Erhvervsrejser

Erhvervsrejser

Rejser for firmaer og organisationer

Sinex Rejser arrangerer rejser for virksomheder og organisationer til en række lande i verden.

Senest har vi lavet rejser for virksomheder til Kina, USA, Chile, Peru, Grækenland, Tyrkiet, Indien, Finland, Letland og Tyskland.

Vi har en pragmatisk tilgang til disse rejser, hvor vi naturligvis sætter kundens ønsker i første række.

Vi eri stand til at være en god sparringspartner, og kan give gode råd og vejledninger for på den måde at kunne opnå det bedste arrangement,

og tilfredshed hos den virksomhed der køber rejsen.Sinex Rejser er jo Kinaspecialist, og har i den forbindelse den længste erfaring med dette land.

Vi har brugt denne erfaring, til at komme ud i verden, og har derfor fokus på at rejser til alle vores valgte destinationer, har samme gode standard som vi har opbygget igennem årene.

Har Deres virksomhed brug for en rejse til en konference, et forretningsmøde, en kongres eller er det incetive rejser, er Sinex Rejser sikker på at vi kan sparre på højeste niveau,

og bringe ønsker og forventninger frem til en udførelse af rejsen, der vil overgå forventningerne.

Tag venligst kontakt til Sinex Rejser, enten på 33882266 eller via rejser@sinexdk.

Erhvervsrejser til Kina

Deres virksomhed eller interesseorganisation brug for at rejse til Kina for at søge forretning i Kina, tage på virksomhedsbesøg eller deltage i events, kan Sinex Rejser arrangere dette.

Vi gør det nemt at rejse i Kina.

Vi har igennem en årrække arrangeret besøg for uddannelsesinstitutioner, virksomheder og interesseorganisationer til Kina, hvor et fagligt indhold kombineret med inspirerende sightsseing programmer, har været en stor succes.

Foruden selve rejsen, hoteller og andre arrangementer, sørger Sinex Rejser for kontakt til de firmaer de måtte ønske at besøge. Vi laver kontakt på højeste niveau så man får den viden på det niveau man ønsker.

Vi har gode kontakter til Den Danske Ambassade i Beijing, Generalkonsulatet i Shanghai, Guangzhou og Chongqing, samt Det Danske Innovationscenter i Shanghai.

Vi har repræsentation både i Beijing og i Shanghai.

Sinex Rejser har siden 2006 været medlem af Det Danske Handelskammer i Beijing, og som sådan en del af det danske netværk i Kina.

Sinex Rejser har et godt ry indenfor det offentlige Kina, og vi har ikke svært ved at få arrangeret møder med politiske instanser, såsom byråd eller andre offentlige organisationer der styrer Kina.

Vores ry er godt, og dette har som sidegevinst gjort at Sinex Rejser er vidt benyttet når kinesiske delegationer rejser til Danmark.

Et snævert udpluk af referencer der har været på erhvervs tur til Kina med Sinex Rejser kan nævnes:

 

• DRRB

• VL66

• PIL30

• Coloplast

• Dansk Aktionærforening

• Dragsholm Sparekasse

• Jackson FamilieInvest

• Apotekerforeningen

• Kung Futze Instituttet

• Ålborg Universitet

• Grontmij Carl Bro

• BIG, Bjarke Ingels Group

• NOVO Nordisk

• Byens Netværk

• SLA Arkitekter

Kunne det have interesse for Deres virksomhed eller Interesseorganisation at arrangere en rejse til Kina kan de kontakte Michael Carstensen eller Laila Liu på 33882266, eller skrive til rejser@sinex.dk

Har de behov for mere viden inden De tager beslutning vil vi gerne komme til Dem og fortælle om mulighederne. Sinex Rejser tilbyder også foredrag både om Kina som turistland men også om Kina som forretningsland.

Laila Liu, der er født og opvokset i Kina, holder inspirerende foredrag om kinesisk kultur, væremåde og opførsel, kombineret med sin store indsigt i det moderne Kina. Laila opholder sig i Kina mere end halvdelen af året.

Michael Carstensen der er tidligere partner i Deloitte i Danmark, har været i Kina siden 2002, deltager som rejseleder på mange rejser til Kina, har stor indsigt i kinesiske forhold og meget velfunderet i den kinesiske historie og kultur.

Michael rejser i hele fjernøsten, og giver et inspirerende foredrag om Kina, gerne med paraleller til de forskellige lande i området.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266 rejser@sinex.dk www.sinex.dk