og lær hvordan man også fremstiller forskellige produkter fra kokosnødder. Spring derefter op på din cykel og cykl på landsbyveje gennem lokale landsbyer, rismarker og kokosnødder. Du er velkommen til at stoppe undervejs for at se nærmere på det lokale liv og kultur i denne region. Du ankommer derefter til Mr. Sau Khanhs hus, hvis ambition er at samle antikviteter. Hans samling varierer fra gammel og værdifuld keramik, keramikstykker som skåle, skåle og vaser, til loftslamper, skulpturer og Buddha-statuer. Chat med ham, og prøv den lokale dygtighed ved at kravle op i kokosnøddepalmer. Der vendes tilbage til båden, og man sejler retur til Mo Chi Minh City. 

Dag 5
Check ud af hotellet, i passende tid før transporten til lufthavnen, for at flyve til næste destination.

Mui Ne 4 nætter

Pakke MN4

Dag 1
Du bliver hentet om morgenen i Ho Chi Minh City for at køre til Mui Ne, en af ​​de mest fantastiske strande i det sydlige Vietnam. Der er ca. 200 km til Mui Ne. Ved ankomsten, efter hotelindtjekning, er der tid til  afslapning. Overnatning i Mui Ne

Dag 2 – Dag 4
Disse dage er på egen hånd i dit eget tempo. Solbadning på sandstrand, svømning i smaragdvand, afslapning i byen eller nyd nogle andre aktiviteter som golf, fiskeri, gåtur i sandklitter …. alt er tilgængelige i nærheden. 

Dag 5
Efter morgenmaden på dit hotel, farvel til Mui Ne, det tropiske paradis, og kørsel sydpå til Saigon for at flyve videre til næste Destination.

Luang Prabang 4 nætter

Pakke LP4

Dag 1
Sabaidee! Velkommen til Luang Prabang, en rolig by med dens skinnende tempeltag, falmende kolonialarkitektur og fantastisk bjergbaggrund er af UNESCO listede seværdigheder. Hævdet at være ”den bedst bevarede traditionelle by i Sydøstasien”. Du bliver mødt af din guide og chauffør i lufthavnen for transfer til hotellet.

Dag 2 og Dag 3
Nyd to hele dage på egen hånd i Luang Prabang. Denne by har en fortryllende atmosfære, der egner sig til den mere afslappede livsstil. Man slendrer sig gennem de smalle gyder på halvøen; læg dine fødder op, mens du nipper til en kop kaffe på en malerisk terrasse med udsigt over Mekong-floden; eller vov dig over bambusbroen over floden Nam Khan og bare tage dig tid til at absorbere den fredelige atmosfære i byen. To dejlige steder, der bestemt er et besøg værd, er: Ock Pop Tock Center, for folk der er interesseret i håndværk og lokale produkter; såvel som UXO Center, hvor du kan lære mere om krigshistorie i Laos.

Dag 4 Udforsk Luang Prabang fra bagsædet af en TUK-TUK (Halv dag)
Omkring kl. 8.30 hopper vi på en skinnende ny Tuk-tuk for at vove sig i stil omkring i den gamle bydel i Luang Prabang. Første stop på denne originale sightseeingtur er Morgenmarkedet, hvor guiden hjælper dig med at fordybe dig i denne glade atmosfære og lære mere om lokale produkter. Vi stopper derefter ved det storslåede Wat Xiengthong-tempel med dets tag, der når helt ned til jorden, som repræsenterer den klassiske laotiske arkitektur. Vi afslutter vores morgen med besøget i det tidligere kongelige palads, nu et Nationalmuseum, hvor du finder udsmykkede, forgyldte og brokaderede modtagelseslokaler samt Buddha og spektakulære artefakter inklusive Prabang, et stort helligt billede, der blev givet i det 14. århundrede af Khmer folket til kong Fa Ngum. Tu-Tuk hjem til hotellet.

Dag 5
Check ud af hotellet, i passende tid før transporten til lufthavnen, for at flyve til næste destination.

Siem Reap (Cambodia) 4 nætter

Pakke SR4

Dag 1
Sua s’dei og velkommen til Siem Reap! Du mødes i lufthavnen af ​​din chauffør og guide, der vil køre dig til dit hotel i byens centrum (værelser er tilgængelige fra 14:00). Tid til at slappe af og nyde resten af ​​dagen på din egen hånd og absorbere de forskellige atmosfærer i Siem Reap.

Dag 2 Besøg til Angkor Wat – Ta Prohm – Angkor Thom hele dagen.
Dage i  dag er dedikeret til opdagelsen af ​​Angkor højdepunkter, når vi tager rundt i templerne. Lad os først udforske Angkor Wat, det mest berømte og bedst bevarede af alle templer i Angkor-komplekset. Det er en massiv tredelt struktur, der er kronet af fem lotuslignende tårne, der stiger 65 meter fra jordoverfladen. Vi Besøger den gamle bymur Angkor Thom, den sidste hovedstad i Great Khmer Empire under regeringen af ​​Jayavarman VII. Bayon-templet, Baphuon, den kongelige indhegning og elefanternes terrasser og spedalskekongen er hovedelementerne i dette mesterværk fra det 12. århundrede. Vi fortsætter til Ta Prohm-templet, som i modsætning til de fleste andre Angkor-templer er blevet forladt, ligesom det var da det blev genopdaget: en fotogen og atmosfærisk labyrint af træer, der vokser ud af ruinerne. Vi vender tilbage til hotellet om eftermiddagen og nyder resten af ​​dagen på egen hånd.

Dag 3 og Dag 4
Nyd to hele dage på egen hånd i Siem Reap. Udforsk et af byens talrige markeder, de er alle et besøg værd og et fotografisk skue. Hvis du er interesseret i håndværk, skal du ikke gå glip af Made In Cambodia-markedet såvel som nogle håndværksworkshops som Artisans d’Angkor. For lækker mad og en pause fra de ikoniske stegte nudler og num pang-sandwich, som du finder på gaden, anbefaler vi, at du besøger en af ​​de sociale restauranter i Siem Reap. Vores top anbefalede restaurant er Spoons Café med sin smukke bambusstruktur og fine cambodjanske køkken. For dem, der er interesseret i at lære mere om den tragiske historie i Cambodja, foreslår vi et besøg i det cambodjanske landminemuseum og Hjælpecenter. Gå i diskussioner med de lokale, der brænder for at uddanne besøgende om fortiden såvel som de fortsatte problemer med landminer, som mange Cambodians stadig står over for i dag. 

Dag 5
Check ud af hotellet, i passende tid før transporten til lufthavnen, for at flyve til næste destination.

 

Prisoversigt pakkepriser

Eksempler på sammensatte rejser med prisangivelse

Nedenstående er angivet eksempler på sammensætning af rejsepakker med indenrigsflyvning og international flyforbindelse til og fra Vietnam
De angiven er blot eksempler for at illustrere, hvordan man kan sætte pakker sammen, og forbinde dem med indenrigsfly.
De international flyforbindelser kan erstattes af andre forbindelser. Angiv blot hvilket luftfartsselskab man ønsker at rejse med. Man kan også selv booke international fly, hvis man har mulighed for at finde billigere flyforbindelser.
Lad dig inspirere, og vend tilbage med din sammensætning af rejse til Vietnam i sommeren 2020.
Vi glæder os til at arrangere rejsen for dig.

Prisoverigt indenrigsfly

Prisoverigt International fly

Wat Xieng Thong Templet i Luang Prabang, Laos

Luang Prabang Laos

Det fantastiske Angkor Wat ved Siem Reap i Cambodia

Angkor Watt Cambodia

Bestil rejse

Bestilling af rejse med Sinex Rejser

Angiv venligst nedenstående informationer vedrørende den rejse man gerne vil bestille

Vi sender indenfor 24 timer en ordrebekræftelse samt en depositumsfaktura

Se iøvrigt Sinex Rejsers betingelser vedrørende salg af rejser ved at klike på menu:

PRAKTISK INFORMATION

Tilmeld til Nyhedsbrev.

Udfyld venligst formular til højre, for at modtage Sinex Rejsers Nyhedsbreve.

Tak for tilmelding

Sinex Rejser
Vester Farimagsgade 1
1606 København V.
Tlf.: 33882266
rejser@sinex.dk

Sinex Rejser er medlem af Rejsegarantifonden

tilbage til Billige Vietnam rejser sommeren 2020

Billige Vietnam rejser sommeren 2020 Udflugter