Peking And Middag

Bestilling af Peking And til fredag aften

Peking And
Peking And bestilling 

Kære venner, Salget af Peking And går godt, og mange har allerede bestilt, og prøvet den lækre and vi leverer.
Det er ligesom at få bragt Kina ind i spisestuen.Vi fortsætter med leverancer fremadrettet.
Tusind tak for alle der har bakket os op med Lailas Peking And projekt og hvor er det godt at få så mange positive feedbacks og nu er det allerede tid til bestillinger til på fredag.
Laila vil fortsætte med hendes ny rejsemål ”Kinas Gourmet Koncept”

Når nu vi ikke kan rejse til Kina og nyde den uforglemmelige Peking And, så har Laila, som den gourmet elsker hun er, ikke kunnet lade være med at undersøge, hvor vi kan få en lige så lækker Peking And her i Denmark.
Det er lykkedes mig at finde den perfekte and, som nu kan bestilles.
Jeg vil derfor gerne, som den første i Danmark, tilbyde til alle, en autentisk Peking for kun 400 kr./ stk. med tilbehør.
I kan allerede nu bestille Lailas Peking And til på fredag.
For jer der bestiller And til på fredag.
I kan hente Anden mellem kl. 1700 – 1800 på China Palace Restaurant
Vester Farimagsgade 1-3, 1606 København V.

Bor man i det indre København eller max 10 km. fra centrum  kan vi levere anden for kr. 50,- pr. leverance.

Da Peking And skal laves i en speciel ovn og forberedelsen tager 3 dage, skal bestilling være afgivet senest onsdag til levering fredag.
Bestil gerne på Lailas mobil 23 21 87 79   eller via bestillingslink øverst på siden 
Betaling via MobilePay, samme nummer. 23218779
Tusind tak for jeres støtte til Lailas nye rejser med Kinas Gourmet Koncept.
Dette er et forsøg, og jeg håber I kan lide min luksus kinesiske mad til favorable priser.
Hvis dette bliver en succes, vil jeg forsætte med at tilbyde flere retter som alle elsker!

God appetit!
Laila

 

Vi undskylder stadigvæk overfor de der bor længere væk fra København, men vi er i gang med at få etableret leverancer i flere områder.

information

Med i prisen:

Peking And med tilbehør, forårsløg, agurk, pandekager og peking and sovs. 

1 Peking And er  til max 4 personer.

(Husk at lune anden og pandekagerne i ovnen lige inden servering)

Ikke Med i prisen:

Alt andet

Peking And Middag

Pekingand er en ret fra Beijing (Peking), der er tilberedt siden den kejserlige æra. Kødet er kendetegnet ved dets tynde, sprøde hud, med autentiske versioner af retten, der hovedsagelig serverer skindet og lidt kød, skåret foran gæsterne af ​​kokken. Ænder, der er opdrættet specielt til retten, slagtes efter 65 dage og krydres, før de ristes i en lukket eller ophængt ovn. Kødet spises ofte med forårsløg, agurk og sød bønnesauce med pandekager rullet rundt om fyldet. Nogle gange er syltet radise også inde, og andre saucer (som hoisin sauce) kan bruges.