Taiwan

Taiwan

Rejser til Taiwan

 

Taiwan er et af de smukkeste lande i asien. Her er alt hvad man kan ønske sig af flot natur, smukke seværdigheder og historisk arv og kultur. Denne rejse kan tilkøbes som en ekstrarejse når man nu er i Kina eller andre steder i Asien, eller rejsen kan købes som en enkeltrejse med afrejse fra Danmark og retur. Snyd ikke dem selv for en oplevelse i verdensklasse.

Se alle de berømte skatte fra Den Forbudte By i Beijing. I Taipei Palace Museum, opbevares 640.000 effekter fra Den Forbudte By i Beijing. Effekterne stammer fra de kinesiske kejserfamiliers sakttekammer, og blev bragt til taiwan i 1949 af Chiang Kai-Shek, da han flygtede hertil.

Oplev landets fantastiske natur fra øst til vest, fra nord til syd. Midt på øen ligger den smukke sø Sun Moon Lake, længere mod syd den smukke national park Alishan, med gode muligheder for trekking og cykelture. Helt mod syd ligger Kenting national parken, hvor der også er lækre badestrande og gode bademuligheder.

På østkysten, ved Taitung er der varme kilder og Luksus Spa hoteller, smukt beliggende i de lave bjerge.

Kør langs med Stillehavet fra syd til nord og få samme oplevelse som var man på Highway 1 i USA.

Tarokokløften er en af Asiens største turistattraktioner. Turen op langs østkysten af Taiwan bringer en til denne fantastiske seværdighed, hvor bjerge og slugter giver det ene smukke landskab efter det andet.

En rejse til Taiwan er en uforglemmelig oplevelse.

Siden er under udarbejdelse og snart på plads

i mellemtiden, ring venligst til 33882266

eller send en forespørgsel

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266 rejser@sinex.dk www.sinex.dk